• Åttan

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    tussilago 79 skrev 2009-06-17 01:17:51 följande:
    Med äldreomsorg. Jag kikar in om en stund igen, jag håller tummarna
    Tack vännen.. håller tummarna för dig imorgon med.
    Börja om från början...
  • Åttan

    ja vad säger man... FAN!! jag kommer få fullt utslag imorgon.. tog en billigsticka å teststrecket var nästan lika starkt som kontrollstrecket... å jag känner att det moler mer å mer i äggstockarna.. att det inte kan vänta tills sent på fredag istället.. då kan man ju ringa på måndag å säga att man fått utslag tidigt lördag morgon.. men en hel dag till innan..


    Börja om från början...
  • Åttan

    tussi--> Hoppas för din skull att dem går med på att ta dig på fredag.. vi ligger väldigt lika du å ja.. får älomslag på samma dag dessutom fast du ligger en dag före mig i cykeln..


    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-17 02:01:53 följande:
    Hallå där! Vad gör vi?? Måste kunna tvinga till sig ett vul i varje fall, om de säger att det är försent menar jag??
    ja man tycker det.. man ja jag vet inte.. hur man ska göra.. om jag ska ringa på måndag å undanhålla sanningen.. ( att jag fått utslag tidigare än vad jag säger) men då börjar man ju fundera på hmm undra om det är så bra för ägget.. att tex sättas in 4-5 dagar efter istället för 3 dagar... eller om man ska ringa imorgon för att kanske kanske kanske kanske få instättning på måndag.. fan vad svårt..
    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-17 02:08:53 följande:
    Jag tror att jag ska hoppas på att jag får FET på fredag, säger de nej ska jag tjata till mig VUL o då kanske de kan se om det är möjligt att sätta tillbaka det på fredag eller kanske till o med vänta tills på måndag. Gud, jag blir galen på detta..
    ja så skulle jag nog oxå ha gjort iom att du fått omslag idag.. men hur tycker du att jag ska göra om jag får fullt utslag imorgon.. ringa å fråga samma sak?
    Börja om från början...
  • Åttan

    Hehehehe.. vi har tagit över tråden TOTALT... {#lang_emotions_dreamer}


    Börja om från början...
  • Åttan

    går iväg en sväng.. återkommer innan sängen hägrar!


    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-17 14:53:13 följande:
    tjing o jeskan: Oj, ser nu att jag skrivit fredag, menade så klart torsdag, det är ju stängt fredag..Ja det gick åt skogen här. Eftersom vårt embryo är odlat i tre dagar så skulle det sättas in på lördag. De kunde ha gjort det på fredag om det inte varit midsommarafton o stängt så nu får vi vänta tills i augusti... Känns tråkigt men det är ju unte första bakslaget på väg mot baby så vi kommer nog över detta med. (Ursäkta den halvbittra tonen)
    ursch.. varför kan det aldrig få vara lätt för.. här har jag fortfarande inte fått fullt utslag på den billiga stickan å inte nått på det digitala heller... såå man kan ju alltid hoppas på att jag får fullt på lördag... inte tidigare!!
    Börja om från början...
  • Åttan
    Abrakadabra skrev 2009-06-17 15:52:39 följande:
    Vad trist tussilago 79 Men om, nej, NÄR det tar sig i augusti kan du tänka att det var meningen.Fortsätter att hålla tummen för dig jeskan, inget utslag före lördag! Men då!
    ja.. det är väldigt irriterande att det ska strula jämt... aldrig får det vara medvind så att säga.. men jag ska inte ta ut nått i förskott.. MEN det känns ju som om det inte är så stor chans att älen kommer att vänta på sig tills på lördag... Känner med Tussi som bara den...
    Börja om från början...
  • Åttan
    Kayla skrev 2009-06-17 20:14:54 följande:
    Hej kära vänner!Jag har/har haft en välbehövlig paus ifrån FL, men Jeskan var så gullig att meddela mig att ni startat en ny tråd så nu har jag läst ikapp och vet vart ni finns. Men är inte lika manisk FL:are för tillfället som för ett par veckor sedan Har återhämtat mig ganska bra efter mitt MF den 6 juni, tror jag hann bearbeta mycket under de veckor som jag hade bruna flytningar. Kände nog innerst inne att det inte var som det skulle... Har nu bokat nytt "startmöte" med RPC den 18 augusti så förhoppningsvis har kroppen återhämtat sig då. Stor kram - Kayla
    välkommen tillbaka..
    Börja om från början...
Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4