• Åttan

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    Heureka skrev 2009-06-18 07:31:47 följande:
    Kikar in en sväng och önskar alla en trevlig midsommar
    Tack detsamma.. blir en icke nykter midsommar för mig. fast hade hoppast på en nykter!
    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-18 11:49:41 följande:
    Tusen hjärtliga! Det är nog era tummar o stöd som ordnade detta . Vilken känslomässig bergodalbana de här dagarna varit. Som alltid i IVF- svängen..
    ÅÅ så då menar du att om jag får stegring idag med el imorgon så borde jag hinna med denna gången med??? tors - månd är ju 4 dagar...
    Börja om från början...
  • Åttan

    då borde jag kunna få äl från i dag tom tisdag om dem räknar ÄL dagen som dag 0..


    Börja om från början...
  • Åttan

    Jag har bara ett 2dagars tror jag.. odlat alltså


    Börja om från början...
  • Åttan

    Blir inget för mig.. bara att vänta tills V34.. vet nästan med mig att jag har haft äl men inte fått nått utslag.. å utan utslag så har jag ju inte kunnat ringa kliniken å sagt att jag fått äl... prata med dem idag å dem sa att det var för sent att ta ett VUL för att sista återföringsdagen var på torsdag.. fick bara den gamla vanliga förklaringen att älen kanske hade hoppat över.. men det tror jag inte ett dugg på..


    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-22 17:23:43 följande:
    jeskan: Skit oxå!!Tjing: Ge inte upp, har hört massor som sagt att de haft noll symptom.Då var man ruvare då , Fick bild med oss hem oxå.. Eskimån hade tappat 2 celler o var nu 6-celligt, men de klassade den ändå som överlevare o fick tillbaka den. Hoppas hoppas hoppas. Fick test dag om 18 dagar, tycker det är lite väl lång tid, vad säger ni andra? Det är ju helt ostimulerat..
    ÅÅ grattis till ruvar status.. tror att akis har som standard med 18 dagar just för att man då ska kunna vara säker på resultatet.. men eftersom att du kör helt ostim så kan du ju tjuvtesta om du inte kan hålla dig.. Ska hålla tummarna..

    Hoppas inte att tråden kommer att dö ut under sommaren bara...
    Börja om från början...
  • Åttan
    tussilago 79 skrev 2009-06-22 20:16:36 följande:
    Egentligen skulle man ju vänta med att testa men man är ju en smula otålig .
    Jo man är ju det.. å sen så kan jag oxå tycka att 18 dagar är långt när man har gjort ostim FET.. jag skulle nog ha vågat tjuvtesta efter dag 14 tror jag.
    Börja om från början...
  • Åttan
    mirakel2010 skrev 2009-06-23 08:27:30 följande:
    Kayla: Läste precis vad som hänt, och jag beklagar verkligen!!Jeskan: Fan va trist rent ut sagt! Men ´hoppas att du kan njuta av sommaren och dricka massor med vin och öl Tussilago: Grattis till ruvarstatus!Jag är sällan här inne nu för tiden, men jag kollar till er då och då Själv så går man in i vecka 12 imorgon, men det har verkligen inte varit en dans på rosor. Ha en bra sommar, nån som redan har semester?`Jag ska ha 3 veckor i år, med början v. 29!Längtar massor!
    ja det är jätte tråkigt.. kan känna mig lite besviken på BM som talade om hur jag skulle testa osv.. att hon inte talade om att det kan vara svårare att upptäcka älen på dem digitala om stegringen kommer inom dem 24H när man redan har testat en gång..( hoppas du förstod vad jag mena), jag testade ju ett par gånger med billiga stickor å där fick jag nästa fullt utslag en dag... men jag testade inte varje dag med dem som jag nog skulle ha gjort å vilket jag kommer att göra framöver.. jag har ju äl lixom.. det är inget jag tvekar på..

    Åå redan v12.. det går framåt.. du ska se att det kommer gå såå bra sååå
    Börja om från början...
  • Åttan

    Tjing--> GE inte upp.. det kan hända mycket än..

    tussilago--> Detsamma gäller för dig , GE inte upp, tänk på att du inte tillför några hormoner som du har gjort tidigare... angående symtom.


    Börja om från början...
Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4