• tezzi152

    Vi som väntar "tvåan" i augusti - del 2

    Jag tar på mig uppgiften att starta en ny tråd!!

    Kul att vi blivit så många!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-09 10:42
    BF-listan klämmer vi med här också!! www.familjeliv.se/Forum-2-160/m42448999.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-26 09:03
    En ny BF-lista så ALLA får vara med

    www.familjeliv.se/Forum-11-220/m44663042.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-26 09:04
    Äsch, det blev ju fel länk.. Här är den rätta;

    www.familjeliv.se/Forum-2-160/m45858453.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-22 21:57
    Här är listan för alla våra augustibebisar som kommit

    www.familjeliv.se/Forum-3-161/m46373347.html

  • Svar på tråden Vi som väntar "tvåan" i augusti - del 2
  • Vill ha bebbe

    Tack för att du gjorde en nytråd tezzi


    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Trekidz

    Ida ska jag på mammaträff på MVC för omföderskor Känns konstigt,att man väntar nr 2 liksom...

    Väntar på att Elias ska vakna,tänkte ha blåbär med glass då-e såååååååå sugen... Hur mkt har ni andra gått upp nu? Min våg visar drygt 7.5-8 kg +....

  • Vill ha bebbe
    Trekidz skrev 2009-06-09 14:40:37 följande:
    Ida ska jag på mammaträff på MVC för omföderskor Känns konstigt,att man väntar nr 2 liksom...Väntar på att Elias ska vakna,tänkte ha blåbär med glass då-e såååååååå sugen... Hur mkt har ni andra gått upp nu? Min våg visar drygt 7.5-8 kg +....
    mmmm, blåbär med glass! Jag har varit sugen på jordgubbar hela dagen, kanske skulle köpa några till efterrätt ikväll!

    Jag har gått upp ca 10 kg vilket är ungefär samma som med sonen. Då slutade det på +13kg, men då födde jag ju i v. 35+6. Går jag längre denna gång lär det bli något kilo extra också antar jag!!
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Trekidz

    Vill ha bebbe skrev 2009-06-09 14:57:58 följande:


    mmmm, blåbär med glass! Jag har varit sugen på jordgubbar hela dagen, kanske skulle köpa några till efterrätt ikväll!Jag har gått upp ca 10 kg vilket är ungefär samma som med sonen. Då slutade det på +13kg, men då födde jag ju i v. 35+6. Går jag längre denna gång lär det bli något kilo extra också antar jag!!
    åååhh,där skrev du nåt...jordgubbar,det vill jag oxå ha
  • tezzi152

    åhh. blåbär *dregglar*
    min snälla kollega kom med 2 liter jordgubbar till mig - bara mig - igår på jobbet sånt uppskattas!!

    min vikt ligger runt +10... men ser ut som jag börjat svullna nu... mina fötter är stora som hus! hoppas det bara är kvälls-svullet!

  • Maria Machin

    Hej. Bara för att jag skrev igår att jag inte har fått förvärkar har jag gått hela dagen och haft det och läckt vatten så jag fick åka in till sjukan som tur var allt bra med bebisen och allt såg bra ut så nu fick jag se min gullunge igen... Kul att du startade en ny tråd.. Jag hade gått upp 10 för en månad sen så nu får vi se nästa vecka hur mycket ja har gått upp då. Gick upp 10 med min dotter så denna gången blir det mer..

  • ässklingen
    Trekidz skrev 2009-06-09 14:40:37 följande:
    Ida ska jag på mammaträff på MVC för omföderskor Känns konstigt,att man väntar nr 2 liksom...Väntar på att Elias ska vakna,tänkte ha blåbär med glass då-e såååååååå sugen... Hur mkt har ni andra gått upp nu? Min våg visar drygt 7.5-8 kg +....
    Ja visst är det konstigt att det väldigt snart kommer en bebis... Jag har inte hunnit fatta att jag är mamma till vår första son.
    Ligger nog på ca +20 nu. Men jag ignorerar det o äter på! Jag ammar bort det sen!

    Min bebis verkar ha lagt sig tillrätta med huvudet neråt nu. Ilar till som bara den där nere ibland. Inte så skönt. O mina lungor tror jag den har som fotpall för ibland känns det som om de minskat till hälften i storlek, flås flås! Men åååhh vad jag längtar!

    Funderar på om vi skulle ha en "packa till bb"-tråd. Vad tror ni om det? Så kan den som vill gå in o fylla på med det den kommer på liksom! Finns det intresse?
    Jag kanske är lite tidigt ute, men jag har ju bara 8 veckor kvar o eftersom jag tror att bebis kommer anlända lite för tidigt så är det väl lika bra att börja fundera på packning!
  • Jhemii

    Ja då har jag slagit till! Det blev ingen Carena syskonvagn och definitivt ingen rosa (min man protesterade vilt när jag visade bilden från blocket!!). Jag hittade en begagnad, men nästan ny, BabyTravel. Den är olivgrön med en svart liggdel. Ska hämta den i helgen. Känns skönt att slippa fundera på vagn mer.

    Vikten ligger på +10 sådär. Med Alice gick jag upp 22 kg totalt så det kommer förmodligen inte bli lika mycket den här gången. Dock kommer kanske totalvikten bli lika då jag hade en del kilo med mig från start den här gången . Får ta itu med det där sen.

    Jag har också märkt av svullna fötter. På kvällarna är fötterna som två klumpar!

    BB-väskan ska jag försöka hinna packa själv den här gången. Förra gången fick min man sköta den saken medan jag försökte klä på mig mellan värkarna när vi skulle åka in till förlossningen. Tänkte också vara ute i ganska god tid med packandet.

    Maria: Skönt att allt var bra! Hoppas det lugnar ner sig med förvärkarna.

  • tezzi152

    Jag hade också tänkt vara ute i god tid med att backa väskan. Har redan börjat lite smått med att planera vad jag ska ha med mig...
    Så en "Packa bb-väskan"-tråd tycker jag låter som en bra plan

  • Vill ha bebbe

    Jag tänkte också börja med BB-väskan, har redan packat en till bebis. Vi hade inte gjort det förra gången och då fick vi i lite smått panik kasta ner lite saker i en väska och hälften kom inte med. Glömde tex kamera så vi har bara några suddiga bilder  med mobilen...


    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
Svar på tråden Vi som väntar "tvåan" i augusti - del 2