• cizzon

    Vi som väntar "tvåan" i augusti - del 2

    Oj vad det börjar kännas nära nu!! speciellt då ni alla börjar prata om att packa väskan. Men tror nog jag börjar titta över den snart också, sist packade jag en del men skrev en lista på sånt jag skulle ha med men använde fortfarande eller så. Men egentligen hade jag med alldeles för mycket sist!

    Oj nu svamlar jag=) trött cissi!

  • cizzon

    Läst igenom listan nu. En tanke bara.. Vi använde sjukhusets babykläder sist, så slapp man en massa tvätt sen då man kom hem.
    Sen hade jag packat klart en väska med kläder som bebis skulle ha på hemfärden och lagt den i babyskyddet så den hade sambon med först då han hämtade oss.

    Hur länge får ni/vill ni vara kvar på bb efter förlossningen? om inga komplikationer tillstöter så klart..
    Här där jag bor kommer bb att vara överfullt i sommar så de har förvarnat en om att omföderskor kan förbereda sig på hemfärd efter 1dygn!! Jag tycker det är lite tidigt, denna gång då jag hade tänkt ligga kvar nån dag och njuta av lugnet och vila ut sig, det blir ju inte så lätt hemma med en liten buse så=)

  • cizzon

    Hejsan! Hur mår ni alla?
    Jisses fick nästan en chock idag, jag är ju inne på v.34 nu=) vart har tiden rusat iväg?=)

    Känner mig jätte konstig idag, vill bara ligga och slöa, har en massa molvärk och bebisen busar på massor och det ilar som sjutton ner i låret varje gång AJ!!!

    Har i flera dagarn väntat på fint väder, och nu när solen lyser en dag orkar jag mig inte ut, men sen då sonen kommer hem får vi nog ge oss ut på en promenad!!

  • cizzon

    Maria Machin: Hälsa grattis till dottern!!

    Idag har vi varit på ultraljud, även denna gång sa läkarn att det nog ser ut att bli en tjej=) Vågade inte be henne undersöka där nere så nu har jag ingen aning om hur läget är. Men jag klarade ju mig ända till v.37+3 sist också fast tappen var påverkad tidigare och är ju endå i v.34 nu så det känns som om man kan slappna av lite mera!!
    Tjejen beräknades nu väga 2000g och 3300g om vi nu skulle gå tiden ut som läkarn sa! Så det blir en ganska liten bebis?!så vi får ju hoppas den stannar inne lääänge ännu=)

  • cizzon

    Vaniljkyss: Grattis!! hoppas du får/fått en bra dag!!

    Så avundsjuk på er alla som ska få se er lilla plutt! Här blir det ingen mer gång om det inte blir nå problem. Och sista gången verkade läkarn ha lite bråttom=/

  • cizzon

    vaniljkyss- Jo så klart=) Längtar riktigt mycket just idag!!! Tycker annars tiden gått väldigt snabbt!

  • cizzon

    Vi har nog inte förberett så mycket för bebins ankomst, eller sängen har ju varit uppe länge så det blev så då vi flyttade så då har vi ju hela tiden sakt att bebis skall sova där (liam fick en ny vid flytten).
    Sen vet han var bebis är då man frågar och ibland får bebis en kram. Men jag är en sån som inte vill tänka att så och så ska vi göra, tycker det är mycket lättare att fundera på det sen när man vet hur det blir! fast helt klart har vi ju diskuterat vissa saker!!

    Tezzi152: Ska nog kolla och jämföra mina papper från förra graviditeten nu också=)
    Om jag skall gå till samma vecka som Liam så skall bebis födas lördag i nästa vecka!

  • cizzon

    Har också varit till min bm idag.
    Hade gått upp 1,5kg på 1v=( jag som trodde detta skulle sluta mycket bättre än med sonen..
    Hade 1 i äggvita och även höggt blodtryck 143/86 (norm ca100/60) så nu är det vila för hela slanten som gäller här, fast jag är inte så riktigt duktig!

    vår son har varit såå duktig med nattningen men igår tog det 4h med en massa bärande tillbaka till sängen, nu har redan 1h gått. men jag tänker vara envis som en tjur.

  • cizzon

    Jaa, jag borde nog också börja packa... Igår sa ju min bm att vi nog inte ses på tisdag=) ni får hålla tummarna!!!
    men ändå kommer jag mig inte för, kanske för att jag inte tror att det är dags ännu...

  • cizzon

    cii: oj håller tummarna för dig!!!
    Vill ha bebbe: Hoppas det drar igång för dig med!

    Här har ni en riktig surhöna idag..
    Igår när våra gäster började dyka upp (3par med barn) så kände jag som svag värk i ryggen och magen, tog skit ont ibland på vänstra sidan liksom lite under magen, vet inte vad det var men jag började hoppas att det var på g och ena mamman som just fått bebis nr2 frågade hur det var för tydligen syntes det att jag hade ont. men sen efter några timmar var det bara tryck i ryggen kvar och ont mellan benen och så är det ännu idag. Så jag är sååå besviken, ska bli så skönt när det är över efter en jobbig graviditet, har dessutom fått värk i mina fötter nu av vad de är uppsvällda!!

Svar på tråden Vi som väntar "tvåan" i augusti - del 2