Inlägg från: Mini Pantern |Visa alla inlägg
  • Mini Pantern

    Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007

    Jag köpte 92 till William och 98 till Alexander. Har för mig att era killar är en aningen större än mina småkorvar. Eller kommer jag ihåg fel?

  • Mini Pantern

    Jag kan vänta till hösten när du köpt nytt. Jag kan tänka mig att William kan ha 92 fortfarande då. (om jag inte hittar i någon annan lindexbutik förståss. )

  • Mini Pantern

    Men TM dina killar kommer ju få men för livet. Aldrig varit på en sandstrand herregud stackars pöjkar

    Annars tycker jag det är för varmt, det kan gärna vara lite kallare. Var iaf och tittade på huset idag men jag säger bara nja är inte lika säker att jag vill bo där. Mycket var bra men mycket var också inte bra. Ska fundera lite till.

  • Mini Pantern

    Vi har köpt sådana där solkläder. Köpte förra året på rean på Lindex då man fick köpa 2 för 1. Blev snorbilliga

    Det som var bra med huset var det stora köket,inskyddad stora tomten och att det var enplanare, ljust och fint, stort vardagsrum
    Mindre bra var att det finns ingen ordentligt tvättstuga (tvättmaskin och torktumlare fanns inne på gästtoan), 1 dusch och det badrummet hade endast ingång från sovrum nr 4, (det sovrummet som vi hade tänkt klämma in oss + småkillarna, huset har bara 4 sovrum och vi är egentligen beroende av 5 ännu ett tag), och att det inte fanns så mycket förrådsutrymmen och inget garage.
    Fasiken det är svårt det här med hus. Vi är ju i ett mellanläge just nu. Äldsta sonen är ju på väg ut ur boet men vi vet inte när. Han vill ju ha fast jobb (vilket han precis idag börjat på en provanställning som är på 6 mån sedan får vi se) först innan han flyttar. Men när hanf lyttar så skulle det räcka med 4 sovrum, ja jag vet varken ut eller in idag. Mäklaren skulle ringa idag också, vad sjutton ska man säga? Det var inte så många på visningen heller. Vi, en familj till (som bor i samma område som vi), en annan familj och ett par. Men det var bara vi och en till som skrev upp sig.

    Ja ja vi får se vad det blir.

  • Mini Pantern

    Jaha nu har maken lagt bud på huset. Vi får väl se om det godtars eller inte. Maken menar på att det finns ju möjligheter till att bygga om lite så det kanske blir flytt iaf.

  • Mini Pantern

    Näpp det blev inget hus. Det var ett par till som bjöd och de bjöd över det vi var villiga att ge. Men mäklaren sa att det var säljaren som bestämde vem de vill sälja till men vi hoppade av iaf. Vi kände ju inte riktigt 100 för huset heller. Nu har vi tänkt vänta till hösten eller iaf efter semestrarna för då brukar det komma upp mycket hus. Många som ska skilja sig då

    Ja du TM när man har hus så finns det alltid något att göra. Ikväll har jag haft storstädning utav nedervåningen, dammsugit,torkat golv,torkat av alla lister och dörrar, dammat, städat toan och duschrummet och plockat iordning i uterummet + dammsugit av där. Passade på nu när det var molning här så det var ju inte mer än 29,8 grader gentemot igårkväll då vi hade över 32 grader. Maken kom hem och var dunderförkyld med huvudvärk och värk i kroppen men inte tänker han vara hemma i morgon inte. Nänä det har vi inte råd med säger han. Han fick ju vara hemma 2 veckor nu när jag opererades och sedan blev sjukskriven. Så både han och småkillarna sover sedan 1 timme tillbaks.
    Själv ska jag ta en stund för mig själv innan det är dax för bädden.

    Skönt med semester snart TM.

  • Mini Pantern

    Hej hej Betty kul att se dig här igen.
    Ja det var lite trist med huset men men det går fler tåg ju. Ska ner till Göteborg och Liseberg på tisdag och blir där några dagar. Tänkte oss sedan till Ullared. Har ju aldrig varit där och nu har jag peppat och bearbetat maken ett par veckor så han har gett med sig. Orkar väl inte med mitt tjatande längre

    Härligt med djurparksbesök. Vi var ju till Skansen i lördags. Kanonmysigt att se killarna kolla in alla djuren. Förra året var det lite svalt intresse det håller jag med om.

    TM: Ha det skönt hos päronen.

    Ja Nora var håller du hus? Och MNL och Hursomhelst,länge sedan vi hörde nått av er. Hoppas iaf att ni har det bra.

    Censur: Skönt med semester och slippa kliva upp i ottan

    Heoo: Tankar till dig också i sommarvädret, sol eller regn vilket du nu har.

Svar på tråden Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007