Inlägg från: Mini Pantern |Visa alla inlägg
  • Mini Pantern

    Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007

    Yes först att skriva i nya tråden

    Tack för länken MNL.

  • Mini Pantern

    Japp full är jag, av smärtstillande medicin just nu. Kom hem för ett par timmar sedan efter en blindtarmsoperation igår.

  • Mini Pantern

    Ja men mer är det inte

    Jorå det är ganska okej. Bara tidpunkten var dåligt val. Student och skolavslutning på fredag, makens födelsdag igår, idag firar maken och jag 25år tills, så det var ju inte precis den bästa veckan så att säga. Har ju lite annat att göra men men får sätta fart imorgon för student och avslutning iaf. Det andra får vi fira senare.

  • Mini Pantern

    Tjoho i tråden.
    Glad midsommar!

    Jag är helt uppe i extas, Har hittat huset jag vill flytta till och det är inom vår gräns för lån !!! Jag känner att jag skulle kunna börja packa nu på en gång och flytta på lördag. Jag vill jag vill jag vill..... (känner mig som en förväntansfull barnunge inför julafton). Håll nu bara tummarna för att allt klaffar.

  • Mini Pantern

    TM: Det är här ute i Skokloster. Vi har funderat och funderat på det här med att flytta in tll Bålsta men jag vill inte. Speciellt inte nu när dotter är i sin upproriska tonårstid. Här ute har vi lättare koll på henne än i Bålsta och så har ju killarna fått dagisplats härute vilket känns bra. Ska ju börja jobba den 1 sept är det tänkt. Blandade känslor. Både vill och inte vill.

    www2.skandiamaklarna.se/beskrivning.aspx&typ=CMVilla

    Skönt att få lite egen tid med killarna när du varit borta. Vad har ni för planer för imorgon då?

    Själva ska vi för en gång skull fira ensamma maken, jag och småkillarna. Våra stora killar ska iväg på sitt håll och dottern ska till en kompis. Det ska faktiskt blir riktigt skönt. Killarna lägger sig ju vid åttatiden så har vi kvällen själva. Tvåsamhet var ju ett bra tag sedan vi hade.

    Betty: Hur har det gått för er? Vattkoppor ännu eller inte? Usch det är trist när det blir så där. Hoppas ni får en trevlig midsommar iaf.

    Idag köpte vi moppecyklar till våra killar. William är heltokig i moppar och motorcyklar och han kallar allt för moppecyklar. Var på Coop och där hade de batteridrivna trehjuliga motorcyklar för 399kr. Kanonpris tyckte vi och slog till på 2 st. Så här har det kört moppecykel hela eftermiddagen och kvällen

  • Mini Pantern

    www2.skandiamaklarna.se/beskrivning.aspx&typ=CMVilla

    För mig funkade den men jag lägger den en gång till. Annars är det bara att gå in på www.skandiamaklarna.se och söka på skokloster. Huset är det som ligger på Lötenvägen 13

    Har inte hunnit ta bild på moppecyklarna ännu men det kommer.

    Kom på nu när ni pratar om trehjulingarna att du frågade om dem förut Betty. Nja jag måste säga att våra använder dem ännu inte så mycket. William var nog lite för kort för den, når inte riktigt ner och Alexander körde hellre traktor just nu (innan köp av moppecyklarna) men på den ena ramlar flaket ner mer än på den andra. Jag har inte upplevt att de tippar så lätt men kan ju bero på att de inte använder dem så mycket .

    Stackars barn, hade han inga egna byxor? Eller har dagis inget eget reservförråd med kläder. Det brukar vårat dagis ha (hade iaf då dottern gick där) Den avd köpte alltid upp lite extra kläder då det var klädbytardagar på dagis och så märkte de kläderna med avd namn. Hade man inga ombytten i korgen fick barnen låna där i. Man tog hem kläderna och tvättade och tog med tillbaks. Kanonbra tycker jag. Det hände ju faktiskt att man glömde fylla på lådan ibland.

    Låter som vi alla kan få en skön midsommar iaf. Hoppas som sagt var bara att det inte öser ner hela dagen.

    Pözzz och gonatt

  • Mini Pantern

    TM: Båda fick gult. Hade tänkt ta en av varje färg men det fanns inga byxor till den grå jackan så det fick bli likadana.

  • Mini Pantern

    jag som ville ha en i grått/svart

    Jag köpte annars regnkläder på tvillingklubbens loppis nu i våras för 40kr st. Men det är ju alltid bra att ha fler.

Svar på tråden Tvillingmammor till barn födda våren/sommaren 2007