• Dellie

    Västeråsmammor nr 11!!!

    Oj vad mycket som händer här. Jag har haft fel på datorn så jag har inte varit in här på ett tag. Nu fungerar den igen, får se hur länge.
    Stressat har i alla fall jag gjort. Har haft såååå mycket att göra på jobbet. Tre veckor med många kvällsmöten och mycket annat som måste fixas innan semestern. Men nu är det äntligen sommarlov och mycket lugnare.

  • Dellie

    Ja, vi kommer också på söndag. Vad önskar sig Loke i present då?

    Är det mycket som dom "ska kunna" på 3-års kontrollen?

  • Dellie

    Tack för idag Anna. Ida tyckte det var jätte roligt, ville ju inte åka hem.

  • Dellie

    Vi är också lediga.

    Idag var jag på förlossningen och tittade. Det var jobbigt. Går på Klara för att förra förlossningen blev en katastrof. Har diskuterat planerat snitt eller inte. Men bestämt mig för att prova normalt ändå med lite särskilda "krav".

  • Dellie

    Nej har väl inte direkt pratat om det. Ida föddes med katastrofsnitt. Blev igångsatt i vecka 41+6 pga lite fostervatten. Tog hål på hinnorna och fick värkstimulerande dropp. Då nån gång smittade dom mig med bakterier och jag kräktes och hade hög feber. Försökte med sugklocka men inget fungerade. En annan läkare kom förbi och satte stopp för allt. Sen blev det raketfart in i operationssalen. Vaknade upp på intensivvårdsavdeningen. Hamnade sen på avd 69 för att Ida också blivit smittad. (Det var den korta versionen) Inget jag vill vara med om igen.

    Ska på akupunktur på fredag kl11, annars har jag inget planerat.

  • Dellie

    Vi hoppar nog över ev träff idag, jag har blivit så förkyld.

  • Dellie

    Nu är man ensam igen, det blev en kort semester med hela familjen. Kristian var tvungen att åka och jobba igen. Den här gången på en plattform utanför Skottland. Fick köra honom till arlanda i natt så jag har bara sovit ca 3 timmar, är supertrött. Så nu bli det till att renovera ett rum ensam.

  • Dellie

    Tyvärr Nettan, jag håller på att renovera för fullt. Jag har målat taket, spacklat väggarna och börjat tapetsera. Ska tapetsera klart idag. Så i morgon tänkte jag kanske ta en tur till Parken Zoo. Det har ju inte varit så roligt för Ida här hemma.

Svar på tråden Västeråsmammor nr 11!!!