• idipp

    Från MILFar till PILFar, del 9

    Malin; hejja dig! {#lang_emotions_laughing} Ut från FL med dig nu!


    ~ Stina ~
  • idipp

    Anna; skönt att du inte märker något efter vaccineringen av M! Kantarellmackorna blev super! Gjorde stuvning. Mormor & Stina åt med god aptit! Stina den rackarn äter nästan bara kantarellerna. Redan en liten gourmet! {#lang_emotions_smile} Men klart ni måste hjälpas åt inför dopet! Hade Niklas sagt så hade jag fixat catering & sen gett honom notan. {#lang_emotions_dreamer}


    ~ Stina ~
  • idipp

    Stina som brukar vara en riktigt långsovare på lediga dagar vaknade halv sju imorse. Vi har myst framför tv:n. {#lang_emotions_heart} Pannkakorna blev helt okej. Vi åt några var. Som Helena? sa; man får börja nånstans. Idag fortsätter vi dock med sushi & thai till lunch & middag. {#lang_emotions_dreamer}

    Anna; hoppas allt löser sig tills på lördag! Skönt att föräldrar & syskon kan hjälpa till. N & du kanske borde ha ett litet "hem-snack"?
    Nadia; hade också missat vad som hänt M. Stackars! Är hon hemma från fsk nu? Vi har också Trygg Hansa sen graviditeten. Antar att man bara förlängde det för själva gravidförsäkringen man tecknade har jag för mig gällde i 6 mån efter födsel. Vet vi fick pengar för den natten Stina låg på sjukhus. Anmälde intresse för ny gravidförsäkring nu trots att den först börjar gälla från v.26. Några timmar senare ringde den där skumma mannen från Trygg Hansa upp & ville boka dejt för att diskutera ens övriga försäkringsskydd. Bara jag som tycker han är väldigt hemlig av sig?
    Malin; kommer säkert gå bra idag! Du får snegla i nån annans bok! Var det mitt förslag om catering du blev upprörd över? Skrev mest så som en "rolig" grej.
    Frida; snart är det fredag igen!
    Jenny; låter perfekt med sms-rapportering!


    ~ Stina ~
  • idipp

    Lise; visst är det mycket tiden ska räcka till. Jag har spanat in hemfrid.se men fått höra att det är ett rel dyrt alternativ. Knappt 1500:- i månaden för tre timmar varannan vecka. Haha, vi bor i världens minsta hus & jag kollar städhjälp.. Men man kan ju göra roligare saker. Å så slipper man irritera sig på att man tycker man städade sist & att det borde varit Niklas tur.
    Malin; okej, då missförstod jag det du skrev. {#lang_emotions_smile} Ha det så bra idag!

    Vi tänker bege oss mot biblioteket. Får kolla när de öppnar.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jeanette; läskigt men inbrott i grannbilen! Låg klubborna synliga? Flyttar svärmor till Gbg om hon kommer hem till Sverige igen? Har inte kollat andra städfirmor. Tack för tips!
    Anniina; haha, förstår du va trött när du skulle från jobbet. Hört nått om Me&i-avgiften? En kompis köpte en overall genom hemsidan & betalade 49

    Vi har varit på biblioteket & sen hämtat några av Niklas kostymer som varit på kemtvätt. Haft en gubbe här som grejat med oljepannan. (miljövänlig uppvärmning - not) Så nu är jag 5000:- fattigare. Just när oljegubben skulle åka kom grannen & sa de kopplat ur sin oljebrännare & att vi hade kunnat fått den.. That´s life, inget vi småpratat med grannarna om att det var dax att byta precis..

    Såg att Anticimex var här & besiktigade det andra grannhuset så nu har det nog fått en köpare.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jeanette; hoppas försäljningen av kläderna går bra! Känner inte till det märket.
    Helena; låter ont, stackare! Synd du fick tid först imorrn. Läste våra försäkringspapper & för Stina betalar vi 2010:-

    Kom en kallelse till 2½års kontroll idag. Skulle behöva byta datumet. Hoppas det inte gör att det blir en massa veckor fram i tiden.

    Såg ni "reklamen" för Lindts nya choklad med mousse i på kryddburken.se? Nästan så jag måste åka & handla nu för att få prova! {#lang_emotions_tongue_out}


    ~ Stina ~
  • idipp

    Ser att Betjänten har nått de kallar lakantjänst. I det ingår tvätta, mangla, bädda.
    Gud så lyxigt! {#lang_emotions_laughing}


    ~ Stina ~
  • idipp

    Jeanette; roligt! Duktig tjej! {#lang_emotions_laughing}
    Frida; säljer du fortf. Blingo? Hörde att svägerskan varit på party i helgen. Spanade på hemsidan & trycket med "små gummor" tycker jag var väldigt fint.


    ~ Stina ~
  • idipp

    Gomorron!

    Nu var det Stinas tur att få feber.. Hade 38,7 i örat när hon skulle lägga sig. Glödhet & orolig inatt. Dessutom med blåsor på ena insidan av kinden.. Dessa j---a blåsor alltså! Ingen lattjo natt precis men nu på morgonen är hon vid gott mod efter ipren & nån salva på blåsorna. Glad att Niklas kommer hem ikväll!

    fajga; hur är det med dina handleder & med L´s svamp?
    Helena; hoppas du känner dig bättre efter en nattssömn!
    Jeanette; haha, nä. Tror jag skippar, men tack för erbjudandet!
    Malin; du ska inte minska på simuppdraget nu när du börjat plugga? Hur hinner du undrar jag!?
    Frida; hoppas att du oxå känner dig bättre idag! Å imorrn är det fredag!
    Jenny; onanerat med en bläckpenna!? Du & dina ideér.. {#lang_emotions_laughing}{#lang_emotions_laughing} Skönt att allt såg bra ut annars! Är inte 100 på det där med lakantjänst.. Kanske är det från fall till fall? {#lang_emotions_dreamer}


    ~ Stina ~
Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9