• Jeanette69

    Från MILFar till PILFar, del 9

    Från pilfar till milfar, del 9 


    Här samlas alla de bästa mammorna från Göteborgsområdet som känner varandra sedan tidigare och under våren 2007 gick från pilf:ar till milf:ar!

    Vi pratar gärna och mycket och är inte rädda för att dela med oss av allsköns tips och råd eller att ställa alla dumma frågor man alltid undrat över, var skulle man annars få reda på facit?

    Välkomna godingar till världens bästa tråd, nu i version 9.0 - klart bättre!
    Världens Bästa Isabelle
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-16 11:40
    Oj, det blev lite fel i rubriken... Sorry!

    Vår listtråd:

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m43245059.html
  • Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9
  • bubele

    Hehe...många fler som skall bli pilf:ar eller? Anniina, är du säker på att det var magsjuka och inte "magsjuka"?

    Förlåt Jeanette, kunde inte låta bli när jag såg rubriken

    Hoppas allt är bra med alla, här hektiskt sista jobbveckorna.

  • Hnosse

    Jeanette, tack hjärtat... Ännu roligare twist på rubriken nu, även om jag nog är nöjd nu. Såg en mamma på ica idag med tre barn där den älsta inte var mycket äldre än tre och den yngsta nyfödd... Tänkte att det nog blev en tuff tur...

    Jag gillar kvantum i lerum, men det blir alltid lite mer gotta än vad det är meningen. men ikväll blir det fiskpinnar och pommes. nått H velat ha sedan hon hrde om det på bolibompa. Jag tror aldrig jag lagat det, bara hemagjorda...

    Pekfingervalsen med vänsterhanden om ni tycker det ser illa ut

  • Jazza

    Jeanette: Jäj heja dig, tack för ny tråd!
    Anniina: Hihi
    Helena: Tutten bra nu?

    Jag har köpt mig en ny mobiiil Asfin, rosa

  • Jeanette69

    Glömde berätta att vi var på fika på nya fsk igår. Jättemysigt och det kommer att bli så bra!! Fsk-lärarna verkar engagerade, till skillnad från där Isabelle är nu. Inget ont om dem, de är jättetrevliga men det där lilla extra fattas.

    Sov superdåligt inatt så det har inte blivit många knop idag. Jo förresten, jag har klippt häcken - med en sekatör! Har lärt oss en viktig trädgårdsläxa och det är att inte klippa häcken förrän den blommat ut.

    Har varit i kontakt med mina föräldrar om midsommar. Min syster kommer med sin nya - och hans son... Vet när min halvsyster skilde sig och träffade en ny man med fyra (!) barn så tyckte jag att det blev så svårt att förhålla sig till de barnen för man har ju ingen naturlig relation till dem. Många familjer är ju konstellationer idag men jag känner ändå att jag får svårt att förhålla mig till alla dessa nya människor som jag inte känner... Vad ska ni andra göra på midsommar?

    Helena: det där med mer gotta än man tänkt sig känner jag igen. Det är ännu mera livsfarligt att handla på ICA Focus...
    Har sett er vagn i orange och illrosa. Visste inte att dessa färger fanns.
    Anniina: ska vi försöka oss på en ny träff snart?
    Jenny: kul med ny mobil! Mitt abonnemang går ut i september, då ska jag också byta upp mig. Vad blev det för märke och modell?


    Världens Bästa Isabelle
  • Smultrongott

    Ha ha ha Nu hittade jag er! Tack Jeanette!!!

    Hemma igen efter en underbar vecka i Tingsryd där jag verkligen har blivit bortskämd - har inte behövt lyfta ett finger Bra men tråkigt i längden.

    Var på bröllop i lördags - var super fint. Men menyn skulle jag ha valt en annan... Malva var vaken under hela akten och bara tittade med STORA ögon. På kvällen var hon oxå mycket vaken men gjorde inte mycket väsen för sig.
    L var med farmor och de hade oxå det bra. Hade fixat med lite jordgubbar som alltid går hem och som är perfekt som lördags godis tycker jag.

    Idag har jag varit på föräldragrupp - fick 3 nya träffar Är dock inte fullbokad så är det någon som vill ha en träff så boka nu - innan den 21 juni så får ni 100:- extra att handla för.

    Ulrika: Skönt att de har växt så mycket. Hoppas att du har det bra i Skåne.

    Jenny: Jag har oxå en rosa mobil

    Jeanette: Vilken lyckad helg ni verkar ha haft! Fick ni mersmak?
    Vi firar 5 år idag men orkar nog inte hitta på någon speciellt. L är i Torslanda hos sina kusiner som har gått på sommarlov idag.

    Och så var det ju mängder mer jag skulle kommenterar men har glömt bort det...

  • Noda

    Jeanette- tack för ny tråd!!
    Vad kul att nya förskolan verkar bra! Angående nya familjekonstellationer så är det ju väldigt vanligt. Förstår att det kan kännas konstigt med en massa "nya" barn, men om man bara betraktar dem för vad de är, bara vanliga barn, och inte känner krav på sig själv att man ska tycka mer eller mindre om dem än om andra barn så kanske det är lättare? Jag tycker mest synd om barnen som inte valt själva att vara i den situation de är i och måste förhålla sig till alla nya människor. Jag har varit väldigt känslig för människors sätt att vara mot Robert och alltid varit lite extra uppmärksam på hur han har det med alla relationer hit och dit med pappas släkt, pappas nyas släkt, min släkt och Pers släkt.... Även om jag förståss älskar alla mina tre barn lika mycket men vad ville jag ha sagt egentligen ... jo att tänk inte så mycket och behandla dem bara som vanliga barn och ha förståelse för att det kanske trots allt är lite jobbigare för barnen

    Helena- hehe välkommen till motvilliga snabbmatsklubben Nä jag gillar ju hemlagat bäst och försöker vara hyfsat noga med det, men vad fasen, tiden räcker faktiskt inte alltid till!!

  • Noda

    Anna- vad skönt du verkar ha haft det!
    Fajga - semester snart?
    Anniina- jag blev lite fundersam när jag hörde om dina magproblem
    Jenny- ååååh jag gillar rosa!!

Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9