Inlägg från: lille08 |Visa alla inlägg
  • lille08

    Augustibebisar 2008, del 8

    Melva: Klart du får "gnälla av dig" här! Det tror jag vi flesta har gjort med jämna mellanrum. Jag minns ju hur mycket jag gnällt efter alla sömnlösa nätter med William då han varit sjuk så mkt och vi åkt in och ut från akuten. Nu skulle jag kunna vräka ur mig lika mycket gnäll till för jag är såååå less på att må illa och hela tiden vara trött. Satt bara och lipade i soffan igår kväll för att jag inte orkar med mig själv (+ att det var en rätt jobbig dag igår med alla läkarbesök).

    Här började dagen för övrigt kl 6. William hade en period då han sov till runt 7.30-8, men den varade dessvärre inte särskilt länge. Nu kryper han runt här och utforskar allt. Igår hittade han hundmat som han glatt tuggade i sig. Inte så bra kanske med tanke på att vi kämpar för att få ordning på hans mage. Majsvälling, risgröt, blåbär och kokt fisk m ris funkar bra, men knappt något annat. Är inne på 3:e veckan nu med lös mage. Igår testade jag att ge en burk barnmat. Efter en kvart fyllde han hela blöjan och sen hade han världens magknip resten av kvällen.

  • lille08

    Melva: Har också lust att åka iväg nånstans... men känner precis samma vad gäller vädret. Förut var det för varmt och nu är det för regnigt. Kollade på väderprognosen för en stund sen och den såg väl allt annat än spännande ut. Regnskurar mest varenda dag!

    Nu vet jag inte hur gammal E är, men de har inte tagit betalt för att det är sommar då? Vet att i vissa kommuner kan det vara så att barn som har allmän förskola-placering går gratis under själva "terminerna" men måste betala för att vara där på loven.

  • lille08
    KaOl: Nä vi har inte testat honom för något. Han är inte dålig i magen jämt... men rätt ofta... och när han blir det så har det en tendens att hålla i sig läääänge! Men fortsätter det så här får vi nog kolla upp det. Fast han ökar ju bra i vikt och så, så förhoppningsvis är det ingen fara.

    Förstår att det måste varit jättejobbigt när din mamma dog.

    Melva: Nä, då borde det ju vara gratis nu. Hoppas det löser sig.

    Jucea: Hihi, vad tror du vi får höra här då som har tre grabbar i huset (eller ja, 2 varannan vecka och 3 varannan när min sambos son är här). Folk tror väl vi skaffar en till för att vi absolut måste ha en tjej! Visst vore det skoj med en tjej också, men samtidigt så vore det säkert väldigt kul för William om det blev en pojke eftersom det inte skiljer så mkt i ålder mellan dem. Eller ja, även om det blir en flicka kan de såklart ha roligt ihop också! Äh, skit samma vilket... spelar mig inte så stor roll vad det blir... bara allt går bra så!
  • lille08
    Carina: Inte roligt att höra att du mått dåligt. Men om du känner dig gravid och har tydliga symtom så borde det väl nästan ge utslag på ett test redan nu om du är gravid? Testerna ger ju utslag redan på väldigt låga hCG-halter. Testa vet ja!

    Sthlm: Här är det också jättetråkigt väder idag. Vet inte alls vad vi ska hitta på. Min sambo jobbar sista dagen idag, sen har han semester. Det fina sommarvädret vi hade här innan får mer än gärna komma tillbaka nu. Inte jätteroligt att göra saker när regnet vräker ner titt som tätt.
  • lille08
    Carina: Hihi, då kanske du kan "känna efter" ifall den här bebisen har lust att stanna på övertid där inne i magen precis som sina brorsor? För jag räknar kallt med att det blir en februaribebis istället för januaribebis! Kommer vi skaffa fler barn efter detta tror du?! *nyfiken i en strut*

    Lina: Jag saknar också VT här. Men enligt hennes blogg har de åkt till landet och ska vara där en vecka.

    Pojk-pojk-regeln är att om man får en son och sen skaffar ytterligare ett barn inom 2 år (tror jag det är) så är det en ökad chans/risk för att även detta barn är en pojke. Nu vet jag inte om detta stämmer för de jag känner som har fått pojke först och sen ett barn tätt efter så har hälften fått en pojke till och hälften en flicka! Men de jag känner är antagligen inte tillräckligt många i antal för att få en säker statistik på detta!
  • lille08

    Carina: Får se om det blir en bjässe då! Hoppas du tror fel på vikten... de andra båda har vägt runt 3½ kg och det var alldeles lagom!

    Att gå över tiden räknar jag med eftersom jag gjort det de andra gångerna och jag tror faktiskt också på en kille till (fast min sambo tror på en tjej). Vi får se om vi kanske tar reda på könet. Gjorde ju det sist och det var lite roligt att veta och kunna planera mer innan.

    Haha, om du vill får du gärna gissa på vår katt också! Planerade en kull i vintras. Hon blev dräktig... eller ja, hon visade alla tecken på att vara dräktig... men dessvärre var hon antingen skendräktig eller fick missfall för rätt vad det var så var alla tecken borta och hon började löpa igen. Hon blev inte dräktig på det löpet, men sen måste hon ha löpt igen... för nu ÄR hon dräktig!

    Jag har känt rörelser i hennes mage så det borde vara mindre än 2 veckor kvar, förmodligen inte ens så pass länge. Hon är inte så stor så jag tror det är max 2-3 stycken där inne (sist fick hon 3 honor). Skulle gissa på 2 hanar och 1 hona denna gången. Vore alldeles lagom! Bara hopplöst att inte veta vilken dag hon är på. Vill hålla lite koll på henne och vara med när kattungarna föds.


  • lille08

    Carina: Jag återkommer med facit sen när hon klämt ut dem!

    A (som är 9 år) hoppas på att det bara blir svartvita kattungar (mamman är svartvit) för han tycker att det är det finaste som finns. Dessvärre är chansen inte jättestor för detta eftersom pappan till kattungarna är rödtabby och mamman bär på både tabby och tigré.


  • lille08

    Tror att William har fått höstblåsor. Upptäckte en prick på hans tunga igår... nu är hela hans mun full! Hög feber har han också. Så i natt har det inte blivit mycket sömn kan jag säga.


  • lille08
    3 barns mamma84 skrev 2009-07-11 10:10:14 följande:
    Är du säker på att det inte är svamp ??
    Ja, svamp fick han lite precis när vi började med Pulmicorten, men det såg inte ut så här. Han har även fått ett blåsor runt munnen nu.
Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8