Inlägg från: Fröken Freken |Visa alla inlägg
  • Fröken Freken

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Fru R skrev 2009-08-17 18:30:24 följande:
    Len Gbg: Låter ju finfint det här!! Förstår att du vill hålla dig med att testa, jag har också kommit fram till att jag inte ska testa för mycket. Nu gäller det bara att se om man kan hålla sig..
    Men allt är väl relativt?
    Tidigare har jag testat upp till 8 dagar innan men insåg nu den här gången att så kan jag ju inte hålla på. Så i morgon är jag på BIM-4, visar inte det något så skall jag vänta tills BIM-2 och till sist på dagen BIM. 3 gånger kan väl inte räknas som för mycket, eller?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-17 20:16:31 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-17 20:05:04 följande: Näää, 3 gånger är väl alldeles lagom!? Även om det är jobbigt att först inte veta och sen kanske få ett negativt resultat så är det ju en ganska rolig del av arbetet i bebisverkstaden! Eller hur!?Jag HOPPAS jag klarar att vänta med ett nytt test till onsdag, men det kliar redan i fingrarna på mig...
    hiihi jag hade aldrig kunnat hålla mig, men så har jag varit en äkta testmissbrukare också. Ser liksom inte meningen med att vänta när de ligger där och kallar på mig. Men så vill man ju heller inte bli besviken, just det ekar i mitt huvud varje gång jag känner för att testa. Tror att jag har blivit lite förnuftig på äldre dar.
    Är så spänd för er skull, hoppas hoppas hoppas!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-18 07:47:26 följande:
    Jag är omöjlig!!!!! Vem tror ni testade nu på morgonen?! Jag var nervös som 17... nervös för det där svaaaga strecket inte skulle dyka upp... Idag var det starkare!!!! Det är ine lika starkt som kontrollstrecket, men det finns helt klart ett streck där!!!! Så nu vågar jag nog säga att jag är gravd!!!! Hoppas nu bara att den lilla ärtan vill stanna kvart och gro... Håller tummarna för er andra! Nu ska vi strax iväg till inskolningen! Ha en fin dag tjejer!
    GRATTIS! Oj så skoj, vad glad jag blir för er skull!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-17 20:24:36 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-17 20:02:44 följande: CB-digital kan man testa med från BIM-4. Detta är jag helt säker på. Säkrast resultat får man ju dock alltid från BIM och framåt
    Ok, vi har fått olika bud helt enkelt.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Så där, då har jag testat med morgonens urin och mja, ett svagt plus men eftersom mina tidigare svaga plus har slutat i missfall så håller jag snattran helt enkelt. Time will tell... Men hoppas gör jag ju och klart det är svagt för jag är på BIM-5.


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-18 15:19:49 följande:
    Tack för alla grattis!!!! Är så glad! Har inte rktigt förstått det än, får titta på bilden jag tog på stickan lite då och då för att liksom se ett bevis! Fröken Freken: Ok, jag ska inte heller säga något med tanke på dina tidigare erfarenheter. Säger bara så här: jag håller tummarna STENHÅRT. Ett svaaagt plus är ju bättre än inget alls och nu får vi hoppas att det bara blir starkare och starkare! Vore ju väldigt kul om vi blev gravida samtidigt, då kan vi ju spatsera omkring med tjocka magar tillsammans här i Eklanda!
    Tack! Jag hoppas innerligt att det blir starkare, Patrik ser det också och han är annars väldigt skeptisk till svaga plus. Har foto på det under Starka bilder men det är jätte kasst, knappt att jag själv kan urskilja det där, vi har en dålig kamera, dags att köpa en ny tror jag allt.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Len Gbg: Men det är ju inte svag, det är ju starkt nog för att du inte skall behöva känna några tvivel. Så skoj!

    Nej, det var oerhört svårt att fånga på bild, syns nästan inte alls. Självklart kunde jag inte hålla mig utan tog ett test till nu för någon timme sedan och det syntes omedelbart och var lite starkare. Dock skall det vara ett starkt streck för att jag skall tolka det som gravid, min man känner samma sak pga. det som skett tidigare. Men jag har ju 4 dagar på mig så jag skall vänta tills lördag nu.


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-18 19:05:06 följande:
    Fröken Freken: Gud så spännande!! Du är ju super fertil!!
    haaha jo uppenbarligen har jag ganska lätt för att bli gravid eftersom jag har blivit det varje gång vi försökt men tydligen har jag lika lätt för att mista det, därför hoppas jag att kroppen gör sitt bästa för att behålla detta om jag nu är gravid.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-18 22:22:05 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-18 20:06:27 följande: Inte tänka så.... Kan förstå att det är jobbigt, men man får glädjas över det lilla som är positivt.Själv verkar det som att jag och gubben inte har gener för varandra... Tog ju över ett år med Alicia. Men nu djävlar!! E lite butter för vi ska på 60- års fest på lördag, men barnvakten kan inte längre och vi har försökt med alla vi bara kan tänka oss, och ingen kan. Så det verkar som att jag får vara kvar med tjejen hemma. Attans, jag som har en ny skitsnygg klänning!!
    Klart man skall vara positiv.

    Nej men fy vad tråkigt, förstår att du är butter, jag hade varit ganska så mycket butter. Det finns ingen möjlighet att ta med er Alicia, eller det kanske inte är lämpligt?

    Hoppas iallafall att det löser sig! Nu skall jag hoppa in i duschen här så att jag är färdig när Cornelia vaknar, ännu en dag med inskolning... Hoppas ni får en härlig dag!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-19 15:43:34 följande:
    Hoppas,hoppas! Jag håller tummarna! Mina ÄL-tester har gett utslag idag, så i em skall vi baka bebis. Jag har köpt mina tester från storkhjälp och jag tror att de har extra stor känslighet. Billiga var de också. Kanske är de nåt för dig också om det inte skulle ta sig den här månaden.
    Håller tummarna!
    Du är din egen lyckas smed
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?