Inlägg från: Fröken Freken |Visa alla inlägg
  • Fröken Freken

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Cinza skrev 2009-09-11 19:12:54 följande:
    Fru R skrev 2009-09-11 13:26:38 följande: Javisst är den där 3:an hemsk!? Jag kan inte riktigt förstå att jag blir 32 nästa gång jag fyller år. Visserligen känner jag mig som 150 ibland, men 32 vill jag inte bli. Hur i hela fridens namn skall jag hinna få två barn i livet? Nej usch vad jag känner mig negativ idag. Tur att det är helg så jag kan dränka mina sorger i smågodis. Jodå, det är någon här hemma som är ganska nöjd med min trinda byst. Lätt för honom att vara. Han slipper ju släpa runt på dem Hoppas du inte oroar dig för mycket och att du varit framgångsrik i din tights-jakt!
    Här är en till som absolut inte ville bli 32, 31 var ok men 32? Nej tack. Ändå sitter jag här nu, kanske därför jag mår så jäkla illa och har ont i magen, åldersnoja?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Fru R: Ja, förmodligen lite för lite vatten i lördags och aningen för mycket goda drinkar och räkor/kräftor  eller så är det pms som är på g, det börjar bli dags för det igen. Men det är skit att må så här illa alltså.

    Vi kan förresten byta, du kan plugga åt mig så sitter jag där och rullar tummarna, roligare så.


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-14 17:26:37 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-14 08:01:38 följande: Alla är vi olika men illamående och magont? Låter som konstiga symtom på åldersnoja... Jag tror det är något annat faktiskt
    Ja, pms som är på g skulle jag gissa på.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Tjejer, har ni någongång testat med Preg och fått ett smalt rosa streck? Inte tjockt som man tycker att det borde vara, utan smalt? Har det i sådana fall varit spökstreck?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Ja, jag hade ett test liggandes här hemma. Strecket var tunt men har rätt färg. Blev tjockare efter 15 minuter men den tjockare delen är väldigt svag, men så är jag bara på BIM-4. Se mitt galleri, vad tror du?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-15 15:46:23 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-15 15:41:04 följande: Visst ser det ut som ett streck alltid!! Gud så roligt!! Om du fortfarande känner dig osäker så får du ju testa igen, men jag ser ett streck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Visst är det där!?! Det är helt ofattbart men jag skall vänta några dagar. Testade bara för att jag mådde så dåligt i går morse när jag vaknade, mådde jätte illa och smakade bara metall i munnen. Har ju även haft ont ovanför ljumskarna, har bara känts konstigt i hela kroppen. Men efter x antal missfall är man ju orolig och nojjig. Sedan försökte vi inte ens bli med barn vid sista äl, skulle ju vänta ett par år. Men kom på för ett par dagar sedan att vi hade sex dagen innan äl, oskyddat, så det kan bli i stundens hetta.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-15 16:37:06 följande:
    Shit, grattis!Vad spännande, du måste hålla oss uppdaterade om hur det går! Hoppas allt går bra, en liten junibebis i så fall
    Tack, vi får väl se hur det ser ut när jag testar på fredag om jag orkar hålla mig tills dess. Är det en bebis i magen så är BF den 28 maj om man skall tro på uträknaren här på FL.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-17 17:26:33 följande:
    För att starta en ny debatt:-Jag ska gå på Håkan Hellström i morron! Vad tycker ni om Håkan?Själv tycker jag nämnligen att han är skön, skulle inte säga att han är en grym sångare, däremot är han en grym artist som bjuder på mycket energi. Själv går jag hellre på honom än på typ Madonna som bara står framme och kråmar sig på scen, Håkan bjuder på sig själv. Det tycker jag i alla fall...Vill även tillägga att jag absolut inte är någon konsert-människa, tycker det är vidrig jobbigt att stå en hel konser och bara glo. Älskar därför att han är på Liseberg, då kan man glo en stund, gå runt lite och glo igen. Har aldrig haft det där direkta behovet av att stå längst fram och hoppa i takt med i basen. Tycker det är mysigare att få släppa loss hemma, bakom stängda dörrar, där ingen ser...
    Säger som dig, duktig artist men sjunga kan han absolut inte. Såg honom på Malmö festivalen för något/några år sedan, funkar om man dricker öl samtidigt.

    Annars kan jag berätta att jag är GRAVID. Tog ett CB i dag som var starkare än Preg i början av veckan, inte starkt men tillräckligt starkt för att inte ens behöva fundera på vad det är för något. Så pass starkt har jag inte fått sedan jag väntade Cornelia så det känns hoppfullt. De gånger jag fått mf så var de ju jättesvaga, nu var det bara svagt, blått och brett. På lördag skall jag ta ett sista för maken vill det, han vill ha det där knallblåa som riktigt lyser men vi är så säkra nu så det är helt helt underbart!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-17 18:45:42 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-17 17:47:01 följande: Gud så roligt!!! Grattis, och håll hårt i den lill* som gror!! Håkan.....nej!! Ingen debatt där inte!
    Ja det vill jag lova att jag skall göra. Och tack så otroligt mycket!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-17 18:46:20 följande:
    GRATTIS!!!Är otroligt glad för din skull, och samtidigt avundsjuk om jag ska vara ärlig, vill också vara där med ett positivt test! Shit vilken känsla det måste vara!JÄTTEGRATTIS!
    Åhh tack så mycket!
    Jag förstår din känsla, man kan inte låta bli att känna så. Jag kände samma sak när jag insåg att en av mina kurskamrater var gravid för ca 1 vecka sedan. Höll på att börja lipa mitt ute skogen där vi var och hade utomhuspedagogik men samtidigt glädjs man ju åt andras lycka.
    Jag har själv inte fattat det riktigt ännu. Vi satt och åt middag precis och vi satt och glodde på testet hela tiden, det känns så overkligt.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-17 18:54:35 följande:
    Vill också, vill också!! Även om denna månaden känns lite som om det inte gick så är jag fundersam för jag har ont i magen. Ungefär vid höger äggstock. Det gör så ont ibland att jag inte kan gå ordentligt ... Känns nästan som om någon drog till med en fiskekrok... Skriver nästan eftersom jag ju inte vet hur det känns egentligen, men men...
    haaha nej tur är väl att du inte är känd med den känslan. När har du BF? Jag började ju fundera under helgen eftersom jag hade annorlunda ont i magen, precis ovanför blygdbenet.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-17 18:59:56 följande:
    BIM har jag nästa helg tror jag. BF?? Ja, +36 veckor från det att jag plussar!
    haaha snurriga jag! Skyller på tråkig föreläsning...

    Men då kan det faktiskt ha varit ägget som fäst som gör att du har ont. Jag hade ont i drygt en hel kväll när ägget fäste när jag väntade Cornelia. Det var på BIM-9, då förstod jag att något höll på att hända. Dagen efter testade jag och plussade direkt, svagt men det syntes redan då. Denna gång kände jag däremot inte alls när det fäste, eller det kanske jag gjorde eftersom jag hade ont i magen under helgen men det gjorde inte fullt lika ont som med Cornelia.

    Hoppas hoppas hoppas så för er skull!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-17 19:42:27 följande:
    Jag har också BIM nästa helg! Hoppas vi alla plussar snart, för då kan vi göra om tråden till en klagotråd för gravidbesvär och inte tala om alla förlossningar sen: "Va! Jag behövde minsann inte mer än lustgas jag!"
    Ja hur skoj hade inte det varit.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-17 19:42:27 följande:
    Jag har också BIM nästa helg! Hoppas vi alla plussar snart, för då kan vi göra om tråden till en klagotråd för gravidbesvär och inte tala om alla förlossningar sen: "Va! Jag behövde minsann inte mer än lustgas jag!"
    Känner du förresten av något?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-17 20:06:51 följande:
    Fröken Freken: Stort grattis, men även jag måste erkänna att jag är grymt avundsjuk Fru R: Jag håller tummarna för att fiskekroken är en bebis! Panda82: Jag kan redan stoltsera med att ha fött ett barn med endast lustgas till hjälp Ego: Positivt ÄL-test idag men mannen är sjuk så jag får se om jag lyckas få honom i säng. Eller tja, i säng lär jag få honom men frågan är om det blir så mycket action.... Jag skall gå och dopa honom nu med ipren och choklad.
    Tack söta du!
    Som jag skrev till Panda82, så har jag full förståelse för det. Jag tycker dock att det är ganska ofattbart, först när vi slappnade av och skulle vänta så hände det. Får bara hoppas på att det vill stanna kvar denna gång.

    Vad du impar på mig, jag sa själv att jag bara skulle ha lustgas men ganska fort skrek jag efter epidural, hade annars tuppat av helt av smärtan.

    Håller tummarna för lite rajtantajtan Men se till att inte själv bli sjuk nu bara.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Pandan82 skrev 2009-09-17 20:25:19 följande:
    Nej!Fast å andra sidan har jag kännt något alla de månader jag INTE varit gravid!
    Ett gott tecken då med andra ord.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-09-18 09:15:34 följande:
    Hello girls!Ja jisses... inte är det ofta jag orkar skriva något här i tråden, men jag läser iallafall. Mår fortfarande sååå illa och är tröttare än tröttast... Verkligen skillnad mellan mina två graviditeter... första: inget illamående och ingen trotsig tvååring att tampas med, andra: raka motsatsen! Då kanske det blir en tjej denna gången! STORT grattis till Fröken Freken!!!!! Vad härligt att det blev ett plus till sist! Förvånad igen, för jag trodde ni bestämt er för att vänta och att du skulle lägga energin på dig själv ett tag! Men det brukar nog bli så... att när man inte tänker på det så mycket och inte satsar till 100% så dröjer det inte länge förrän man sitter där med sitt plus! Lustigt egentligen! När blir BF? GRATTIS!!!!Själv har man nu gått in i vecka 9. Behöver jag säga att jag längtar till vecka 13 då det mesta illamåendet brular försvinna?! På kvällarna ligger och och kvider i soffan, ser på TV till nio, sen klarar jag inte mer. Tar en kvart till tills jag lyckas masa mig upp och lägga mig för att få somna ifrån illamåendet... Jag har inte spytt en enda gång, men önskar ibland att jag kunde. Usch, som jag klagar... det ÄR inte så illa som det låter. Jag är självklart oerhört tacksam att vara gravid igen, men jag kan ju bara konstatera att jag hade en VÄLDIGT behaglig förstagraviditet! Tänke att jag kunde lägga upp en fortsättningstråd. Återkommer med länken här i tråden!Hoppas alla mår fint och att vi snart får ta del av fler plus här inne!
    Härligt att allt går bra, man lär ju sig att stå ut med illamåendet.  Denna graviditet var verkligen inte planerad, jag hade inte ens koll på att jag hade äl, kom på det långt långt efter men ibland vill det annorlunda mot vad man har planerat.

    Makane: Tack så mycket, tänk vad fort det har gått ändå. Ja maj/juni skall det ske och man längtar ju. Vågar ännu inte hoppa av lycka utan småtänker mest på det, vill gärna att det går några veckor till innan man vågar tro på det helt.
    Du är din egen lyckas smed
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?