• Anonym (tänd)

    Fruktansvärt tänd på äldre män!

    Är det bara jag som tänder något enormt på äldre män?!
    Jag är 25år och de "äldre männen" kan vara uppåt 45-50 år...
    Hade en fruktansvärt snygg chef på mitt förra jobb som jag var så tänd på att jag knappt kunde dölja det!
    Ni äldre män ( kanske inte finns så många här inne) eller yngre tjejer med erfarenhet :) är äldre män ens intresserade av yngre kvinnor?
    Typ 10 år yngre?
    Jag blir helt knäsvag av äldre män! Dökåt!

  • Svar på tråden Fruktansvärt tänd på äldre män!
  • Anonym

    VIDRIGT!! Min pappa är för fasen 50 och jag 21 nää fy fasen skulle aldrig falla mig in att tända på någon i den åldern..

  • Anonym

    Jag har en kompis som är 50 och har ihop med en 25 årig tjej. Det funkar skit bra dem emellan men andra tycker det är konstigt.

  • Ella41

    Eeh... varför är det äckligt att tända på äldre män? Själv hade jag en pojkvän som var 42 år när jag själv var 24 år. Idag är jag 44 år och min man är 31 år. Är det också äckligt? När jg var 35 år var min dåvarande pojkvän 56 år. Äckligt det också?

  • Anonym

    Jag är 23 och min kille är 43. Det är helt klart någonting speciellt med äldre män och jag skulle kunna ha sex med någon som t.o.m är 60+ haha konstig fetisch

  • Angels Fall First

    Jag är som dig ts. Äldre män är hopplöst sexiga  


    Pratade precis med en man i telefon och bekräftade ett möte till morgondagen. Han blir äldst hittills om det leder så långt som till sex. Jag fyller 24 om några dagar, han fyller 65 i år. Och så satans het! 


    Jag har tidigare dragit någon osynlig linje vid män äldre än min pappa (han är född -54). Men den här mannen är för speciellt för att missas känns det som. Fast vi får väl se, han kanske är en total flopp i verkligeheten - men hans videos på xtube är grymt uppkåtande och han verkar vara schyst så det bådar väl någorlunda gott. Men vi får se som sagt. 




    Annars så har det väl funnits några 40-45åringar förut. Inte jättemånga men några. Och när man väl fått dom att inse att ja, man är faktiskt intresserad så brukar det sällan vara några problem. Men det är inte så där jättemånga i den åldern kanske som vågar ta det där första steget efter några heta blickar. Det är iaf min erfaranhet. 




    Mellan mig och killen skiljer det tolv år, han är 36 och jag kan väl känna att ska jag vara tillsammans med någon så går nog min personliga gränsen kanske runt 40. Fast det beror väl på massor med saker iofs. Men det känns så just nu. 


    mina svenska bostäver kommer och går
  • neamange

    Jag var under ett tag tillsammans med en man, han var då 47 och jag 18. Han var och är en stor del av mitt liv, ff, fast att det är över tre år sedan det tog slut, eller vi hade inte kommit längre i vårt förhållande. Han kunde inte ge mig det jag ville ha, och han var för feg för att säga vad han kände, vilket han ångrar idag. Nu är han 52 och jag 23, och vi har ff kontakten. Vi hade ngn speciellt och hans dörr kommer alltid att stå öppen för mig.

    Jag ser inget fel i att ha en äldre man, dom ger trygghet och vet vad en kvinna vill ha! Han lärde mig att älska igen.
    Jag är glad att jag träffade honom och han detsamma.

    Man skall göra det man känner för och skita i vad andra tycker, det gör att man mår bättre!

    Så, go for it girl!

  • noraa

    Jag tycker att det finns gott om superheta män i 40-50-årsåldern. Jag förstår precis TS. Oh la la!

  • Kramtomaten

    Kvinnan jag har ett av mina barn med är 11 år yngre, tjejen jag dejtade för några månader sen är -84 (jag själv -69) men har oxå "haft ihop" det med tjejer som varit mellan 2 och 6 år äldre än vad jag är. Personligen anser jag att ålder är en sak på papper, trivs man med varandra så spelar åldern ingen roll, oavsett vem som är den äldre!

Svar på tråden Fruktansvärt tänd på äldre män!