Inlägg från: Anonym (Robert) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Robert)

    Jag har Lichen i underlivet. Någon mer?

    Ursäkta om jag stör i en "kvinnlig" tråd, men jag har iallafall 20 års manlig / egen erfarenhet av Lichen Sclerosus och har läst "allt" jag kunnat hitta om sjukdomen. Det som återkommer när man läser på olika forum världen runt om sjukdomen, är att en glutenfattig eller glutenfri kost, gärna "stenålderskost", LCHF eller liknande, verkar hjälpa och lindrar besvären för många.

    Denna länk tycker jag också är intressant och sammanfattar mycket av det jag läst:


    thepaleodiet.blogspot.se/2010/04/paleo-diet-q-lichen-sclerosis-stevia.html

  • Anonym (Robert)
    pojkens skrev 2013-12-26 19:40:01 följande:
    hej,
    vad kul att höra en till som har samma syn! :) kul och kul när det gäller en sjukdom. 
    Har du själv blivit bättre? jag har kört glutenfritt ett halvår bara, ingen större skillnad för mig. Men jag har andra problem med som påverkar och har itne gett upp. 
    Hej,

    Absolut - ursäkta att jag inte läste ditt inlägg innan jag skrev, men jag upplevde att de flesta inläggen avsåg intima kvinnliga diskussioner som kändes "fel" för mig att läsa. Ville bara försöka hjälpa om jag i någon mån kunde (precis som du)...

    Jag tycker absolut att min kostomläggning för några år sedan har gjort skillnad; jag kör bara "90%" glutenfritt (tillåter mig lite knäckebröd och annat som jag inte borde, ibland) visserligen, men upplever ändå att mina besvär har minskat tydligt med mindre bröd och pasta (som det främst är som jag minimerat).
Svar på tråden Jag har Lichen i underlivet. Någon mer?