Inlägg från: Frippe78 |Visa alla inlägg
  • Frippe78

    Vi som går hos IVF Falun Del 14

    Mulpa: Berättelser som din värmer, då får man hopp igen.
    Barn10: Att gå till en psykolog är det bästa jag gjort någonsin, även om det inte var för denna sakens skull utan en anna kris för några år sedan. Det hjälper. Många kramar och jag håller tummarna i natt för att de ska fixa detta, era små.

  • Frippe78
    AnnaT75 skrev 2009-09-24 15:01:13 följande:
    Frithiof: Den här gången kommer det att gå bra! Så är det bara! Hoppas tiden kommer att gå fort för dig fram till ÄP. Sprutar du Gonal-f?
    Jepp Gonal f 150IE hela vägen. Ja den här gången hoppas jag verkligen.
  • Frippe78

    Anna och Aqua: fy och blä, har varit där 3 gånger så jag vet, det är inte kul, samtidigt som man inte behöver oroa sig länger om eller om inte liksom. Konstiga tankar och rörigt bruakr det vara för mig. Jag fick köra direkt på nästa mens mellan först och andra, mellan de andra har de velat ha en riktig mens mellan. Ring och fråga, det är det bästa. Jag tror dock kroppen och knoppen mår bra av att vila ut ordentligt mellan.
    Lycka till nu!

    Jag ska på vul på torsdag. Skulle tro ÄP blir på måndag. Hoppas inte tisdag för då måste det ju gå 6 dagar innan insättning om det blir långtidsodling. Känns lite osäkert. Så jag tippar måndag för ÄP och ÄL-spruta på lördag. Just nu känns det riktigt bra. Inget svulle än alls om jag jämför, har fått kraftigare flytningar idag. Så det händer något iallafall och drar lite i äggstockarna. mår prima i övrigt.

  • Frippe78

    Är lite besviken. Jag har typ sprutat i 11 dagar de två gånger skörde blivit bra. Då borde väl läkaren veta det. Denna gång fick jag börja spruta på en torsdag och då blir dag 11 för ÄL-sprutan på en söndag och ÄP på en tisdag. Detta gör ju att ET vid långtid blir på en söndag och det är inte bra eftersom de har stängt då. Förr satte de in dag 6 vid dessa fall men det har de slutat med. Nu ska jag därför spraya bara på söndagen och ta ÄL sprutan på måndag. SistGonal F tar jag lördag kväll altså.
    undrar om detta har någon inverkan. Antagligen, frågan är hur mycket. Lite putt är jag men jag får väl lita på att det blir bra.

    Lycka till alla ruvare. Om en vecka har jag gjort ÄP och på väg till ET.

  • Frippe78

    Barn 10 skrev 2009-10-02 14:55:07 följande:


    Frithiof: Jag vet att man blir fundersam när man får göra något man aldrig gjort förrut men läkarna vet vad de gör och jag håller tummarna att det ska bli ett bra resultat på onsdag!
    Ja ,man måste ju lite på att de vet vad de gör dessa läkare. Nu är jag laddad.
  • Frippe78

    Wehee: Skönt, då är du på G igen snart.

    Barn 10: ja dessa hormoner altså. Det är inte lätt hördu.

  • Frippe78

    Aqua: Nej vad tråkigt. Hoppas du får göra FET snart! Många kramar!

    Barn10: Hoppas det är positivt.

  • Frippe78

    barn10 och lilla my: Jag vet hur det är, det är fruktansvärt det där med ruvning altså, dessutom vet man ju vilken dag man fick mens sist gång så den dagen är ju hemsk. Håller allt som går här.

    Idag är magen större, den började svullna i förrgår, i morgon är det ÄL-spruta.

  • Frippe78

    Hmmm: Lite värk i magen idag. Undrar om det är farligt. Inget jag dör av än iallafall. Ska nog ta det lugnt. Bara spray idag så magen blir inte större föräns ÄL-sprutan iallafall hoppas jag.

  • Frippe78

    barn10: tackar, jepp snart sprutan.

    Aqua. Hoppas nästa mens kommer fort för dig.

    linalotta:hoppas det gick bra och att du hittade rätt idag.

  • Frippe78

    Lilla my: Så har ajg aldrig kännt. Dessutom brukar det inte göra ont över naveln utan under.
    Tycker nog att du ska uppsöka läkare. Oavsett du är gravid eller inte så är det viktigt att du får i dig föda och framförallt vätska. Det är inte magkatarr då? Då har man ont i magmunnen. Kan må illa mm. Det kan komma sig av att du spytt också kanske så många gånger. En kombination av att du mår illa och att d sedan får ont. Jag vet dock inte, ring sjukvårdsupplysningen tycker jag.

    Jag är hemkommen från ÄP. Fick 8st under ett mycket lindrigt ÄP. Känner mig dåsig, så jag har chillat i em och ska göra det fortsättningsvis också.

  • Frippe78

    3 befruktade denna gång så det blir en tripp i morgon.

    Är nervös över att de itne ska må bra och klara sig tills i morgon. Så är det. Ska försöka sända goda vibbar dit upp i natt.

  • Frippe78

    2 till mig, med assisted hatching eller vad det heter. Trombyl, och fragmin och vitaminer är det som gäller nu. Sprutorna för Fragmin är som Ovitrellen. Lite trögare att få igenom så att säga. Ja ja, de ska jag hålla på med till v12 om det blir plus.

  • Frippe78

    Lilla my!
    Helt underbart ändå när det kommer till kritan antar jag. Vad får man inte vara med om i denna karusell?

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 14