Inlägg från: Fläder |Visa alla inlägg
  • Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Fläder

    Hej!

    Haha! Jag blev anklagad för att skicka spam i morse när jag försökte skicka samma meddelande o länk till alla i tråden i morse och länken till den här. Så jag hoppas alla hittar till den här med.

    Grattis Novainova till förstaplatsen!

    Maja09, starkt att kämpa på även fast resultaten dröjer. Har du prövat att göra en matdagbok? Så du verkligen ser allt som du stoppar i dig, det kanske kan vara nåt som du inte tänker på som gör att det hela stannar upp?

    MaryLi, du får gärna fortsätta städa hos mig med när du ändå har tempot uppe. Det ska väl bli skönt nu när maken kommer hem också?

    Fortfarande ingen mens för mig! Imorgon blir det test! Hua!

  • Fläder
    LinneaViola skrev 2009-07-18 07:45:38 följande:
    Den enda metoden som fungerar på lång sikt är LCHF!! Enligt mig i alla fall :) Minus nästan 5 kg på 9 veckor, det är en lagom takt! O sicken god mat man kan äta.... mmmmm..... Livet är härligt!! =)
    Hej och välkommen till tråden!
    Både jag och StoraMy håller oss till någesånär LCHF, dela gärna med dig av lite tips på mat du brukar äta. Frukost till exempel, hur brukar du göra med den?

    Testet för mig idag visade negativt. Kan det vara så att jag fick min ÄL nästan två veckor senare än vad jag trodde, eftersom jag fick utslag på mina stickor förra fredagen och har varit i tron om att det skulle varit omkring den 30 juni. Suck... Har absolut inga känningar av något alls i kroppen i alla fall. Om jag dock hade ÄL förra veckan bör ju inte mensen komma innan slutet på nästa ungefär. Känner mig hemskt deppig idag, och förstår mig inte alls på min kropp...
  • Fläder

    God morgon tjejer!
    Hade en så trevlig kväll igår, umgicks med vänner som kommer långväga ifrån, var på födelsedagsfest och hade det trevligt i godan ro. Maten har varit ett enda stort fusk länge, men idag har jag en nystart, och målet blir till veckan att klara idag till fredag utan några fusk alls. Har varit så slarvig ett tag och det syns tyvärr på vågen nu. Men det är nya friska tag som gäller nu!

    Novainova, jobbigt med illamåendet, men det är väl sånt som brukar gå över längre fram för de flesta? Hang in there och hoppas på det!

    PennyLane, tack för uppmuntran ang testet. Jag har fortfarande lite hopp här, mensen har ju fortfarande inte kommit. Tror att många mår bättre av en kost på GI, men även att man inte ska göra för stora förändringar på en gång. Då blir det svårt att hålla det.

    Puchiko, jobbigt med konstiga flytningar och blödningar sådär, säger som StoraMy, det kanske är ett tecken på att det tagit sig. Jag håller tummarna!

    StoraMy, börja med nystarten redan idag om du kan. Finns ingen anledning till att skjuta på det en dag extra? Så tänkte jag i alla fall och nu ska det jädrar i mig gå bra! Minst ett kg ner från måndag till nästkommande måndag har jag tänkt mig. Hoppas du får en skön promenad idag, jag tror jag ska följa ditt exempel och ge mig ut en stund.

    Ha en skön dag allihop!

  • Fläder

    ååååh, har gått en så härlig promenad nu. Blev över en timme ute och i ganska rask takt också. Så nu sitter jag och slappar och funderar över vad man ska göra för middag och lunch idag. Har någon något tips?

  • Fläder

    Novainova, det lät som ett mumsigt kycklingspett. Här blir det lite fläskkarré som jag hittade i frysen. Det är gott bara att steka med grillkrydda, göra egen kall beanaise och lite sallad till. Stod det nåt spännande i tidningen du köpte?

    Min mens brukar oftast ligga på 29-32 dagar. Nu har det gått 33 så vi får se när/om den dyker upp. Har ingen mensvärk eller något sånt som brukar kännas. Kanske bara är en "sån" månad. Däremot har jag haft som små stick i magen långt ner mot höger sida som jag inte känner igen riktigt. haha... Sen är det ju alltid lätt att överanalysera och känna efter för mycket.

  • Fläder
    gemigsinnesro skrev 2009-07-19 21:55:41 följande:
    Hej på er! Hoppas jag får vara med här. Jag började vägen ner i vikt i början av året och vägde då 117 kg! Blev gravid i våras och beslöt då bara att försöka hålla vikten någorlunda genom graviditeten. Tyvärr fick jag missfall i v5+6 den 14/6 och efter lite tröstätande där ett tag beslöt jag att fortsätta försöka gå ner igen med förhoppning att snart bli gravid igen :). Idag väger jag 99.8 kg så det är ju inte tresiffrigt längre och det känns så himla skönt. Varje tappat kilo innebär ju bättre förutsättningar att bli gravid och må bra genom graviditeten. Nu har jag även PCOS så jag behöver nog lite pergotime hjälp med men kroppen mår ju bara bra av att tappa vikt också så jag kör på en dag i taget i väntan på + :)
    Hej och välkommen. Tråkigt att höra om ditt missfall, men som Novainova skrev, hoppas att det tar sig snart igen. Att du gått ner 17 kg sen i början på året är jättebra jobbat! Har du några bra tips att dela med dig av?

    avlac, tack för uppmuntran. Varje dag utan mens är en hoppfull dag. Får se vart det bär hän här.
  • Fläder
    Puchiko skrev 2009-07-19 23:55:03 följande:
    nu får menshelvetet komma om det ska komma, blir tokig på att det bara kommer när jag torkar mig. Tappar hoppet om att det tagit sig denna månaden heller eftersom jag har rosa blödningar =(
    Hua! Jag förstår att det är frustrerande! Man vill ju som att kroppen ska fungera som en klocka och bara ticka på... Fortfarande ingen mens här, så just nu står denna cykel på 34 dagar.
  • Fläder

    God morgon tjejer!

    Ingen mens i sikte här. Varje dag utan är en dag åt rätt håll Har dessutom hållit mig ordentligt till lchf sen i söndags och resultatet låter inte vänta på sig efter en i övrigt mycket fuskande helg. Minus 0,5 sen igår, så jag har nog samlat på mig mycket vätska.

    Penny Lane, bra jobbat! 1,7 kg sen förra måndagen! Det är inte illa det! Du har nog hittat ett vinnande koncept här, det är bara att köra på likadant i fortsättningen då.

    Puchiko, hur går det för dig med blödningarna? Jag håller fortfarande tummarna för dig.

    gemigsinnesro, att hålla sig till att räkna kalorier är också effektivt, så gick jag ner mina första 18 kg. Dock blev det för långtråkigt i längden för min del, men har man tålamod är det perfekt. Man lär sig ju också hur mycket av vissa saker man kan äta.

    anli00, grattis till dina 12 kg ner. Hur har du jobbat bort dem? Det med ÄL-testerna är jag dålig på. Men det kan säkert vara så att det är olika från person till person. Du får googla. Google har svar på allt.

    Ha en bra dag tjejer! Själv ska jag cykla till jobbet i regnet snart.

Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2