• Fläder

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Hallå tjejer!

    Förra tråden stängdes, men jag hoppas att ni hittar hit så vi kan fortsätta peppa varandra!!!

  • Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2
  • Maja09

    grattis till de.. ;)

    hmm här går de trögt som bara den min ambition är död, visst jag tränar 2 gånger i veckan och jag går ut med hundarna och min sambo skall dra ut mig på promenad i kväll men vågen stpr still trots allt, jag äter inte massa strunt längre som jag gjorde innan men iallafall så står de still, de är iallafall bättre an att gå upp klart. Har gått upp 30 kg sedan augusti förra året och det svider i hela mig trots att de finns förklaringar till en hel del av dessa kilo så blir de inte bättre för de. Vet inte vad jag skall göra mer, inte ens alveon gav resultat i slutändan ju.

    jaja.
    Novianova-skönt att du inte har för mycket symtom kanske får du en underbart symtomfri graviditet och slipper må illa och bara mår på topp hela tiden!!

    Puhgirl- späänande!! hoppas du inte fått mensen och att du får ett plus imon,

    Själv har jag BIM på onsdag har inga symtom på nått förutom att mina bröst inte slutat öma sedan äl konstigt nog men de återstår att se! Skall till danmark en vecka åker på söndag så de bklir testat när jag kommer hem!
    nu skall jag iväg och träna en valp!
    Ha en underbardag i solen

  • MaryLi

    Nu är jag här jag med!
    Det blev ingen promedad igår, men jag skrubbade badrummet. Det måste väl räknas som lite motion?
    I kväll blir det till att städa resten av lägenheten. Jag har skapat totalt kaos med en massa småprojekt, nu när maken varit borta. Han landar 21.15, så jag hoppas jag ska få städat undan innan jag måste åka och hämta honom. Vill ju inte ge honom en chock när han kommer hem!

    Maja09
    Ibland känns det bara helt skit. Så är det tyvärr. Hoppas att Danmarkresan blir en liten paus och att du kommer tillbaka med motivationen i släptåg.

  • Fläder

    Hej!

    Haha! Jag blev anklagad för att skicka spam i morse när jag försökte skicka samma meddelande o länk till alla i tråden i morse och länken till den här. Så jag hoppas alla hittar till den här med.

    Grattis Novainova till förstaplatsen!

    Maja09, starkt att kämpa på även fast resultaten dröjer. Har du prövat att göra en matdagbok? Så du verkligen ser allt som du stoppar i dig, det kanske kan vara nåt som du inte tänker på som gör att det hela stannar upp?

    MaryLi, du får gärna fortsätta städa hos mig med när du ändå har tempot uppe. Det ska väl bli skönt nu när maken kommer hem också?

    Fortfarande ingen mens för mig! Imorgon blir det test! Hua!

  • Novia

    Idag har jag klippt gräset i flera timmar, lite förbränner man väl då va? Vi har aaaalldeles för mycket gräs!

    Flädersaft: Oj, spännande att du har gått över nu, det kanske blir en marsbebis för dig också?

  • MaryLi

    Hejsan!

    Tittar in snabbt efter att ha ätit middag - omelett.

    Ja Flädersaft, det ska bli skönt när mannen kommer hem. Jag klarar mig ju bra själv, men det är bara så att det känns bättre när han är i närheten...

    Nu blir det städning. Ha en fin kväll alla!

  • Puchiko

    sådär nu hittade jag hit oxå =) har varit en ganska så bra dag ur matsynpunkt =) Funderade på att gå hem från jobbet ikväll men det ööööööser ner ute =P

  • Novia

    Ur matsynpunkt har denna dag varit sådär.. ingen orkade laga mat så det blev färdigmat.. bläh.

    Men en massa trädgårdsarbete plus en promenad, så motionen har jag åtminstone skött!

  • Puchiko

    förresten är jag helt förvirrad nu, hade äl i onsdags och nu har jag haft rosa flytningar/blödningar ibland när jag torkar mig sen dess =/

  • PennyLane

    Hej tjejer!

    Jag har letat efter en tråd som denna :) är i och förs ig väldigt ny här på Familjeliv, men vill ändå stötta och stöttas av andra tjejer som har samma mål som jag. Jah väger inte tresiffrigt, men bara 13 kilo under, så jag tänkte att jag kanske kan få vara med här ändå. Vi kämpar ju änså mot samma mål allihop :)

Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2