• MaryLi

    Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2

    Nu är jag här jag med!
    Det blev ingen promedad igår, men jag skrubbade badrummet. Det måste väl räknas som lite motion?
    I kväll blir det till att städa resten av lägenheten. Jag har skapat totalt kaos med en massa småprojekt, nu när maken varit borta. Han landar 21.15, så jag hoppas jag ska få städat undan innan jag måste åka och hämta honom. Vill ju inte ge honom en chock när han kommer hem!

    Maja09
    Ibland känns det bara helt skit. Så är det tyvärr. Hoppas att Danmarkresan blir en liten paus och att du kommer tillbaka med motivationen i släptåg.

  • MaryLi

    Hejsan!

    Tittar in snabbt efter att ha ätit middag - omelett.

    Ja Flädersaft, det ska bli skönt när mannen kommer hem. Jag klarar mig ju bra själv, men det är bara så att det känns bättre när han är i närheten...

    Nu blir det städning. Ha en fin kväll alla!

  • MaryLi

    God Morgon!

    Här har det skrivits så många inlägg över helgen att jag inte riktigt hinner med... Men hej alla nya!

  • MaryLi

    Puchiko
    Har ju svarat i andra tråden...men jag skriver här med - hoppas på det allra bästa jag!!!

    gemigsinnesro
    Vet du, det är nog som du skriver. Unnar man sig en dag av "frosseri", så brukar den dagen inte alls bli så farlig. Det är inte så att man sitter hemma med chips, godis och glass som enda sällskap. Alla dagar så man sköter sig gör ju att suget försvinner, så en bit kaka räcker långt.

  • MaryLi

    Novianova
    Låter som en ytterst intressant dröm, eller drömmar kanske man ska säga?

    Själv har jag precis kommit på att jag har BIM på måndag, den 27. Tror jag...vet ju inte hur kroppen tänker sig detta, när mensen var så pass sen senast. Och så har jag ju inte allför stora förhoppningar då maken var borts då jag skulle haft äl. Men hur som helst...vi får väl se vad kroppen har tänkt ut för överraskning denna månad.

  • MaryLi

    Flädersaft
    Spännande! Vi har vänner som fick en son i söndags. Man börjar ju smått längta efter att få vara där själv.

  • MaryLi

    StoraMy
    Nu ska vi se...det BIM datumet är uträknat utifrån när mensen kom senast. Sen räknade jag ut ett BIM datum utifrån det datum mensen skulle ha kommit, men inte kom. Och det datumet var den 18. Men jag siktar in mig på den 27, det känns mer logiskt med en normal cykel, än en i supertakt.

  • MaryLi

    Ikea kan ju vara döden... Jag har en kollega som totalvägrar. Han sitter ALLTID i bilen när frun är där. Enda gången han varit inne typ senaste åren var när de skulle köpa nytt kök till stugan. Och han lider fortfarande... Jag tycker han överdriver!

    Själv passade jag på att åka när det var nattöppet på stan förra veckan. Super! På stan var det tydligen fullt av folk, på Ikea var det lugnt och skönt. Vi som inte har barn ännu kan ju passa på att åka på vardagskvällar, sent. En fördel som jag hoppas ska försvinna snart.

  • MaryLi

    Päronsplit
    Välkommen tillbaka igen. Jobbigt att ligga sjuk så länge, det finns verkligen inte mycket ork kvar till annat då.

  • MaryLi

    Flädersaft
    Äsch då! Jag hade ju också hoppats på pluss för dig. Det är som du säger svårt att inte börja hoppas och tro när cykeln blir så lång.

Svar på tråden Vi som väger tresiffrigt, försöker gå ner i vikt OCH vill bli gravida! #2