• brawny

    Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden

    är det ngn mer kvar i den här tråden?

    jag har nu vaknat till efter sommarlov och håller på o laddar för att vara den förste som kommer fram till ferten på måndag när de öppnar. vi ska sätta upp oss på väntelistan för ivf - äntligen! :D

  • brawny

    ejta: kul att se dig här! men vad trist att det strulat med mensen. och det är nog klokt att vänta lite om det är mycket kring er just nu. nej, vi har inte varit på infon förut, hoppas att de ska ha en riktigt snart så jag kan börja så snart nästa mens närmar sig.

    smiley: hej och välkommen! roligt med ett nytt ansikte. :) vi har också försökt sen 2007 och gjort utredning på ferten. provat pergotime sen årsskiftet ungefär och nu så är det slut med det. hur länge ska du ta pergotime? och är det av ngn speciell anledning som du inte åt det under sommaren? jag fick ta pergotime under sommaren fast de hade stängt.

  • brawny

    Smiley: Jag förstår. Vilken otur att timingen blev som den blev... Jag hade också problem med att det blev för många ägg. Så min slutliga dos blev ½ tablett. Hoppas att du ska få komma igång nu snart då!

  • brawny

    smiley: vi har också varit duktiga med varannandag de senaste två månaderna men det har inte hänt ngt för det... jag har tom varit olydig och tagit en pergodos om en hel tablett, men inte blev det några barn för det heller. :-P

    så nu väntar vi ivrigt på att det ska bli måndag så vi kan ringa till ferten o sätta upp oss på väntelistan för ivf. tanken är att vi ska komma igång med det så snart det går. först måste vi dock på ett informationsmöte o vi vet inte när de tänker ha ett sånt. hoppas att det är väldigt snart efter att de öppnar!

    jag har varit lite kluven till ivf, men nu har tanken på det mognat och jag är redo att köra igång.

    får jag fråga hur gamla du och din man är?

  • brawny

    Vi känner nog som er, trots att vi är 33 och 34. Tiden är inte ute men vi är redo att bilda familj, har varit det ett tag nu.

    Japp, de öppnar på måndag på ferten.

    Jaha, så det är längre kvar till IVF för er. Hoppas att det funkar med pergo för er nu istället. Lite enklare behandling... Var er utredning klar?

  • brawny

    Ok, inget fel på ngn utav oss heller i vår utredning.

    Vi ska ringa o ställa oss i kö för IVF, fast egentligen är det ingen väntetid här. Så vi ska bli kallade till ett infomöte snart och sen kan vi köra igång så snart det passar i cykeln.

  • brawny

    Hej Anna76!

    Vad spännande att ni är igång redan. Hoppas att provtagningen går bra.

    Själv så var jag visst först fram på deras telefon imorsen. Kerstin ringde nästan direkt och vi skrattade gott åt min iver. Hon är bara såå mysig! Nu får vi vänta på att bli kallade på infomöte och sen kan vi köra. Förmodligen blir det infomöte i september och sen start i början av oktober.

  • brawny

    haha, ja, visst är man ivrig att komma fram nu när vi väntat hela sommaren. Kerstin sa att det "bara" kommit 24 samtal mot runt 40 i vanliga fall så enligt henne var det en lugn dag idag. Allt är relativt heter det ju.

  • brawny

    Smiley: Visst är det så konstigt när man tar Pergon att man vill att mensen ska komma. Jag tyckte att det var så bakvänt. Hoppas att den kommer snart i alla fall så du kan få starta med pillren.

Svar på tråden Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden