• brawny

    Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden

    Ja, det är klart att det är tufft att kämpa på, speciellt när man inte vet vad som är fel. Ibland har jag tänkt att det vore skönt om det vore fel på ngn av oss (fel de hade hittat alltså) så att vi fått hjälp snabbare. Men nu är vi ju snart vid målet.

    Nej, jag är faktiskt inte så nervös. Inte än i alla fall, men det kanske kommer.

  • brawny

    Anna: Näe, vad ledsamt! Kramar från mig! Och hoppas att du får det där myomet utrett och borttaget.

    Joyride: Tror att det var Rammisen som förväxlade dig med en annan tjej. Jag vet inte alls hur man undersöker äggledare om man haft utomkveds. Jag har gjort en spolning av mina äggledare för att kolla att det inte är stopp. Det var ju inte det roligaste jag gjort men det var o andra sidan över på ett par minuter. Det kanske är samma sak man gör på dig i så fall?! Och som Majjsan sa, du klarar dig med äggstockar för IVF så det kommer att gå bra!

    DonaAna: Vad spännande med läkarbesöket. Förstår att det är nervöst men det går nog jättebra.

    Själv så räknar jag som sagt bara dagarna... och på mensen. En gång till ska den väl komma innan vi hinner börja med IVF.

  • brawny

    Anna: Vad bra att ni har fått tid redan. Skönt att ha en väg framåt direkt. Kommer du att få göra ett ostimulerat återförande eller måste du stimuleras?

    Majjsan:
    FET = Frozen Embryo Transfer, återförande av upptinat embryo

  • brawny

    Anna: Jag minns inte riktigt... Tror att Godisråttan gjort stimulerad FET, men minns inte riktigt hur den stimuleringen gick till. Det kanske hon kan svara på.

  • brawny

    godisråttan: fy, vad jobbigt med förkylning mitt i allt. men var det inte moe som lyckades med sin IVF samtidigt som hon var sjuk... och åt penicillin. om jag minns rätt. så det kan ju gå ändå! jag håller tummarna!

    majjsan: jag tycker att du ska ifrågasätta varför ni ska vänta 2 o ett halvt år. Det ska vara två år. Vi har fått vänta lite längre än 2 år men det var ju för att det var sommarstängt mitt i alltihopa.

    stickan: Dr J sade precis sammam sak till oss, att det är ngt positivt. Jag har fortfarande svårt att se ngt positivt i det. Skönt att få komma o kolla på äggledaren så ni får veta om det är et myom. Vad gör de i så fall?

  • brawny

    stickan: ja, det är lite sådär att gå dit när man har mens, men som du säger, de är ju vana... ok, så det gör i sig inget att man har myom då? så länge den inte växer eller ngt?

  • brawny

    DonaAna: Skönt att ha läkarbesöket avklarat, nu är ni på gång!

    Själv så har jag nu mens och tänk att det gör ingenting med tanke på att vi ska på IVF-infon och dra igång det i mitten av oktober.

  • brawny

    Anna: Vad bra att du får komma dit o diskutera. Det låter ju konstigt att de inte redan rekommenderat att myomet ska tas bort, med tanke på det du hittade på KI:s hemsida. Hoppas att du kan få bort det nu i alla fall!!!

  • brawny

    Godisråttan: Jag håller tummarna för att det kan bli ett senare plus. Har hört att det har hänt så du kanske ska testa på testdagen i alla fall? Skickar också kramar till dig!

  • brawny

    Stickan o Majjsan: Ring o fråga! Nu på hösten har de i haft två i augusti, en i september o sen blir det en i oktober. Så det verkar ju vara minst en i månaden. Men ring så får ni säkrare besked.

    Låter härligt med en resa, Stickan!

    Nu är det en vecka kvar till vår IVF-info. Spännande! Nästa vecka kommer nog att gå fort, jag ska på kurs i Norge tre dagar. Skönt det, annars skulle jag väl bara sitta o fundera på infon.

    Trevlig helg till er alla!

  • brawny

    godisråttan: näe, vad ledsamt. hur många färskförsök har ni gjort nu? kram från mig

    grattis i efterskott, smiley!

    själv så väntar jag ju bara med spänning på att det ska bli fredag...

  • brawny

    godisråttan: usch, vilken sits. hoppas att ni kan få ett bra samtal med Ferten!

  • brawny

    godisråttan: kan det inte vara värt att konsultera ngn annan klinik i alla fall, IVF-klinik tänkte jag. som IVF Falun, till exempel? om inte annat så för att få en andra åsikt. förstår att äggdonation känns långt borta just nu. och självklart hoppas jag att det ska gå narturligt för er, det vore ju det bästa. hur känner ni inför adoption?

  • brawny

    godisråttan: det var bara en fundering, den om en andra åsikt. hoppas att ni hittar det som är rätt för er så småningom.

  • brawny

    skönt att få komma dit och prata med honom. hoppas att det finns en väg vidare för er!

  • brawny

    Majjsan: Jag tror att de flesta av oss som är i den här situationen kan känna att förhållandet svajar tidvis. O det är lätt att glömma att även killar kan tycka att det är ledsamt, och jobbigt att det inte funkar. O tom kanske ibland ha prestationsångest. Så tyckte iaf min man. När han sade det så tog vi en paus i barnförsök o piller o rätt vad det var så hade vi hittat tillbaka till varandra i sänghalmen. Så det kommer säkert att lösa sig för er också! Ta hand om er. Kram!

    DonaAna: Ja, idag gick det bra att komma fram till Ferten. Jag kom fram på första försöket. Otroligt! Skönt att du fick en ny tid, lycka till med Pergon nu då!

    Själv så har jag nog ÄL nu men på ngt vis så är jag rätt ointresserad av det med tanke på att vi ska på IVF-mötet på fredag. Onsdag-torsdag ska jag på kurs så dagarna till fredag kommer bara att susa förbi. Lite snopet på ngt vis, o det kanske låter knäppt, men nu hade jag velat "njuta" av att det inte är många dagar kvar. Snacka om att man blir labil när man är i den här sitsen.

  • brawny

    Majjsan: vad skönt att ni har pratat ut! Och som sagt: det är ju det här den här tråden är tillför.

  • brawny

    Nu är det dags att fara till sjukhuset för info mötet inför IVF- spännande!

  • brawny

    hej tjejer!

    det gick bra igår, jag har skrivit om det i min blogg så kolla in det där.
    2villbli3.wordpress.com/

    orkar inte skriva igen här...

    hoppas att ni har en bra helg allihopa! nu ska jag ta o mumsa lite pizza med mannen.

    ps: frk lorelei - vad roligt att du fortfarande läser här. det är väl som jag då, som har svårt att släppa er, så jag läser i er gravidtråd.

  • brawny

    kom på en sak jag glömde: det enda tokiga är ju den här svininfluensan som ställer till det så att min man inte kan följa med på besöken på KK under IVF:en. iaf inte så länge han inte är vaccinerad... knasigt, men det känns ok.

Svar på tråden Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden