• MalinB

    Samlingstråd för oss som insemineras på GAIA

    Hej hej.

    Japp, jag o maken var där 30 juni, men det tog sig inte så vi ska dit igen nästa helg =).

    Hur mår du då Solgudinnan?

  • MalinB
    Jockelina skrev 2009-07-19 14:55:20 följande:
    MalinB: Jag mår prima försöker att inte tänka på det eller känna efter. Jag lever livet precis som jag brukar förutom att jag inte dricker någon alkohol alls. Jag hoppas fler hittar hit.
    Det låter bra det! Kände nog efter för mycket förra gången, men ska försöka att inte göra det denna gång.

    Hoppas oxå att fler ska hitta hit!
  • MalinB
    Bellamella skrev 2009-07-20 00:42:45 följande:
    Ni som redan inseminerats på Gaia. Vad är total kostnad för en inseminering på Gaia?Kosaltion?VUL?osvAntingen öppen donator eller anonym.
    Journalsamtal - 500 DKK, ca 760 sek
    Insemination med anonym donatorsperma - 2800 DKK, ca 4300 sek

    Vi gjorde inget vul innan för att se om ägget hade släppt eller inte eftersom bm inte tyckte att det var nödvändigt, men vet att det kostar 400 DKK, ca 600 sek

    Bensinkostnaden blev ungefär 400 sek (bor några mil utanför Göteborg) och så färjekostnaden för två personer med bil på "snabbfärjan" 1200 sek

    Summa ( - vul) 6600 sek
  • MalinB

    En sak jag tänkt på... När själva katetern fördes upp i livmodern - kände ni det? Jag kände absolut ingenting!!! Blev förvånad när hon sa att det var klart, kändes nästan som om att hon låtsades, att hon inte alls hade gjort någonting. Självklart tror jag inte att hon låtsades med blev så väldigt förvånad att det inte kändes alls.

  • MalinB

    Nopp, jag blödde ingenting.
    Min man ville vara med "där nere" och se hur det såg ut och hur det gick till - jag totalvägrade Haha

    Solgudinnan - Hur var det andra gången ni kom dit, fick ni sitta o snacka innan eller var det in i rummet på en gång?

  • MalinB

    Väntar nu otåligt på att ÄL ska sätta igång, har haft ÄL-känningar i flera dagar men inget utslag på CB än... Tråååkigt att gå o vänta o så blir man ju lite nojjig över att man kanske har missat stegringen eller att det inte blir nån ÄL denna månaden... Kommer säkert i morgon eller på söndag, men är otålig iallafall.

    Funderar på att få akupunktur i samband med insemineringen, läste en studie som visade att 26,3% blir gravida vid en insemination utan akupunktur, men att hela 42,5% blir gravida om de får akupunktur 25 innan och efter insemineringen. Jäkla skillnad enligt mig!!! Ska maila Gaia o kolla om det funkar när jag kommer

    Hur går det för dig Solgudinnan? När har du BIM?

  • MalinB

    Hoppsan! Men hur länge har de funnits? Hittar inte på deras hemsida när dom startade med verksamheten... Nopp, har inte frågat om statistik eller så.

    40-50 barn... undrar hur många inseminationer dom har utfört!

Svar på tråden Samlingstråd för oss som insemineras på GAIA