Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!

    Usch är så ledsen nu Thea är troligen allergisk mot mjölkprotein. Så nu ska jag gå på helt mjökfri kost. Jag överlever ju men stackars henne om det nu är så. Svårt att äta ute, fika mm måste ha med sig eget. Blir ju att hon blir utanför fyyyy. Innan man varit med om det så tänker man inte att mjölkprotein finns i ALLT tom ketchup. Och så har hon nog svamp med som skulle behandlas på måndag när jag ska dit med henne igen. Nej en mycket obra dag.

  • majsan801

    Men herregud tjejer var hittar ni lusten och orken till sex tjejer. Här finns noll intresse från min sida tyvärr. Var samma sak förra gången jag ammade så jag vet ju att den kommer tillbaka. Skulle dock vilja kunna glädja sambon nu. Men jag ska inte dissa förrän jag provat.

  • majsan801

    villhabebbe vad jobbigt. Men jag trodde om man hade kolik att man skrek mer eller mindre hela dygnet. Skik mellan 1-3h känns ganska normalt enligt mig och speciellt om man är tyst och somnar redan kl21. Är det inte bara kvällskinkighet som alla barn har?

  • majsan801

    Varit på bvc med thea väger 4305g 6,5v gammal. De vill att jag fortsätter med mjölkfritt ett tag till. Hennes hud är allt annat än bra. Har nu fått kortison, miniderm och nån annan salva på recept som jag ska smörja henne med dagligen. Sen har hon torsk på tungan men inte så att de vill behandla med läkemedel utan vi ska köra på vichyvatten sen har hon även början till lite lite skorv i hårbotten. Stackars stackars skabbig barn. Men men....

  • majsan801

    Jag blir tokig på Thea kvällstid. Jag får inte vara själv 1 sekund ens. Hon ska amma hela tiden eller vill snarare ha mig som napp så blir hon arg när det kommer mjölk. Så äter hon för mycket så hon kaskad spyr och inte duger pappa heller. Dessutom börjar sonen bli förkyld med så han är gnällig och krävande. Nej fy just nu vill jag att spädistiden ska vara över så ungen kan gå och lägga sig i tid så jag får någon egen tid om ens bara några minuter.

  • majsan801

    Suck det var säkert så här med första barnet med. Men då kunde man ju vila på ett anat sätt. Säkert därför jag upplever det som jobbigare nu. Thea är vansinnigt kvällspigg med och kan inte somna och jag är ju medvetslös trött efter en dag med båda barnen. Igår fick jag ge upp sovrummet då hon var vansinnig och sambon inte fick sova han heller så jag och thea sov på soffan till 03.45 då vi gick in och la oss igen. Vet inte varför jag är så gnällig brukar inte vara det. Ska bege mig ut i solen med båda barnen och åka ner till stadsparken och springa av oss och ha picnic så kanske det känns bättre ikväll. Det konstiga är att hon oftast 'är tok nöjd på dagarna med att ligga själv och filura och blir som förbytt efter middags tiden då bärfisen i henne kommer fram.

  • majsan801

    Baralillajag: Jo vi har testat napp hon är inte så förtjust och på kvällen vägrar hon helt att ta den. Jo jag vet att jag ammar för ofta så troligen får hon ju ont i magen av den anledningen men jag orkar inte höra hennes gnällande så då tar jag till brösten. Får fundera lite kring det där. Men jag tror ju på fri amning. Igår var det mycket bättre men jag hade mycket större tålamod dvs var inte lika trött.

    Belu tyvärr jag vill ju att hon ska ta mam det går väl si så. Anatomiska nappar är väl bäst. Fick rådet av en grannfru att dra med tummen upp på nästippen på bebisen flera gånger då stimulerar man sugreflexen och då tar de napp. Thea tog napp på en gång när hon provade på henne och det fungerar oftast när jag gör det med men sen kan den ju åka ut ganska fort men då är det bara att upprepa.

  • majsan801

    Nufsan jo jag har testat nuk. Ingen favorit det heller. Hon tar napp ganska bra på dagen om vi är ute och går men på kvällen icke. Och natten har jag inte ens försökt för hon sover ganska bra och somnar utan napp. Men menar du att om Karl sover så stannar du inne? Thea får hänga på hela tiden vi är ute och flänger hela dagarna. oliver skulle bli knäpp om vi var inne en hel dag och jag med då troligen. Orkar inte höra på gnäll om han är ostimulerad. Bebisarna är ju så små och har ju inga ordentlliga sovvanor än så det är ju bara att lyfta ut dem i vagnen eller bilbarnstolen de somnar ju om. Sen är det ju så varmt ute fortfarande så man kan ju amma utomhus om det kniper bara ta en filt att skyla sig med och värma bebisen med.

    Var på läkarbesök med thea idag 8v. 4410g 56,5cm. Men huvudet hade vuxit 2cm på 2v och det tyckte det var för mycket så de skulle ha koll. Måste de säga såna saker man börjar ju nojja att nått är fel då. Jag var tvungen att fortsätta med mjölkfritt 1v till innan jag ev får börja prova att äta lite för att se om hon blir ful i hyn igen.

  • majsan801

    någongång: Jag fick börja äta mjölkfritt för det jag trodde var hormonplitor hävdar de är mjölkallergi. Hmm vet inte ja har varit utan mjölkprotein i över 2v och hon har fortfarande prickar och idag blossade fler upp. så antingen är det hormonplitor el så har hon flera allergier. Väljer att tro att det är hormonplitor tills jag får det svart på vitt. Undviker mjölk ändå tills de säger att jag får börja igen.

  • majsan801

    Villhabebbe: Vad skönt att ha det utrett. Så de gjorde ett pricktest. Här måste jag vara utan mjölk i 3v innan jag får prova att äta det igen.

    Är så nervös min syster har sammandragningar med 5 min mellan nu. Och fick andas igenom dem nu, var hemma med mig hela dagen. Sambon skjutsade hem henne jag ville inte att hon skulle ta bussen ifall vattnet gick eller nått. Nu är det bara att vänta och hoppas att de inte avtar. BF 22 sep. Det här är ju mycket mer spännande än när man själv skulle ha. Det är hennes första så extra spännande tycker jag.

Svar på tråden Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!