Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!

    japp havre el soja... det är själva proteinet du ska undvika så det gäller att lusläsa alla innehållsföteckningar. Räkna med 2v för att det ska försvinna ur din mjölk.

    Det blidde en tjej så stolt jag är...Är så stolt över min syster..

  • majsan801

    det mesta bröd i affärerna innehåller faktiskt inte mjölk. Enligt lag så måste det stå tydligt på innehållsf om det ens finns spår av mjölk i en prod

  • majsan801

    Synd bara att jag inte har energi för att träna. Har 2,5kg kvar till inskrivningsvikten men sen hade jag 2kg sen sonen och så när jag änså håller på skulle jag vilja gå ner 2 trivselkilon har ju tänkt gifta mig nästa år. Har kollat upp träning och jag har ca 2min gång till passen men just nu är jag för lat och trött. Ska ta itu med det...hmm snart.

  • majsan801

    Har provocerat mjölk sen i onsdags och inga prickar på thea än så jag håller mina tummar om att jag faktiskt hade rätt.

    I lördags tappade jag bort oliver 23 månader på ikea han var borta ca 7-8 min PANIKEN jag kände vill jag aldrig uppleva igen. Har aldrig känt mig så rutten som när vi hittade han jag började lipa så klart men O var nöjd stod och lekte med några speglar. Kommer aldrig gå ifrån han ens några sekunder på allmänna platser igen EVER. Shit vad man hann tänka..

    Idag fick jag ett ryck och sökte en ny tjänst på mitt jobb och skulle jag få den innebär det att jag skulle behöva börja jobba igen om någon/ra månader. Måste vara störd. Men det kommer nästan aldrig ut några tjänster så ja drog en chansning. Är en mycket högre tjänst med betydligt mer lön. Nu är chansen ungefär noll att jag skulle få den men man vet aldrig.

  • majsan801

    Thea var 2 månader gammal 4695g och 56,1cm lång uppgång 1745g och vuxit 8,1cm...idag 2 mån 1v 4900g 57,5cm. Jag och bvc sköterskan har nästan vågat slå fast att det inte var mjölkallergi ändå som jag sa från början. Skönt att ha rätt att det bara var galet mycket hormonprickar. Nu får jag äta min älskade choklad igen.

  • majsan801

    Fast jag hel ammade fick jag tillbaka mensen när oliver var 10v så det är klart at det troligen är mens. Ammning är inget skydd kom ihåg det.

  • majsan801

    Guuuuud vilken fin bild vill ha bebbe...tagen i studio?
    Appropå vikt så rasar det inte om mig heller men skulle gärna vilja gå ner ca 7kg eftersom vi ska gifta oss i vår. Skulle ju vara kul att vara smal och snygg ch inte ångra sig för att jag inte tog tag i det.

  • majsan801

    Min thea sover ICKE dagtid jag är nog nästan orolig åt andra hållet att hon är vaken så mycket.

  • majsan801

    Man behöver väl inte ha någon större övervikt alls. Räcker nog med nått kg. Är ju lite av en livsstil.

  • majsan801

    Jag är också 163 och jag är tok nöjd om jag väger 63kg då trivs jag med mig själv. 52 känns som galet lite men det är klart man är ju olika i kroppsbyggnaden. Jag är ju åt det kurvigare hållet så jag skulle bara se benig ut då. Så jag har ca 8kg att gå ner för att komma till min "målvikt". Har börjat barnvagnsmotionera när oliver är på dagis samt göra situps och armhävningar och inget godis på vardagarna. Hoppas det räcker vill ha gått ner dessa 8kg till januari. Annars får jag börja dieta jag med.

  • majsan801

    Baralillajag: min oliver har affektkramp med, han tuppar dock av rejält ibland. Men för att förhindra hans anfall blåser jag han hårt i ansiktet när jag märker att han blir tokarg, funkar fint. Men det är galet otäckt.

  • majsan801

    Åh vad skönt med nån som har 39 i hattmått när de är 2 månader jag hade fått för mig att thea har stort huvud istället. Oliver hade inte 39 förrän han var 3 månader. Dock hade thea ganska stort huvud när hon föddes 35cm och då var ju hon prematur med 1 månad.

  • majsan801

    Yes BINGO köpte en speldosa till theas spjälsäng la ner henne i sängen nu helt klarvaken drog upp speldosan typ 5ggr åt henne gav henne en fleecefilt och hon har SÖVT sig själv. Inget vaggade eller vyssjande fantastiskt måste jag köra på fler gånger.

  • majsan801

    Grattis till er då som har barn som sover. Min "pip" sover inte alls. Jag blir galen på allvar snart. Enda gången hon sover är när jag går med vagnen. Inte en chans att hon sover när storebror är hemma inte ens en sekund blundar hon då. Han har aldrig gjort illa henne eller nått men hon kan absolut inte slappna av i hans närhet. Men han är galet högljudd hela tiden. Oftast brukar hon sova ok på natten vakna vid kl05 äta och sen somna om men då äta ofta tills vi går upp. Men inatt skulle hon inte sova alls. Svår sövd på kvällen är hon alltid somnar aldrig innan kl23-00. Vad göra???? Vägrar kånka runt på henne hela dagarna eller köra i vagn inomhus för att hon ska sova. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH idag är verkligen en dålig dag.

  • majsan801

    Klockan är nu 12.50 och thea har precis somnat hon har varit vaken sen kl08.30 då storebror väckte oss NORMALT för en bebis som itne är 3 månader?

Svar på tråden Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!