Inlägg från: Skrymplan |Visa alla inlägg
  • Skrymplan

    Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...

    Skuttar in här jag med, jag har 19 dagar kvar till bf nu. Vet inte om detta funkar men när min mors kära vän som är fotvårds mäniska var här sist sa hon att man ska massera fötterna undertill jädrans hårt, de kan tydligen få fart på ett och annat!

    bara att skrika på sambon med andra ord :P

  • Skrymplan

    Önskar jag kunde tänka som du paddanpuff! Men jag är så oootroooligt trött på arr vara gravid nu, så de är en smärre omöjlighet!
    Sover ingenting och har konstant ont i minst 5 delar av kroppen. Så därför blir amn liksom mer eller mindre desperat!! :P

  • Skrymplan
    Victorius skrev 2009-07-29 16:50:49 följande:
    Hinnsvepning är att BM eller läkaren tar fingret/fingrarna upp i tappen och sveper runt barnets huvud och drar i tappen. Det retar lite och kan sätta igång förlossningen. Jag fick göra min andra hinnsvepning idag och hon drog rätt så rejält för var svettig efteråt Hoppas nu på att det sätter igång, jag har ju inte över än, men har haft så mycket problem med tidiga förvärkar sedan v 25 och gått på medicin till v.35. trodde då att bebis skulle komma, men nu sitter jag här med massor med ont och får knappt någon sömn. Önskar verkligen jag kunde ta det lugnt och bara njuta av min sista graviditet, men det går inte när man har så ont, tyvärr. Så ni som mår bra, passa på att njuta!!! 
    samma för mig! jag fick först ligga inne i en vecka där i vecka 25, sen gå på bricanyl till vecka 35, så lite halvotippat är de att bebis inte kom som ett skott så fort jag slutade med medicinen, de trode läkaren att den skulle göra.
  • Skrymplan

    Ja ni.. Jag har nu planerat in en LÅNG loppis dag på lördag, och då blir de ju en himmla massa gåendes så då kanske de kan sätta igång. Sen har jag bokat in saker så jag är RÅ upptagen både den 4aug och 12, och då lär det vell bli nån av de dagarna kanske.. bara för att jävlas lite =)

  • Skrymplan

    Lilla Smilla skrev 2009-08-02 19:45:23 följande:


    Jag tror att jag blir galen snart! Flera gånger har jag haft starka förvärkar och sammandragningar, nu senast både i går och idag. Men det händer ju inget mer! Hur kul är det att ha ont i flera timmar och sen så blir det ingenting av det?! Vaknade även i natt av att jag hade riktigt ont och tänkte att "Nu blir det äntligen idag!" Men nej. Här ska man plågas så mycket det bara går... Känner mig som Bonnie i Family Guy, hon som ständigt är gravid. Dessutom väntar jag nog en Stewie, för den här bebisen vill bara plåga sin arma mor! Den kommer aldrig ut, och så ser den till att jag har ont medan jag väntar...
    haha, stackare.. Känner igen dedär med att ungen vill plåga en så man känner sig som en blåslagen nertrampad cigarett fimp typ.. Min har liksom svårt att fatta att den inte kan ha cirkus där inne. Den får INTE PLATS!! Känns som om den ska kravla sig ur naveln ibland!
  • Skrymplan

    Alltså nu börjar de bli olidligt! Kan fan inte röra mej!! Usch usch.. Övertolkar allt jag känner, men är det inte så att har man TUSEN ordentliga sammandragningar så måste de ju vara ett gott tecken iaf?

  • Skrymplan

    Nu har jag haft ont hela eftermiddagen, och nu käns de lite som att de kan vara på G!!
    Hoppas hoppas hoppas!!

  • Skrymplan

    Usch!! Bf+21 låter verkligen otroligt mycket! Skulle aldrig stå ut.. Hoppas verkligen att din förlossning sätter igång snart så du slipper vänta sååå länge

  • Skrymplan

    Jag har inte gett upp hoppet riktigt än, de lär vell bli på onsdag när jag är upptagen med andra vitiga saker så jag tror stenhårt på de! :P

  • Skrymplan

    jag har sagt till alla att ska de prompt komma på besök så tidigt efter födseln får de ta och baka själva och ta med! inte orkar jag baka nu när jag knappt kan stå i 10min utan att få smärtor a la´ urban i benen. =)

  • Skrymplan

    Jag har trott att vattnet gått 2 gånger. Jätte läskigt! Det är INTE kiss, känns tydligt på lukten. Men det har börjat rinna utan at jag kan knipa så de slutar. Det har hänt vid 2 tillfällen men båda gånger slutat ganska snart, jag ringde aldrig förlossningen. borde man kanske gjort de? Tror ni det kan vara farligt?

  • Skrymplan

    Jag ska nog ringa isåfall, och fråga.. Vill ju inte gå runt och oroa mig i onödan!
    Flummigt, dedär med att graviditeten "försvinner" från fl. Då får man starta en ny då, hihi.. med några dagars senare bf :P

  • Skrymplan

    nu kanske kanske kanske att de är dags (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, väääääääääääääääääääärk)
    har ap onda värkar och haft hela morgonen

  • Skrymplan

    jag har ring 20 gånger men de är tyvärr upptagen. (VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRK)

  • Skrymplan

    snart överlever jag inte mer.. jag gor nog av på mitten snart. AAAJ

  • Skrymplan

    ja efter detta lär inget annat hjälpa som plåster på såren

  • Skrymplan

    Nu har jag min lilla skruttis här, hon kom den 13 kl: 00:40, och nu ligger hon här och njuter med sin utslagna mor i hammocken

Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...