Inlägg från: Möjlig mamma |Visa alla inlägg
  • Möjlig mamma

    Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...

    blinkalilla skrev 2009-08-04 22:09:03 följande:
    Fru H 81 skrev 2009-08-04 22:00:52 följande: Ännu en kommentar från bm idag: "du kommer önska att du fortfarande var gravid när bebisen håller dig vaken nätterna långa". Alltså hon var bara för jävlig idag, blir skitsur varje gång jag tänker på vad hon sa...åååhhh
    Jag håller inte med din bm. Jag tar heller vaknätter än att vara gravid med förvärkar som håller en vaken.
  • Möjlig mamma
    blinkalilla skrev 2009-08-05 08:48:00 följande:
    Möjlig mamma skrev 2009-08-05 03:09:21 följande: precis hellre vaknätter med bebis än utan.
    Absolut!
  • Möjlig mamma
    Lever i väntan skrev 2009-08-08 09:05:49 följande:
    Nä nu ger jag upp! Har verkligen provat ALLA era tips och knep och inte ett skit händer. BF idag och trodde verkligen inte att jag skulle behöva gå över tiden. Sonen kom BF +2 och alla säger att nr.2 kommer någon/några dagar tidigare. MEN detta stämde alltså INTE på mig. Nu har jag istället bestämt mig för att bara skita i det hela och vänta ut bebisen, jag vet ju trots allt att jag blir igångsatt senast lördag 15:e och det är om 1 vecka!
    Min första kom bf-15 och nr 2 kom bf+7 så det stämde inte på mig heller. Nu är det bf-8 och jag vill att bebis ska komma nu!!! Jag är så trött på alla dessa förvärkar som känns som om det skulle vara på g bara för att 1 timme senare avsluta helt tvärt. Jag vill ha bebis NU!! Jag fattar inte varför bebisen inte kan förstå att det är nu och inte om 8 dagar eller senare den ska komma. Skitunge!
  • Möjlig mamma
    skrållan1978 skrev 2009-08-08 10:31:16 följande:
    jag är i v 38 idag hade sex i gårkväll, vaknade kl 5 i morsemed vad som säkert e vanliga förvärkar men dem sitter iaf i fortf o gör mera ont nu, återstår o se om det hjälper ngt=))))
    Håller tummarna för att det kommer igång och att du snart har den bebis!
  • Möjlig mamma
    skrållan1978 skrev 2009-08-08 11:45:28 följande:
    Möjlig mamma: tack fr peppningen=) men skule tro att det även denna ggn rör sig om falsklarm tyvärr, men klart man hoppas=)))) Hoppet är det sista som lämnar en du vet=) Nu några timmar senare så har jag fortfarande lika ont på samma sätt, dock lite mer illamående o rejält bajjig i magen*ler* e ca 10-15min mellan när jag räknat efter.
    Jag vet. Hoppas gör man hela tiden.
    lindsath skrev 2009-08-08 18:47:29 följande:
    Nu har jag fått min lille prins! Han kom igår på beräknat datum. Snabb förlossning blev det, fick åka ambulans in. Han var ute på 17 min :-O Nu är vi hemma och alla mår bra. Jag önskar er andra lycka till och håller tummarna för att era bebbar kommer snart!
    Grattis! Det gick verkligen snabbt!
    eia skrev 2009-08-08 21:21:29 följande:
    Slinker in på tråden, skönt att se att de finns andra som e less på det EVIGA VÄNTANDET!!! Bf +13 idag å har haft förvärkar den senaste veckan av och till men nu ikväll lite starkare... fick akupunktur av en kompis för några timmar sen å hoppas innerligt att det ska sätta fart på bebben... ska in för igångsättning på måndag om inget har hänt innan dess. men vill så gärna att förlossningen ska starta av sig själv!!! Skrållan1978: Här e de också nr6 i magen lycka till!
    Håller tummarna för att du ska ha din bebis hos den snart.
    Lycka till!

    Jag vill ha min bebis nu! Jag är så trött på dessa förvärkar som inte leder till något! Kom nu unge!
  • Möjlig mamma
    Fru H 81 skrev 2009-08-08 23:41:55 följande:
    Lever i väntan: Förstår precis hur du känner, det är samma här. Tror inte längre att den kommer att komma av sig själv, håller tummarna för igångsättning snart, vägrar vänta bf+21 som det är här i gbg. Mammamu04: Här har man testat allt av det också, men det känns inte som min kropp vill släppa ut den lilla bebben. skrållan1978 & eia: Håller tummarna för er att det ska ta fart på allvar nu då så att ni snart får snosa bebbe. lindsath: Grattis!!! Och, oj vad fort det gick. Hur och när började det?
    Bf+21? Oj, det var länge att vänta. Det låter otroligt jobbigt. Håller tummarna för att du ska slippa det.
  • Möjlig mamma
    Fru H 81 skrev 2009-08-09 13:56:13 följande:
    Möjlig mamma skrev 2009-08-09 01:23:26 följande: Ja, det är ju nästan så att man vill skriva sig hos min syster nu (som bor i stockholm) för att man ska få en tidigare igångsättning garanterad... Helt sjukt egentligen att det ska ha betydelse för var i landet man bor någonstans...
    Ja, det är sjuk att det ska vara sådana stora skillnader beroende på var man bor i landet. Visst ska det finns valmöjligheter för landstingen och sjukvården att göra för egen bestämmelser men inte ska det vara så stor skillnad. Det är en vecka i skillnad! En evighet när man är så höggravid!!
  • Möjlig mamma
    Lilla Smilla skrev 2009-08-09 21:27:17 följande:
    Nu har vår älskade och mycket efterlängtade lilla Elna kommit! Efter lång väntan ville hon äntligen komma ut torsdagen den 6 augusti, på bf+6. Tydligen funkade omvänd psykologi på henne. Hon var 50cm lång och vägde 4350g, en liten knubbis! Första värkkänningen kom kl. 7.00. Vi skrevs in på förlossningen kl. 11.13 och kl. 13.16 var hon född. Det var tufft och intensivt, mycket värre än första förlossningen. Kan lätt säga att jag aldrig haft så ont i hela mitt liv. Men det var det självklart värt när man fick upp lilltjejen på magen!
    Grattis! Smärtan kan vara jobbig men som du säger det är självklart värt det när man väl får sin bebis på magen.

    Efter haft förvärkar i flera timmar och trott att det var på g så avtog självklart allt. Det är så frusterande att tro att det är på G bara för att några timmar senare konstatera att det var det inte. Frågan är nu om jag verkligen kommer tror att det är på g när det faktiskt är det och fixa barnvakt till syskonen i tid. Ju mer jag blir lurad utav dig bebisen ju längre tid tar det innan jag skulle ringa någon. När det väl är dags kanske man står där utan barnvakt p.g.a. man ringde inte i tid. SÅ jag säger till dig bebis; -nästa gång får det vara på allvar!! ANNARS!!

    Just nu har jag ett kärleks- och hat-förhållande till min bebis. Jag älskar pyret och längtar så otroligt mycket efter henne/honom fast jag hatar också henne/honom för att hon/han aldrig kommer. Imorgon är det mvc-besök igen och då hoppas jag på att jag ska kunna övertala min bm om att jag ska få en viktuppskattning och eventuellt en igångsättning fixad trots att bf inte är förrän söndag men jag tvivlar att jag kommer få henne att gå med på detta. Usch, min rädsla för att föda ett stort barn blir bara större och större ju längre tiden går. Nej, jag får nog prova den där metoden sitta i badkaret och blåsa ballonger eller något annat snart.
  • Möjlig mamma
    crazyhannah skrev 2009-08-10 15:39:42 följande:
    Har inte läst på ett tag men säger GRATTIS till alla bebbar.. Här kom förlossningen igång i onsdags kl 18 och kl 07 fick vi en underbar son en Alexander. Han vägde 4300 och var 53 cm lång. Kom hem idag efter en lång vistelse på Neonatal p.ga av hans socker var dåligt, så det blev sond och sockerdropp. Men nu mår han bra och ligger och sussar här brevid. Kram på er alla
    Grattis!
Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...