• Strimma

    Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...

    skrållan1978 skrev 2009-08-13 00:43:25 följande:
    bara jag uppe? V 38 och har ont nu, hinnsvepning i förrgår och idag har slemmisen gått rejält med blod och allt.  Haft regelbundma förvärkar/sd sen kl 3-4 idag o efter färdknäpp nu för ett tag sen så gör det ondare.. guud så jag hoppas nu, känns som man ska gå av i 2 delar när det onda kommer, stod o gungade mot kylen nyss, vilket kändes bra. Stannar nog uppe ett tag till, känns bäst o röra på sig när det onda kommer.... svårt o sova o ligga stilla.... ngn mer som e vaken o har ont????
    hur går det för dig???
  • Strimma
    Angel1978 skrev 2009-08-12 18:07:32 följande:
    Nu har jag kommit hem från jobbet.. 1,5 l vatten 2 pressade citroner 2-4 msk honung 2 msk riven färsk ingefära 2 tsk cayennepeppar drick hälften dygn 1 om inget har hänt eller inget känns drick resten dygn 2 Har inte testat själv då jag bara är i v36, så jag vet inte om det funkar eller hur det smakar.. Låter ju som en häxblandning.. Lycka till!!
    ska det vara varmt eller kallt???
  • Strimma

    varför ska man lyckas bli sjuk och förkyld så här dagarna innan BF... phu
    nu får man verkligen hoppas inget händer förän jag är frisk igen...
    {#lang_emotions_cry}

  • Strimma
    Fru H 81 skrev 2009-08-16 16:14:01 följande:
     Strimma: Ja, då får jag hålla tummarna för dig att det INTE sätter igång nu då:) (Det är inte ofta jag skriver så..). Själv hade jag hög feber vid min förra förlossning och hoppas verkligen att du slipper det...
    Tack tack. har legat o vilat på soffan hela dagen. han var snäll och tog med tösen hemifrån idag så jag fick lugn o ro.
  • Strimma
    skrållan1978 skrev 2009-08-17 10:35:02 följande:
    här sipprar vattnet=)))))började i morse vid 9 på promenaden med vovven=) ska på koll hos bmhalv 4 idag o reta i gång det om inga värkar kommit, sen kontroll på förlossningen i kväll=))) yippie!! är förresten 38+2 idag=) hade städdag hela dan i går o lite dans på kvälle, kanske det gjorde susen, vem vet=)
    Lycka till
  • Strimma
    advanced skrev 2009-08-18 15:59:13 följande:
    Möjlig mamma skrev 2009-08-18 15:07:32 följande: Här händer det grejer dock! Har sedan halv sju imorses haft kraftiga förvärkar och nu är dom värre än någonsin, dock inte tillräckligt täta ännu. Pratade med förlossningen tidigare idag och dom sa till mig att testa med att duscha och ta alvedon, inget har hjälp det minsta. Så nu sitter jag mest och väntar på ifall de ska bli tätare eller om de försvinner helt. Hoppas såklart att de blir tätare så jag inte har genomlidit hela den här dagen i onödan... Man hann inte mer än att få en tid upp till förlossningen innan bebisen började krångla därinne! :)
    håller tummarna!!!
  • Strimma
    Angel1978 skrev 2009-08-12 18:07:32 följande:
    Nu har jag kommit hem från jobbet.. 1,5 l vatten 2 pressade citroner 2-4 msk honung 2 msk riven färsk ingefära 2 tsk cayennepeppar drick hälften dygn 1 om inget har hänt eller inget känns drick resten dygn 2 Har inte testat själv då jag bara är i v36, så jag vet inte om det funkar eller hur det smakar.. Låter ju som en häxblandning.. Lycka till!!
    är det ngn som provat detta?
  • Strimma

    nej nu börjar jag bli trött på att gå omkring sån här. jag vill ha min bebis nuuu...
    känner bara mensvärk och har gjort i en vecka nu
    trodde nästan det skulle starta igår kväll/inatt. de blev kraftigare och började göra ont, men sen försvann de igen...

    Nu vill jag bara att det ska bombadera med tips om hur Vi får igång det... Vi som väntar o väntar o väntar...

  • Strimma
    Fru H 81 skrev 2009-08-19 23:15:47 följande:
    Var hos läkaren idag, världens bästa manliga läkare, fick tid imorgon för igångsättning:)) Lycka till alla så hör jag av mig om hur det gick!! Godnatt och sov så gott!
     Åh va kul. Lycka till!!!

    Någon som provat hallonbladste? Jag drack det igår. Verkade funka som det skulle, en stund iallafall. Sen avtog det i natt igen. Lite tråkigt, eftersom jag nästan trodde det var på riktigt igår...
    Men jag blev helkass i magen. Nästan som magsjuka. Jag fick tom skicka hem kompisarna som var här o hälsade på.
    Någon som vart med om det?
  • Strimma

    Ojoj va dött det var här. Har ni alla åkt in eller?

    Själv har jag precis haft en färdknäpp, druckit upp mitt hallonbladste och hoppas fortfarande. Tyvärr är det bara ischas som startade av färdknäppen :(

    Nåt annat helt galet är att två kvällar irad, har jag från ingenstans, blivit gördålig. Illamående och kass i magen. Har kännts precis som magsjuka. Det startar verkligen helt plötsligt och har varit borta på morgonen när jag vaknat...

    Nej nu ska jag nog trotsa allt det här och åka till stan (Göteborg) istället.

  • Strimma
    Möjlig mamma skrev 2009-08-21 18:33:37 följande:
    Ja, kl 6.29 idag kom det ut en STOR kille. Han vägde 5170 gram och var 55 cm lång. Jag hade inte väntat mig en så stor kille men allt har gått bra.
    åh herre gud, det var då ingen liten krabat. hoppas allt gick bra och att ni har det jättemysigt nu.
  • Strimma

    ja visst är det inte alls trevligt när man blivit så dålig igen. Funderar också om det kan vara te:t som gör det...

    idag har jag trotast allt. vi åkte till Göteborg och var på Lek o Buslandet, sen blev det en tur till Ikea och nyss storhandlade jag inför tacoskvälllen med vänner och massa barn (inkl övernattning). Så inatt behöver det inte hända ngt,  jaaaa eller iof...då är ju barnvakt redan löst ;)

  • Strimma
    advanced skrev 2009-08-23 14:53:31 följande:
    Natten mellan tisdag-onsdag (18-19 ) fick jag lämna hemmets trygga vrå och bege mig mot bb. Kl 02.00 anlände vi till förlossningen och 21 timmar senare (efter måååånga om och men!), kl 22.57, dök min lilla Zacharias äntligen upp! Han vägde 3275 g, var 51 cm lång och är heeelt perfekt!! =D
    Grattis Grattis. Hoppas ni mår bra:)
  • Strimma

    åhhhh jag blir så arg på mig själv... Var 6mil hemmifrån hos en vän idag och då började det. Kom fyra jättekraftiga värkar med ca 5 min mellanrum när vi var ute och promenerade.
    Kände att det nog var dags att dra mej hemmåt. Hoppade in i bilen. Värkarna blev klenare och nu väl hemma är de borta igen.... snyft va arg jag blir på min kropp...

Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...