• My05

    Nu traskar vi snart iväg till Sofiehemslekparken(den mitt i)..om någon vill leka innan lunch kan ni väl komma dit.

  • My05
    Keed skrev 2009-09-01 16:19:34 följande:
    För alla som vet att jag lagt bort 3000kr, nu har de äntligen kommit till rätta!!Jag hade lagt dom i min nessesär och aldrig tat upp dom sen semester, nu känner man sig redan rikare igen och byrålådan har blivit väl städad!
    Grattis! {#lang_emotions_wink}
  • My05
    Keed skrev 2009-09-12 18:47:10 följande:
    Ang vaccination så vaccinerar vi oss men jag tänker inte vaccinera barnen, vill inte ge kvicksilver som de varnat så för till mina barn och jag tror det klarar en influensa.Jenny- vad är vardagsro??
    Kvicksilver???

    jämställdhet hemma..vet inte vad jag ska säga riktigt vi gör lika mycket när vi är hemma. Är H hemma är han betydligt effektivare än mig hinner både leka och städa... Är jag hemma är det segare och andra sidan är jag hemma mer.. Jag skulle hellre jobba heltid och se att han jobbade deltid så här frodas bitterheten. Tyvärr..
    Jag jobbar på den biten....
  • My05
    mammizen skrev 2009-09-13 10:00:11 följande:
    Keed: Det är olyckligt att de använt kvicksilver i vaccinet men mängden är så otroligt liten så du får i dig samma mängd om du äter en middag bestående av fisk från bottenviken. Om inte mer om du bor utanför Rönnskärsverken.Vi ska ha ett till kalas idag. Nu är J:s tur att anordna
    Tack mammizen det känns lugnande.
  • My05

    Trist att sommarenär slut men visst är det mysigt att kunna börja tända lite ljus igen?

    Vet ni vad Rasmus ska bli när han blir stor? Ämnet kom upp när vi diskuterade gymnasieval med Myra.. Han har berättade då att han ska bli flicka när han blir stor!

  • My05
    Ja, vi kommer gärna hem till Snillis på fika och lek på fredag kl 14.
    * snillis
    *Jelon
    *My05

    Mammizen och Jelon hur tar ni er till Blingoträffen?
  • My05
    mammizen skrev 2009-09-16 12:49:05 följande:
    My05: Vi hade väl tänkt försöka samåka. Du får gärna åka med Har inte enats om vem av oss som kör men nån av oss blir det. Jenny hittar ju till dig så kan vi hämta upp dig efter vägen!
    Det vore toppen. 

    Grattis alla barn! Jag har så dålig koll på när och vilka(eller ja det är väl alla..) som fyller år. 
  • My05

    Grattis Molly. Finfin bild i tidningen.

    Snillis:  Jag orkar inte gå med två barn till Berghem idag, känner mig sliten efter morgonens rivstart. Det är inte bara barnen som varit ilskna här idag {#lang_emotions_frown}..jag tar mig nog bara ut på gården idag.  Vi kommer hemskt gärna en annan gång snuva eller inte..tycker alltid det är någon i vår familj som snorar...

Svar på tråden Umeåmammor hösten 2005 (18)