Inlägg från: Larsgubben |Visa alla inlägg
  • Larsgubben

    .nakenbad - hur funkar det?

    Grattis till att du/ni har upptäckt naturismen. Min fru och jag var förra veckan på naturistbad i skåne och där vi var fick man vara ifred, så det är olika beroende på var man är och vilka som är där.

  • Larsgubben

    Anonym (bär ner mig till) skrev 2009-08-10 19:45:44 följande:


    tips på nudist ställen - naken bad - i 08 området??
    Testa Ågestabadet.
  • Larsgubben

    Anonym (Eva) skrev 2009-08-10 21:02:53 följande:


    Vad kul att åtminstone några hittade den här tråden! Vore ännu roligare om fler kom hit....Härligt ju med folk som uppskattar nakenbad erotikst eller bara befriande....Jag har inga tips på nakenbad i 08-området, men om någon däremot befinner sig söderöver...;Skanör. Där var vi. Superfint vatten , strand och om man vill vara lie privat, in i vassen.
    Härligt
  • Larsgubben
    MiaLau skrev 2009-08-11 00:57:12 följande:
    vad är det för ålder på de som är på stranden?är det några barnfamiljer?
    Där vi var, på Backåkra utanför Ystad, finns det inga faciliteter som kiosk eller så, men man har möjlighet att ligga ifred, ca 10 meter mellan besökarna. Mestadels var det medelålders där, en och annan barnfamilj, några singlar. Extra roligt var att ensamma kvinnor hade vågat sig dit.
  • Larsgubben
    MiaLau skrev 2009-08-11 01:06:50 följande:
    hahah okej, jag har inget emot nakenhet, men jag vetefaan om jag vill visa mig naken. har lite svårt för att visa mina fläskiga valkar.. hahaha... och då vet jag heller inte vad alla där skulle tyck om mig m jag gick omkring i i linne och trosa =)
    Du, det är det som är grejen, man är som man är där. Det finns gott om valkar och man tycker faktiskt att folk är vackra som de är
  • Larsgubben
    MiaLau skrev 2009-08-11 01:10:32 följande:
    haha känns som om jag aldrig kommer att pröva det där.. man måste ju våga själv =) jag skiter igentligen i vad alla andra tycker, bara jag själv som tycker det är hemskt att visa =)
    Det är så många tycker och tänker på ett vanligt bad, men här är det inga fotomodeller och absolut ingen tävling.
  • Larsgubben

    Anonym (Naturist) skrev 2009-08-11 10:29:42 följande:


    Kan bara hålla med dom som sagt det tidigare, den kroppsfixering som man ibland kan uppleva på textilstränder existerar inte på en naturiststrand, alla är sig själva, och det är väldigt skönt och befriande faktiskt, min hustru är ganska kraftig och hon HATAR att vara på textilstränder, men hon känner sig helt bekväm i Ågesta där vi badar
    Håller med.
  • Larsgubben
    Kullamannen skrev 2009-08-11 13:48:21 följande:
    Anonym (Naturist) skrev 2009-08-11 10:29:42 följande:
    Är det inte mycket "runk-gubbar" som går runt där? Någon berätta det i en annan tråd.
    Det är nog olika beroende på var man är. Min fru trivs inte på badet i Lidköping, men älskar det på Backåkra, där man får vara mer ifred.
Svar på tråden .nakenbad - hur funkar det?