• 060810

    Epilepsitråden 9

    Lillis:
    Ja vi träffade läkare på akuten. Barnens astma och allergi läkare, så han vet nog inte så jättemycket om ep + att sökaren pep 2 gånger när vi var där..
    Gårdagen var rätt okej, han var gnällig till tusen, men annars rätt okej, jag såg ett sånt här knas bara på hela dagen. Dagis sa inget, men sen kan de ju inget heller så man förundras ju inte över det..
    Idag vaknade han kl 06.00 så jäkla roligt när han somnade kl 21... Nu är han gnällig men vill inte sova... Så vi får se hur dagen blir..

  • 060810

    Hur hade ni gjort i min lilla sits nu:
    Mino fick ju penicillin igår. Kl 19.00 fick han ep.medicin + penicillin. Kl 20.15 börjar han kräkas något hemsk.. Det sprutar ur munnen på honom och över mig och hela vagnen (AnnaSC hur tvättar man tyget på Bingon??).
    Hade ni gett mer medicin eller tror ni han fått tatt upp allt? Tänker på ep-medicinen då i första hand, den är liksom viktigast.

    Ringde barnakuten och frågade, men hon hade noll koll kändes det som. Hon sa att han troligen fått i sig medicinen och att jag inte behövde ge mer. Men jag är sjukt rädd för kramp nu för tänk om han inte fick tatt upp medicinen som han skulle och därför får en kramp... :(

    Har någon varit med om detta innan? Vad har ni gjort? Help!!!

  • 060810

    Tack!!
    Åh det känns skönt att han nog har tatt upp medicinen i a f.
    Blev så nojjig för detta är första gången han kräker sen han fick medicinen och han har alltid varit ett kräkbarn innan..
    Bara jobbigt med vagnen som måste tvättas och jag har noll koll på hur man gör.. Så det måste jag hitta svar på med.. :p

  • 060810

    AnnaSC: TACK, ska testa! :)

    Eldo: Men då ska han inte ha mer medicin, tack för svaret. Han har inte fått mer heller, men blev så jäkla nojjig.. Tänk att lite penicillin ska sätta igång kräkningar... Men bara han inte får som mig: hemsk och fruktansvärd klåda över hela kroppen av penicillin... Nu ska jag ha en ny sort och får börja om, jag som har skitsvårt med tabletter... Jippie liksom... :(

  • 060810

    Hmm, jag frågade om flytande när jag fick denna omgången, men läkaren sa att det inte fanns utan man fick ta tabletter i a f. :( Så jag fick 500 mg (stora som alvedon) och även de har jag problem med.. Jag har t o m problem med Lergigan (om någon vet hur små de är).. :(
    Mino fick Cefamox (stavas?) och det gick bra sist han fick det i a f. Själv fick jag kåvepenin och det är rena giftet mot min kropp just nu... Kliar sönder mig (tar t o m disksvampen när det är illa) och har ont i halsen igen eftersom jag vägrar svälja tabletterna nu när jag vet att de gör att det kliar så in i helsike..... Så nu är det lagom roligt... Ligger i sängen nu och försöker avvakta... Min mamma har tavegyl som jag ska få imorgon bitti kl 9 (lääängtar värre) och så ska jag till vc på måndag och be om något annat... och då vill jag ha flytande! får smaka hur jävligt det vill, bara jag slipper tabletter.. :s

  • 060810

    Haha hon brukar alltid klara sig... Sen är frågan vem som smittar vem av mig och Mino... Jag får det alltid först och hans upptäcks senare därför att han inte har någon feber... :p

    Jag ska verkligen be om annat på måndag. Nu har jag inte tagit till kökssvampen idag, men nog fasen kommer dem fram om jag inte får bort kliandet snart... Det gör mig tokig!
    Satt t o m på öppna förskolan idag och kliade mig på tuttarna.. :s Så roligt kan man med ha... :s

  • 060810

    STOR KRAM till er med Mopsan!!

    Fasen vad trist att han ska behöva få gm!!!
    Det är som du säger, varje anfall är en katastrof!! *tänk om jag själv kunde fatta det ibland med*

    Här är det lugnt. Hans knas ryck har lagt sig lite tror jag. Inte sett ett enda idag!! :)
    Kanske bara var något han la sig till med? Hoppas kan man alltid ju!
    Men jag ska ringa imorgon och "be om" (läs kräva) en teletid till hans läkare och det snart! Måste höra vad hon tror om detta med ju.

  • 060810

    Mino är en tröttfis idag. Han har sovit i 40 min nu och lär nog sova för natten antar jag. Tror som läkaren sa i fredags, det är nog mycket sprak i hjärnan på honom som påverkar honom så mycket.
    Lider med min älskade son, fick knapp se honom idag känns det som. Han vaknade närmare halv 9, sen sov han middag mellan 12.30-13.30 och så lämnade jag honom till min mamma vid kl 14.50 för att hon skulle vara barnvakt för jag och Izabelle skulle se Nicke Nyfiken på bio.
    Fick sen se honom i 10 minuter efter filmen innan han somnade, sen imorgon är det dagis om allt går bra i natt.
    Inga knasisar idag vad jag sett förutom när han sover, men då bara armarna.

  • 060810

    Mopsan:
    Gud vad skönt att Lusk inte hade anfall nu på morgonen.
    Hoppas det håller sig borta ett tag och att även torsdagen blir anfallsfri.

    Happy:
    Ja vad säger man... Suck att du ska behöva ha det så jobbigt. Lider verkligen med dig och din familj!!

    Själv mår jag väl sådär. Var på vårdcentralen nu för att kolla upp min klåda. Fick Betapred där som jag hoppas hjälper. Även nytt penicillin som jag hoppas ska hjälpa. Han trodde inte på ren penicillin-allergi utan mer en reaktion.. Jaja bara att vänta och se vad som händer.

  • 060810

    HEJA MOPSAN!!!!!!!!
    Ojojoj vad härligt att du ska läsa in gymnasiet nu, jag hejjar på dig! :)
    Sen kommer du bli en stjärnneurolog en vacker dag! :)

Svar på tråden Epilepsitråden 9