• cirkel

    minnas xiii

    Minna: I början gick det bra att lämna Emma också, men den här sista veckan har hon inte varit glad alls vid lämningen. Ett problem kanske är att det är dagis varannan dag...
    En sak som är lite tråkig är att hon hade en superkompis på det gamla dagiset. De skrattade så de kiknade tillsammans och än verkar Emma inte hittat någon ny lika bra kompis.

  • cirkel

    Minna: Vilken härlig morgon att vakna till pussar! Och laxsmörgås också. Kl8, vilken lyx!

    Emma var tvungen att krama och pussa pappa 3 ggr i morse innan han fick gå till jobbet.
    Igår när jag åkte och handlade blev Emma ledsen

    Rossy: Ajdå, har ni samma elände?!

    Idag skiner solen och det är varmt och skönt! Vi ska gå till stora lekplatsen efter dagis och jag har packat ner pannkakor och frukt. Sofia har börjat gunga, så hon kan ocså ha lite kul om hon inte somnar.

  • cirkel

    Maja under eken: 25/9 tjej

    Är det på gång?! Va kul i så fall! Då kanske det blir lite liv i tråden igen.

  • cirkel

    Förväntan & Pess:
    Vet ni om man kan sätta in en spiral om man ev har inflammation i ryggen?

    I natt hade jag så ont i ryggen att jag grät imorse och min sjukgymnast trodde att jag kanske har inflammation där eftersom det gör ont på nätterna när man blir varm. Det ilade och molade längsryggraden, har aldrig haft det förut...
    Sen ringde en BM och undrade om jag vill sätta in spiralen idag.

  • cirkel

    Tack Pess! Jag misstänkte att det gick, men man vet ju aldrig.

  • cirkel

    Nu har jag satt in spralen, det var en "oskön" upplevelse kan man säga! Blev illamående och nästan spydde efteråt och så mensvärk på det. Nu mår jag bättre iaf.

    Spännande med förestående förlossningar här i tråden igen! Hoppas att ni inte behöver gå över tiden och allt allt går smidigt och bra!

    Är det någon som sover på tempurmadrass?
    Vi är väldigt nära att köpa en nu, men ska se om det är en inflammation i ryggen som gr att jag har ont först.

  • cirkel

    Sen om man ammar är man också konstant hungrig! Jag håller på att kämpa mot den ständiga hungern för nu är det inte mycket amning kvar... Sia har inte ro att äta ordentligt utom på kvällen, men då är hon så trött att hon somnar ifrån det.

    Förväntan: Det känns lite knepigt med spiralen fortfarande, sticker till och ibland en snabb mensvärk. Hoppas att det försvinner snart. Tyckte det var en lite dålig bm som satte in spiralen. Hon vägrade att ta en "automatisk öppnare" Eller vard mojängen heter, så hon ökade en massa så att det gjorde ont trots att jag bad henne byta till en sån. Förra ggn de satte in spiralen (som studsade ut i samma sekund) gjorde det inte alls lika ont.

    Maja: Det låter supergott med dina muffins, kan du inte skicka hit några?

    Idag gick lämningen på dagis bra! Däremot trilskas Emma på kvällen med blöjbyte och tandborstning. Igår kissade hon ca 30 cm från pottan, på pin kiv tror jag.

  • cirkel

    Ja, Maja tänk att snart är du 2-barnsmor!!! Härligt!
    Skönt att lämningarna går bra för er. Du får rapportera hur det går sen när lillasyster har kommit!

    Pikku: Åh, vilken härlig semester ni har haft! Trist med tvättmaskinen.

    Nu har tjejerna blivit "nysnoriga" igen. Sia sover hela nätter nu, fast i natt vaknade hon pga snuvan. Det underliga är att hon tackade nej till att amma utan ville bara ha lite sällskap s vi sov i samma säng från k l 4. Dessvärre tackade hon nästan nej till amningen i morse också, åt bara 5 min från ena bröstet, sen var det stopp.

  • cirkel

    Maja: Flaska tar hon inte alls... Hon äter 2 lagade mål mat/dag och 2 gröt, så hon verkar föredra riktig mat framför amning.
    Hon hade gått upp bra till vägningen nu och inte vuxit så mycket på längden, så hon har kommit upp lite i viktkurorna även om hon nöstan ligger 2 kurvor under normalen. Jag tycker att hon är lagom, så jag är inte orolig.

    Ja, visst är det jobbigt att kissa så mycket, men snart blir det ju bättre!

  • cirkel

    Minna: Ja, den kvinnan... Vilka åsikter! En riktig antifeminist... Jag tycker dessutom att det ser ut som om ngn sköhetsoperation har gått fel på henne.

    Vad ska man göra med Emma?! Hon nyper Sofia flera gånger om dagen nu, det började i förrgår. Jag blir så fruktansvärt arg att det kokar i mig och jag har provat alla möljliga sätt för att få henne att sluta. Tips någon?
    Idag saffade vi henne med att hon inte fick någon bokläsning innan läggdax och det är ett väldigt taskigt straff mot enne för hon älskar den stunden. Får se om det hjälper med att påminna henne om det för att hon ska sluta med nypandet.

Svar på tråden minnas xiii