• cirkel

    minnas xiii

    Härligt att höra att det gick bra, Maja! Fina namn!
    Nu ska jag sova!

  • cirkel

    Stackars lille Tim, HELgipsat ben?! Hoppas att ni kan hitta några roliga saker han kan sysselsätta sig med.

    JJ: Usch, vad oroligt med din mamma. Hoppas att hon blir friskförklarad.

    Julian är ett fint namn!

    Idag gick lämningen av Emma toppen. Hon kramade och pussade mig och tog sedan fröken i handen och gick in utan att se sig om.

    Idag är mormor och morfar här och jag har börjat räkna points... Nu så! NU ska jag gå ner i vikt! Jag hade som mål förut attgå ner 7 kg till jul, men vi får väl se hur mycket jag hinner nu när jag har slarvat bort flera månader...

  • cirkel

    Oj, det hann bli en hel del inlägg innan jag fick iväg mitt.

    Joffe: Lycka till med viktminskningen! Vi får kämpa tillsammans!
    Jag var också sockerberoende ett tag. Sen tog jag popcorn istället när jag blev sugen för att åtminstone bli av med sockerbehovet. Nu är jag inte lika sockerberoende, men har ätit för mycket ändå...
    Skönt att lämningen gick bra för er också!

    Öz: Hur är det med dig? Det låter inget vidare med deppigheten. Är det illa eller ser du en ljusning? KRAM!!!

    Kun: trist med värken och att det kan sitta i så länge.

    Jag har fortfarane inflammation i ryggen. Jag har hållt det i schack genom att lägga kylklampar på ryggen en stund innan jag somnar. Testade utan i natt och har lite värk kvar, så jag ska vända mig till läkare för att få reda på hur jag ska bli av med den.

    Jag kör med att skriva namn i kläderna med vattenfast penna. Snabbt och enkelt!

  • cirkel

    En nymätt och vägd Sia: 7 kg och 68 cm.

    Förväntan: Ojoj! Bullbak OCH mousaka?! Du slår på stort! Vad duktig du är!
    Du ska se att vågen snart tar ett skutt neråt till! 4 kg är ju jättebra!

  • cirkel

    Hej JJ! Hur går det med nätterna? Jag tror inte du behöver vara orolig för att J vaknar när O skriker vid avvänjningen på natten. Emma sov som en stock, även denna natten som var lite strulig och skrikig. (Hon vaknade inte vid 22-23, som hon brukar, så det blev kl 3 och då ville jag inte mata henne...)

    Sia får mjölk när hon vaknar vid kl 6-7-tiden, sen gröt vid 8-9, lunch med efterrätt vid 11-12, middag 15-16, gröt vid 17-18 och amning vid 18.30-19. (Och även en slurk vid 22-23-tiden, men den ska bort)
    Jag har inget exakt tidsschema för henne, som jag hade med Emma, utan tar det lite som det passar och när jag märker att hon behöver mat.

  • cirkel

    Kun: Det är en bra och härlig inställning! Jag har också kört på på den inställningen för inte rasade kilona av amningen inte...
    Däremot ska jag ta hjälp av amningen nu när jag vill gå ner i vikt, för när man ammar får man äta fler points!

    Joffe: Super! Emma har också kommit över sin ledsenhet över dagis. Igår morse sa hon (om jag hörde rätt) att hon tycker om dagis!
    Emma är inne i en period när hon testar orden "tycker om". Hon säger väldigt mycket "Jag tycker om ..." och " jag tycker inte om..." ibland om samma sak rakt efter varandra.

    Det är iaf roligt att hon har hittat en bästis på dagis. I måndags när jag skulle hämta henne lekte hon för fullt med honom. Efter ett tag fick hon syn på mig, jag fick klappar på kinden och kram och sen gick hon tillbaka för att leka.

    Idag har jag varit och hämtat tapeter till arbetsrummet och vardagsrummet! Det blir spännande att se hur de blir när de kommer upp! (Undra bara när vi orkar fixa det... Vi skulle eg bara ha till arbrummet, men de vi hittade först var så fina att jag ville ha dem i vardagsrummet i stället, så då fick det bli andra tapeter hit.

    Jag såg på Simon & Tomas i måndags och fick inspiration till mer förändringar i vardagsrummet. De hade en sån härlig matta (www.inneboende.se/ klicka på vardagsrum och mattor) som var randig i alla möjliga färger och så vill jag ha kuddar i olika matchande färger i soffan.

  • cirkel

    Öz: Nä, Emma tycker mycket om Sia, ska kramas och leka med henne, men ibland blir det tjuvnyp.
    Hoppas att M börjar tycka om att leka med lillebror snart!

  • cirkel

    Förresten, är det någon som har fått Libero-kuponger på länge?

    Jag har inte fått några sen före sommarn(som gällde juni-juli).

  • cirkel

    Labi: usch, stackars Adam! Jag blev lite förvånad när jag lästa att du hade syskonvagn! Jag tänkte att nu har jag missat något.

    Minna: Härligt med drömhus i sikte! Konstigt att det ska vara så trögt med lgh?!
    Duktiga Öki! Han och Emma verkar vara i stort sett precis lika stora. Hon har ju inte varit på bvc och vägt och mätt sig på länge, men vad vi kan se här hemma så är det snarlikt Ökis värden.

    Öz: Vi har en Babytrvel syskonvagn. Det funkar bra och är väldigt smidig när inte liggdelen är på. Är ett måste på vägen till dagis och vid längre sträckor.
    Däremot har vi ingen ståbräda, det hade kanske funkat också.

    Måste bara berätta vad Emma just kom in och sa: "Titta vad snyggt, titta vad snyggt!" och visade att hon hade stoppat in den lilla liberobollen under tröjan uppe vid nacken.

Svar på tråden minnas xiii