Inlägg från: Sarahkka |Visa alla inlägg
  • Sarahkka

    vi som fått & väntar smått efter ma/mf del 4

    Tjohooo, nu har jag också hittat hit. Tack Drutten för länken

  • Sarahkka

    Hej tjejer! Skönt att höra att det går bra för er

    Rölli: jätte tråkigt att höra. Kan tänka mig att du är rädd att historien ska upprepa sig. Har tyvärr inga råd att ge, och hoppas verkligen att det här går över fort. Man lider så mkt med sina barn när de råkar illa ut.

    Jessie: haha förstår hur du tänker. Jag känner mig enorm och tänker en del på min vikt. Har gått upp 3kg redan och är i v 10. Man ska tydligen inte behöva gå upp ngt de 12 första veckorna. Menjag gick från viktväktarna till att äta "vanlig" mat och sen ytterliga 2 mål om dagen än vad jag är van vid så det är inte så konstigt egentligen.

    Jag är så hungrig hela tiden. Jag äter mig mätt och två timmar efter är jag vrålhungrig. Och jag måste äta annars blir jag illamående istället. Hur gjorde ni?

  • Sarahkka

    Tack för tipsen Ska försöka äta lite mindre på alla måltider för nu känns det som att jag äter för två. Ska även försöka att inte äta mat mellan målen utan grönsaker eller frukt istället.
    Hade två veckor där jag bara åt junk food, pizza, hamburgare, bullar, glass, allt möjligt som jag annars aldrig äter. Nu har det suget minskat tack o lov.

    Hoppas N inte blir sämre så ni behöver åka in!

  • Sarahkka

    Rölli: hahaha Jag har faktiskt inte så mkt problem med illamåendet det är bara när jag börjar bli hungrig vilket är iof sig ganska ofta under dagen Lol Men alla tips är välkomna!
    Hahaha tvärtom än vad det brukar vara

    Nu är det en vecka kvar till nästa vul och man är minst sagt nervös. Tycker att det för stilla där inne och det spänner inte längre. Förut kände jag som ett tryck längst ner nu är det borta. Jag kunde inte ens sova på mage för det kändes obehagligt nu känns det som innan jag blev gravid. Har jag anledning att oroa mig eller släpper den känslan efter ett tag, eller går det lite fram och tillbaka?

  • Sarahkka

    Jasså? Att det kan vara så olika! Man ska nog inte hänga upp sig så mkt på vad som står i böckerna, man blir rätt nojjig.
    Jag mår för bra just nu de tär därför man undrar. Har en väldans huvudvärk sen 3 dagar tillbaka, så jobbigt. det går inte över med panodil heller. Tror att det är spänningshuvudvärk. Kan man massera nacke, och mellan skuldror? Skulle verkligen behöva det.

  • Sarahkka

    Vad skönt, då ska jag be min sambo om lite hjälp Kan man använda tigerbalsam när man är gravid? Är det inte pepparmynta eller ngt likande i?

  • Sarahkka

    Vad märkligt att man kan vara så symptomlös på ngt sätt. Jag ska dit den 17e så vi är hack i häl men då är det UL bara, inskrivningen har jag den 5:e okt.
    Lycka till med flytten!

  • Sarahkka

    Hulda: det verkar som att det inte är så ovanligt att man är lite symptomlös. Känns skönt att höra. Är det likadant med behovet att kissa ofta, kan det också variera?

  • Sarahkka

    Jag har sprungit en hel del faktiskt, men bara på nätterna inte på dagarna. Inatt var första gången jag gick upp bara 2ggr annars har jag varit upp allt mellan3-6 ggr. Men man ska inte dra snabba slutsatser för bara en natt.
    Ja, vi får hoppas att allt går bra! Tack för tålamodet

Svar på tråden vi som fått & väntar smått efter ma/mf del 4