• BabbelMia

    vi som fått & väntar smått efter ma/mf del 4

    Vår tråd är slut - igen, så här kommer nya

  • Svar på tråden vi som fått & väntar smått efter ma/mf del 4
  • BabbelMia

    Hej tjejer!!

    Såg att vår gått ut, så gjorde en ny åt oss
    Bra va?!

    Inte hunnit sprida till alla, så ni får gärna dubbelkolla lite i gb hos oss

    Här har vi haft en seg natt, troligtvis pga snuvan. N vaknade 21 igår, skulle inte sova, somnade skrikandes och helt slut i Ms famn kl 24, och upp och piggelin imorse 06.15 kom L så klart...zzzzzzzzzzzzzz....
    Men idag är vi lediga, jag o barnen alltså, så inga måsten, skönt.
    Fast vi ska iväg och klippa lillherrn och gå på promenad iaf. Då blir han lite trött med till kvällen

    Sliter på med viktväktarna oxå, tappat 6,6 kilo så det känns jätteskoj.
    Ska till Götebrog den 10-11 oktober,så då känns det gott om jag kan komma i lite jeans och köpa nån snygg skjorta kanske. Har dessutom efter apmånga års lathet börjat träna. Friskis och svettis 2 ggr/vecka och det är så kul!!!

    Hoppas ni andra har det gott oxå, med hus och bebbemagar och utredningar och allt som pågår.

    Stor kram till er alla!

  • Hulda09

    Hej, jag hakar på här
    har inte skrivit så mycket i den andra tråden men ska försöka bli bättre på det här.

    Drutten, va duktigt av dig att börja tränat och gått ner i vikt, sånt är alltid roligt

    Jag har funderat på det här med mamma/barn gympa på Friskis men jag får väl se hur jag gör med den saken Jag har iaf fått bort alla kilon från graviditeten vilket känns skönt, ska bara träna bort resten av kilona som jag hade för många redan innan Nova. Försöker mig ut på promenad varje dag och så ska jag börja köra på mitt Wii Fit varje dag, passa på när Nova sover på dan.

    Hon lär sig nya saker varje dag känns det som, hon hittade sina händer för några veckor sen så de har varit väldigt intressanta att titta och slicka på, sen lärde hon sig även att ta saker. Imorse upptäckte hon sina fötter när hon satt i mitt knä vilket var lite roligt, hon såg så fundersam ut

    idag ska vi till BVC och mäta o väga lilltjejen.

    Hoppas allt är bra med er andra också!

  • jessielee

    Hej hej, vilken tur att du har koll på trådarna, Drutten76, jag hade missat helt att den andra var avslutad. Vad duktig du är som kommit igång med träning och viktminskning och allt. Jag blir riktigt avis. Själv känner jag mig hur fet och ful som helst jag skulle verkligen vilja gå ner i vikt nu! Vilket är att glömma förstås för stunden... Folk kanske tycker att man är fånig som tänker på vikten nu när man är gravid igen, men faktiskt kan jag inte rå för att jag får ångest varje gång jag tittar mig i spegeln. Urk

    Hulda09: Visst är de så söta när de börjar få syn på fötterna! Minns Herman första gången han tog tag i dem (i varje fall som vi såg det första gången). Han kunde ligga och titta på tårna hur länge som helst

    Här är det flyttröra må jag säga. Två dagar kvar sedan bär det av helt och hållet. Har inte hunnit packa allt än...jag som är så strukturerad normalt sätt, men nu med lillgubben så går det liksom inte som jag vill alla gånger... Fast som tur är, är det inte mycket kvar, så hinner förhoppningsvis få i det sista i kartonger innan lördagen.

  • BabbelMia

    Å vad kul att ni är så nära nu Måste kännas toppen.
    Ja,men det där känner jag igen, är helt normalt att känna, och ni blev ju gravida så fort igen,så då har man ju inte hunnit vänja in sig vid sin nya efter gravkropp heller. Så inget konstigt med det!

  • Norrskenet

    Här är jag! Tack för länken Drutten! Vad duktig du är med vikten o träningen!

    Själv har jag inte alls kommit igång med nåt sånt, så som jag hade planerat vid skolstart. I stället har vi haft stora problem med sonens skolgång, då han inte vill dit, kissar i sängen mm. En lång historia, många samtal med skolpersonal o besök på vc. Men hoppas det vänder snart! Känner att jag själv mår dåligt när han mår dåligt o verkligen inte orkar eller kan fokusera på mig själv o min vikt o träning just nu. Dessutom är jag fortfarande inte helt rky efter förkylningen. Var nyss på en kort promenad med minstingen, o jag blev helt slut o genomsvettig av det! Så just nu får allt sånt ligga på is...

    I natt sov minstingen iaf hela natten på länge från 22.30-06.30 utan att amma. Detta har inte hänt på läääänge! Fick iof ge nappen en gång, men det kan jag leva med!


    Jessielee: Lycka till med flytten, förstår att det är mycket jobb med det!

    Hulda: Visst är det härligt när de små lär sig nya saker!

  • BabbelMia

    Varsegoda

    Jobbigt Rölli,det där är min stora skräck, att de inte ska trivas med dagis/skola/fritids.
    Hoppas ni får bukt på det,så att ni kan få rulla på som vanligt snart igen, klart det tar på orken, både fysiskt och psykiskt!!

  • Norrskenet

    Drutten: Jag det är verkligen inte kul! Har själv upplevt en ganska jobbig skolgång med många tråkiga minnen, trots att jag var väldigt duktig, vilket min son också är! Mycket av det kommer tillbaka nu... Ibland är min son o jag alldeles för lika på gott o ont!

  • jessielee

    Rölli: Vilken jobbig situation ni hamnat i. Måste kännas hur svårt som helst när man ser att ens barn inte mår bra. Hoppas att det vänder och att allt snart blir bra igen! Det är väl ofta så, att det är lätt att hamna tillbaks i "gamla" känslor igen när man blir påmind om något som man själv haft det jobbigt med. Ni får stötta varandra så gott det går. Lycka till

  • Sarahkka

    Hej tjejer! Skönt att höra att det går bra för er

    Rölli: jätte tråkigt att höra. Kan tänka mig att du är rädd att historien ska upprepa sig. Har tyvärr inga råd att ge, och hoppas verkligen att det här går över fort. Man lider så mkt med sina barn när de råkar illa ut.

    Jessie: haha förstår hur du tänker. Jag känner mig enorm och tänker en del på min vikt. Har gått upp 3kg redan och är i v 10. Man ska tydligen inte behöva gå upp ngt de 12 första veckorna. Menjag gick från viktväktarna till att äta "vanlig" mat och sen ytterliga 2 mål om dagen än vad jag är van vid så det är inte så konstigt egentligen.

    Jag är så hungrig hela tiden. Jag äter mig mätt och två timmar efter är jag vrålhungrig. Och jag måste äta annars blir jag illamående istället. Hur gjorde ni?

Svar på tråden vi som fått & väntar smått efter ma/mf del 4