• Jerker

    Aspergers tråden nr 2

    Hittat hit ,och hakar gärna på .Det verkar som att det går hyfsat för L i högstadieskolan han nu har börjat i .Lotsen tycks anpassa saker och ting så bra som går efter hans behov och förmåga.Den största utmaningen blir väl att få honom intresserad och motiverad.
    Men för tillfället ligger grabbarna i influensa eller nåt här hemma ,så det är förkylt värre.Lagom när alla de andra tillfrisknat så däckar väl jag misstänker jag.
    kaoset här hemma får jag däremot ingen rätsida på.stöket och röran har växt oss över huvudet och nu reder jag inte ut det själv längre .Suck !

  • Jerker

    Jo du Det där vikberget ja.......har ju jämt göra att hålla undan i köket och städa toalettena så det inte växer och frodas en massa där. Idag ska minstingen till tandläkaren. Han har fått en ful varböld högt upp på tandköttet .den tycks inte vilja ge med sig av sig skälv så vi måste be om pensilin åt honom .det började som små förkylningsblåsor och sen har det blivit bakterier i de .han har väl inte kunnat låta bli att pilla med fingrarna där förstås.

  • Jerker

    Välkommen ha jo mi Jag tipsar om boken explosiva barn av RossW Green om du inte redan läst den. Den hade jag önskat att jag hittat när barnen var mindre.

  • Jerker

    hej alla . nu är det ett tag sen jag skrev här .
    Igår var jag på EVK på mellansonens skola så nu är det äntligen beslutat att det ska bli utredning på sonen med frågestälning as eller liknande.
    Dessutom ska det ansökas hos kommunen om handledning för både oss föräldrar och för lärarna.
    Undrar bara hur sonen kommer att ta detta ,han är ju inte med på noterna precis.

Svar på tråden Aspergers tråden nr 2