• Svar på tråden Liga Match
  • eviskurren

    Tackar. Hängde som vanligt inte riktigt med där.

    Vad gör alla denna helg då? N börjar jobba på måndag, så för oss är det lite lugnet före stormen. Vi har inte gjort mycket alls. Var en sväng på stan igår och lyckades hitta vinterskor till A på en gång + köpte nya byxor till honom återigen. Sliter era barn också hål på byxorna efter en månad eller så? Det är ju helt hopplöst! Snart har han hål på alla byxor igen. Hälften av alla byxor som säljs för vuxna verkar ju ha färdigslitna hål, så man kan ju hävda att han försöker hänga med i modet Snart lär det ju vara kallt nog för överdragsbyxor i alla fall på morgnarna (han har såna med fleecefoder), tycker det borde minska slitaget lite grann åtminstone för jag misstänker att det är främst hans eviga klättrande på stenar som blir för mycket för jeansen.

  • lillasysteryster

    Evis: Japp. Lukas har också hål på en massa byxor. Jag köpte faktiskt sådana där märken man stryker fast från HM med spiderman på och vips var de lagade

    J har åkt till Mallis med jobbet och är borta en hel vecka
    Igår åkte vi på barnteater och idag har vi fått besök av kompisar.

  • Sol30

    Vi har haft kalas hela helgen. Flexitrax-banan var en hit!

    I har inte haft hål på några byxor, men han är inte så jättemycket för att klättra och så. Var på klädbytardagar nu på em och köpte lite kläder till I. Hittade tex en regnhatt för 10 kr och regnvantar för 20 kr, som nya! Så nu är vi redo för hösten!

  • Esmaralda

    Hej
    Imorgon börjar jag jobba :) Har haft jobb-ångest hela helgen fast jag tycker det ska bli kul.. men det är väl det att det är slut på en del av föräldraledigheten och nästa del tar vid nu och det har gått så vansinnigt fort. Kommer ju faktiskt bara att jobba 50 % fram till nyår, sen får vi se hur vi fortsätter att dela.

    M har haft nedräkning läänge nu inför 4-årsdagen. En fråga till er som haft barnkalas, har ni lekt några lekar med barnen eller är de lite för små för det? Lsy, har du några förslag?

    M har också hela byxor, han leker mest mamma, pappa, barn på fsk och det ger väl inte så mycket hål på byxorna antar jag... hemma står han numera mest i soffan och leker Kiss och spelar på D:s gamla trasiga leksakselgitarr.

    Lsy, lyxigt med en vecka på Mallis utan barn. Ska vi åka nästa höst? (:))

  • lillasysteryster

    Esma: Helt alvarligt så låter det som en toppen idé. Men frågan är om man har de pengarna att lägga på det...vi får väl ta en spa dag eller en kryssning istället kanske...men det låter UNDERBART! Börja spara nu då

    Det blir nog bra att börja jobba när du väl kommit in i det!

    På Lukas kalas lekte vi "hur mycket är klockan farbror lejon" och "bro bro breja". Andra lekar som barnen brukar kunna är "Kom alla mina kycklingar" och "under höken vingar kom" Eller varför inte "musik stopp"
    Lukas ville dessutom ha skattjakt OCH fiskdamm så vi ritade lite streck på en karta och gjorde ett stort kryss, gav pappret till Lukas och lät honom styra gruppen i huset med instruktionen hitta skatten (krysset). Sedan uta hade J tejpat ett kryss på förråds dörren och där var fiskdammen. Så det blev two in one fast inte så avancerat för oss

  • Lille  skutt

    Nu har jag också hittat hit, tack sol!

    Jag är med på resan! Skulle vara sååå kul att åka på en tjejgrej, utan man och barn. Vi börjar spara nu!!

    Hela byxor här med, G är försiktig med klättring. Köpte dock nya jeans idag till honom. Köpte stl 104 i födelsedagspresent men de kunde han bada i. Fick köpa 98 idag och de sitter mkt bättre.

    Nu flyttar vi snart! Har mycket roligt framöver med målning och tapetsering. Har dock svårt att bestämma färg för vardagsrummet. Vill inte ha vitt längre. Några förslag?

  • Arostjej

    Oj, hade det redan gått 3 mån igen??

    Vi hade ingen ordnad lek på H:s lilla kalas, de lekte på rätt så bra ändå själva.

    LS: hade varit kul att höra lite mer om vart ni flyttar..? Blir det till svärföräldrarnas hus som du pratade om förut? Vi ska också göra om i vårt vardagsrum snart, vi möblerade nämligen om för ett tag sen och satte upp en tv på väggen och tog ut akvariet. Vi fick ta ner högtalare och massa kabellister så nu har vi massa hål och flagad färg överallt. Vi måste göra nåt åt det men det känns tråkigt att måla samma färg igen, något nytt (men vad??) vore skoj!

    En vecka på Mallis... låter inte dumt. Kanske inte är så mkt att komma med då att man själv ska på 2 dagars kurs till Gävle denna veckan???! Får iaf en natt själv, men späckat program ändå förstås.

    Idag har jag o H varit på familjegympa, vi tyckte båda att det var jätteskoj. H har gått och tjatat hela helgen på att få åka iväg och "träna", så det kommer att bli fler ggr framöver. Jättekul att gå iväg och göra nåt bara med honom också.

  • lillasysteryster

    Kul med familjegympa! Jag o L ska gå på "simskola" senare i höst.

    Jag tror att vårt nästa projekt också är vardagsrum. Vårt problem är att vi redan vet hur vi vill ha det på ett ungefär iaf. men jag är rädd att innan vi hinner göra iordning så hinner man tröttna. Vi "ska" ha en randig (grön, brun isch) (ränderna horisontellt) på en vägg och resten typ vitt eller ljusbeige...men som sagt den som lever får se när det blir av.

  • Sol30

    Aros: Är det Friskis familjejympa ni var på? I och jag har gått några gånger på den, men inte i helgen då vi var upptagna med alla kalas.

Svar på tråden Liga Match