• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 9
  • sthlmstjejen

    Rosa: Sorry glömde fb, ska kolla där sen

    Jag har också haft en dålig morgon, stressat med barnen till dagis, stressat på dagis eftersom Mellan skulle ha utflykt och måste kläs på gallonisar stövlar och en väst medan F surade, försökt gå en promenad med en skrikande F, kommer hem till en härlig disk Ja vad kan man säga, dålig start!

  • RosaNapp

    Mareld: självklart får du också läsa det jag skrivit på fb. Uppdaterar lite där istället för här nu.

    sthlmstjejen: ja, jag fick lämna frukostbordet ostädat. Kul att komma hem och ta tag i det...

  • Lina S

    Här hemma är det jag som vill ha mest sex, ja Steve säger ju aldrig nej och är inte svårövertalad, men det är jag som tar tag i det oftast tycker jag.
    Jag är väl en riktig kåtbock om man jämför med er andra

    Jucea - låter jobbigt, jag minns med fasa hur det var när jag var höggravid och Elliot var 2,5 år och även när Sam var nyfödd... Ja då var han på väg in på blocket flera gånger Killar är oftast väldigt fysiska och stojiga, så är det med nästan alla grabbar i vår bekantskapskrets och i regel är flickorna mycket lugnare. Nu vet jag att det inte alltid är så, det finns såklart lugna pojkar och vilda flickor också. Jag var ju själv sjövild när jag var liten, men mamma säger ändå att det inte går att jämföra med Elliot Sam blir väl likadan...
    Ja man får i alla fall veta att man lever


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • lille08

    Jucea: Låter som du hade en riktigt jobbig dag igår!

    Nä det är inte alltid en dans på rosor att vara gravid när man har en 1-åring att ta hand om. William var ungefär sån han också nu på förmiddagen. Skrek så fort han inte fick som han ville eller om något gick emot honom! Och hyss hittar han på hela dagarna. Det märks att han börjat testa gränser och reaktioner från sin omgivning. Han kan göra saker han vet att han inte får och så tittar han på mig och flinar samtidigt och väntar på att se vad han får för reaktion.


  • sthlmstjejen

    Lina: Du och jag då som tar mer initativ än männen

    lille och jucea: ja det är ju tufft att vara gravid och ha en liten till, själv har jag känt att jag fått såå mkt energi efter förlossningen, som att jag blivit normal och haft mer tålamod då.

  • goshheidi

    RosaNapp, jag hade en jättelätt graviditet förra gången. Hade knappt några problem alls, bara mot slutet fick jag ganska ont under fötterna. Så det känns tyngre denhär gången då man inte hinner vila lika mycket under dagarna. Jag känner mig som världens mest utslitna mamma varje dag typ. Hur känns det för dig? Hinner du vila något?

  • sthlmstjejen

    En gullig sak F gör varje gång någon av syskonen gråter är att hon sträcker sina små armar mot dem och säger "kam" och bara står och väntar på att få krama Gullunge!

  • lille08
    sthlmstjejen skrev 2009-09-29 14:33:03 följande:
    En gullig sak F gör varje gång någon av syskonen gråter är att hon sträcker sina små armar mot dem och säger "kam" och bara står och väntar på att få krama Gullunge!
    Åh så sött!!

    William har börjat göra slängkyssar och det är också himla gulligt!
  • jeng

    Idag har Ted haft sin första inskolningsdag! Och det verkar som att Sissi ska hjälpa till att få igenom min semester, så det bör lösa sig med allt strul på jobbet!!

    Jag har dock varit hos bm och hon bokade en ny läkartid mest för fogarna eftersom jag ju totalt nu tappat förmågan att röra på mig! Kryckor är det som gäller, och det gör helvetesont heeela tiden! Det var verkligen nåt som brakade igår när jag fick bära osv så mycket på Ted... Blä! Men jag ska vara glad att det har varit bra så här långt, för det var det ju absolut inte sist!!! Sen eftersom mina sd kom tillbaka så fort jag kom i kontakt med jobbet igen så skrev hon om det också i journalen till läkaren. Evt blir det aktuellt med sjukskrivning då i slutändan, hon sa till och med att det nog är ganska troligt att det blir sjukskrivning! Vi pratade om varför det är så illa på jobbet osv också, det var skönt att få det ur sig!

    Allt var bra i magen, och de mätte idag för första gången, 28 cm var det!

  • jeng

    Ååhhh, Så ringde Ph mig dåjag var på sjukhuset och sa att han skulle köpa mig en ny dammsug! Har tittat länge, och nu hittade han en på superbra rea! Den är verkligen kanon! VT påpekade förut för mig att det är väldigt vuxet att bli glad av en dammsugare!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 9