• emmisss

    funkar heminsemination?

    Ja har blivit gravid via heminsemination, jag har vestibulit så vi kan inte genomföra ett normalt samlag. Det slutade tyvärr i missfall i vecka 8, men nu är vi i gång igen!

  • emmisss

    Hej alla jag skrev tidigare i tråden om att jag har vestibulit och blev gravid med hemma insemination, men fick missfall i vecka 8.

    Efter missfallet så väntade vi en mens men var snart pået igen med medicinspruta vid ägglossning. Och i morse plussade jag starkt igen!! Så det funkar absolut med hemma inseminering! Lycka till alla!

  • emmisss

    Caramello Koala skrev 2009-10-26 19:34:37 följande:


    Jag lider av vaginism och kan därför inte genomföra samlag. Vi körde med vanlig medicinspruta och det gick hur bra som helst! Har blivit gravid två gånger. Båda gångerna på andra försöket Lycka till!
    Det funka för mig med som har vestibulit! Dock har vi kanske en sperma bank hemma, :) så det kanske blir lättare att pricka rätt....
  • emmisss

    Jag blev gravid på första försöket med hemma inseminering! Det slutade dock i missfall i vecka 8 precis som vilken "vanlig" graviditet hade kunnat sluta som, efter 4 månader var jag gravid IGEN med hemma inseminering! Så nog fungar det allt!  Gravid 2 ggr innom loppet av typ 6 månader!

    Nu kryper en liten 7 månaders skrutta runt här på golvet och säger baap bap bap bap! :)

  • emmisss

    Klart det funkar! :)
    Jag väntar mitt tredje barn nu med hemmainsemination! Oxå på första försöket!

    Varför skulle det inte funka???

Svar på tråden funkar heminsemination?