• Lilla vi

    Någon runt Östersund med BF i februari?

    väntar mitt 1:a barn i februari och undrar om det finns nån annan runt Östersund som också gör det? För jag antar att jag inte är ensam om det!

  • Svar på tråden Någon runt Östersund med BF i februari?
  • kakdeg

    Hej!

    Jag och min sambo väntar också första barnet!

    Vi flyttar tillbaka till Östersund runt årsskiftet efter att ha jobbat i Norge i 4,5 år.

    Har BF 9 februari, du då?

  • Lilla vi

    vi är beräknade till den 8, så man vet aldrig när det blir...vart i östersund ska ni flytta då?

  • kakdeg

    Vi vill bo i Marielund, Odenslund, Blomängen, Karlslund eller Körfältet. Har inte hittat nåt än, det är ju så dyrt...

    Har du hört nåt om föräldragrupp innan födsel? Undrar om det ska va nån sån. Jag går på MVC i Odensala, du då?

  • Lilla vi

    letar ni hus? vi bor i lgh vid blåcenter...

    Jag har inte hört om nån föräldregrupp, ska på MVC till veckan. Så jag ska fråga då. Nån sa att dom inte skulle ha nån mer pga. svininfuensan, men det har jag svårt att tro. Jag går nere på Z-gränd på stan.

  • kakdeg

    Nja vi vill väldigt gärna ha hus men det har vi nog inte råd med. Känns som ett väldigt stort steg. Så lägenhet är det väl i första hand som gäller.
    Vi har kollat på några lägenheter vid Blå Center men har förlorat budgivningarna på dom.

    Ja har också hört att det kanske inte blir några föräldraträffar pga svininfluensan. Det är ju lite trist! Fast vet inte om vi har möjlighet att åka hem på nån sån innan födseln heller så...

    Är MVC bra på Z-gränd? Spelar det egentligen någon roll vart man går?

  • ekind

    Vi bor oxå i Östersund och har BF 5 februari.
    Det senaste jag hör från min barnmorska är att de trots allt kör föräldragrupper i höst då det ej blivit ngt stort utbrott av svininfluensan...Vi kommer att få starta i vår grupp i december. Går på MVC i Lugnvik.

  • kakdeg

    Ok va kul! Jag ska höra med Odensala MVC nästa gång jag ringer dit.

    Om det startar i december, hur många ggr ska ni träffas då? Fortsätter det efter födseln också?

    Va kul att vi är några som ska ha nästan samtidigt! Hur mår ni nu? Jag har ganska mycket sammandragningar, det är obehagligt. Jobbar bara 50% på grund av det fastän läkaren tycker inte jag ska jobba alls =)

  • Lilla vi

    det vore ju trist om dom inte kommer att köra nån föräldragrupp, speciellt eftersom det hela med svininfluensan känns lite väl överdrivet just nu. Har nån av er vaccinerat er? Jag kommer inte att göra det så vida dom på MVC verkligen tycker att det är nödvändigt.

    Jag är nöjd med barnmorskorna på Z-gränd, har gått där länge så jag känner mig trygg med dom. Jag ska höra på tisdag när/om de tänker köra igång föräldragruppen...

  • kakdeg

    Går du till nån speciell BM där på Z-gränd som du rekommenderar, eller spelar det ingen roll vilken man kommer till? Jag har varit där en gång vet jag och jag var mycket nöjd med bemötande och så.
    Kanske man ska byta dit istället. Är det relativt lätt att få tid när man ringer. Tänker att eftersom det är på stan så kanske det är många som går där. Det som kan är dumt med Odensala är att det kan vara stängt på sommaren och man blir då hänvisad till en annan hälsocentral.

    Nej jag vill inte vaccinera mig! Är inte helt insatt men tycker att det känns lite olustigt på nåt sätt, ifall det kan påverka fostret.

  • Lilla vi

    du vet, jag och namn. Jag har ju en speciell BM där, men jag kommer inte ihåg vad hon heter! Men dom är trevliga alla där tycker jag. Du kan ju höra om du får börja där, det känns som det är skönt att det ligger nere på stan, alltid lätt att ta sig dit osv.

    Jag känner en läkare i USA, och hon är på hela tiden om hur viktigt det är att jag vaccinerar mig. Men där borta är det så himmla mycket mer uppschasat än vad det är här.

Svar på tråden Någon runt Östersund med BF i februari?