Inlägg från: Lilla vi |Visa alla inlägg
  • Lilla vi

    Någon runt Östersund med BF i februari?

    väntar mitt 1:a barn i februari och undrar om det finns nån annan runt Östersund som också gör det? För jag antar att jag inte är ensam om det!

  • Svar på tråden Någon runt Östersund med BF i februari?
  • Lilla vi

    vi är beräknade till den 8, så man vet aldrig när det blir...vart i östersund ska ni flytta då?

  • Lilla vi

    letar ni hus? vi bor i lgh vid blåcenter...

    Jag har inte hört om nån föräldregrupp, ska på MVC till veckan. Så jag ska fråga då. Nån sa att dom inte skulle ha nån mer pga. svininfuensan, men det har jag svårt att tro. Jag går nere på Z-gränd på stan.

  • Lilla vi

    det vore ju trist om dom inte kommer att köra nån föräldragrupp, speciellt eftersom det hela med svininfluensan känns lite väl överdrivet just nu. Har nån av er vaccinerat er? Jag kommer inte att göra det så vida dom på MVC verkligen tycker att det är nödvändigt.

    Jag är nöjd med barnmorskorna på Z-gränd, har gått där länge så jag känner mig trygg med dom. Jag ska höra på tisdag när/om de tänker köra igång föräldragruppen...

  • Lilla vi

    du vet, jag och namn. Jag har ju en speciell BM där, men jag kommer inte ihåg vad hon heter! Men dom är trevliga alla där tycker jag. Du kan ju höra om du får börja där, det känns som det är skönt att det ligger nere på stan, alltid lätt att ta sig dit osv.

    Jag känner en läkare i USA, och hon är på hela tiden om hur viktigt det är att jag vaccinerar mig. Men där borta är det så himmla mycket mer uppschasat än vad det är här.

  • Lilla vi

    var till BM idag och vi pratade om både föräldragrupperna och vaccinet. som det ser ut nu så kommer som köra nya grupper i december, men blir det nån ändring på influensan så kommer dom inte att köra. Hoppas att dom kommer att ha dom.

    Nu så tycker dom att man ska vaccinera sig, både sig själv plus pappan. Så vi kommer att göra det nästa vecka. Men man fick hålla koll på själv när och vart, men jag tror att dom ska hålla till uppe på fd. flextronix.

    Skönt att höra att det är nån mer som känner sig lite osäker hur saker och ting ska kännas vid första barnet, man har ju en hel del i skallen!

  • Lilla vi

    jag, eller vi, eller vad man nu ska säga?! mår bra. Mådde ila från början men det har släppt för många veckor sen. Har dock börjat få andra krämpor som typ ryggvärk och vad som kajn vara början till foglossning. Hur mår du själv då? vart i stan bor du?

  • Lilla vi

    Kakdeg: skönt att du fick bli sjukskriven när du sammandragningar. Hur känns dom?
    Hur går det med lägenhetsletandet då? hoppas ni hittar nåt snart!
    Jag tror att det är början till foglossning jag ha,r för det är inte samma typ av värk som jag har haft tidigare i ryggen. Det gör ont runt bäckenet och svanken när jag gått mycket. Men som sagt ,svårt att veta. Man har ju aldrig varit i det här tillståndet tidigare!

  • Lilla vi

    jag undrar om det är sammandraganingar som jag också känner, fast det känns som hela magen blir hård som en boll i ett par sekunder och sen blir den som vanligt. Måste nog fråga barnmorskan nästa gång jag åker dit,

    Ha ha ha, ni får påpeka det för mäklaren att ni borde ha en del av vinsten eftersom ni hjälper till! men det är ju så typiskt, när vi köpte våran lägenhet så låg den under utgångspriset, men ingen förutom vi och en till hade bjudit på den på jätte länge. Så ägaren bestämmde sig för att lägga ut den igen. Och tro på fan att den gick upp i pris då! Men vi fick den till slut. Vilken storlek kollar ni efter? När är det ni tänkte flytta hem?

    jag vet, man känner sig som tanterna på jobbet när man ska upp från en soffa eller nåt. eller när jag ska ner på golvet för att hjälpa tanterna på jobbet på med stödstrumporna och sen upp igen, inte roligt!

    Vad roligt att åka till London, aldrig varit där, Du får shoppa mycket! jag har handlat lite. Men sen har min mamma sytt MÄNGDER av kläder. Den tillverkningen började innan ens bäbisen var tillverkad! men jätte bra att få en massa kläder, dom äxer ju så fort iaf. Sen ska vi få ett skötbord/byrå, babylift och lite andra saker av en kompis. Så det akuta vi måste köpa är en barnvagn och säng. Ett tips varm an kan få tag i en babylift billigt och bra är barnenshus. För 600:- får man hyra en under tiden som bäbisen använder den. Vi hade tänkt att hyra en där (dom är frächa och bra), men vi får ju en beg. ist.

  • Lilla vi

    Så här i efterhand hade det varit skönt med en fyra, men som du säger så är dom ju dyrare. Man får sikta på hus lite längre fram, tills nummer 2 kommer :0)

    Ja det är en sån som man har i bilen. Det är en kompis som har hyrt från barnenshus nu och dom är jätte nöjda med den. Säkerheten är nog fullt kollad innan dom hyr ut dom. Det känns lite onödigt att köpa en eftersom man använder dom bara en stund. finns så mycket annat man måste köpa iallafall, inte billigt att skaffa barn!

Svar på tråden Någon runt Östersund med BF i februari?