• Milkina cerka

    Kristna se hit(del18)!

    Kristna se hit(del 18)!
    Många trådar har det blivit..här kommer den 18:e!
    * Det viktigaste med tråden är att den sakall fungera som ett "andhål", eller oas,
    eller vad man nu vill kalla det. Där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro o. upplevelser *.
    Tack för att d u respekterar detta! Ok..då kör vi vidare! Välkomna!!

    Förra tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m45318328.html

  • Svar på tråden Kristna se hit(del18)!
  • TanjaS

    Tack för den nya tråden.
    Suck är i en sådan jobbig situation. Jag är inne i min rehabilitering för min fot och de är tänkt att jag ska komma tillbaka till ett normalt arbetsliv. Dock är de inom en ny branch och mer stillasittande arbete. Jag är utbildad beteendevetare och befinner mig i en mindre stad. Jag har arbetstränat som chef på ett äldreboende och nu ska jag hitta en annan plats. Det tar lång tid och väntan och jag vill verkligen inte gå hemma mer. Idag syftade min kontakt på försäkringskassan att om jag inte hittar en passande arbetsträningsplats så kanske jag får kolla inom annat. De gör mig verkligen ledsen och blir de så vägrar jag vara kvar i denna kommun. De innebär att jag och gubben måste sälja huset och separera (han har barn sen tidigare med vv vårdnad och kan således inte flytta) då jag inte kan pendla pg av min fot. Bed att jag ska hitta en passande arbetsträningsplats. Tack!

  • hemlig mamma

    *Gud led Tanja så att hon får hitta en passande arbetsplats att arbetsträna på. Låt inte fienden få någon möjlighet att splittra deras relation. Beskydda och bevara hela familjen. Amen.*

  • hemlig mamma

    Förra veckan var jag på en kristen kvinnokonferens. Det var så uppbyggande och inspirerande.
    Var vid gott mod tjejer och våga ta steg i tro. Gud vill ha oss med när Han når Sverige av idag.

  • Milkina cerka

    Mrs K skrev 2009-10-13 09:06:51 följande:


    Hej, vänner. Nu har jag hittat hit. Tack Spomenka för länken!
    Varsågod !
    Vågade inte ge ut länken till alla på en gång utan har tagit ngra i taget, fick skrivförbud sist jag länkade ut en ny tråd till alla deltagare.. man får ju lära sig av sina misstag.
  • Mrs K
    Milkina cerka skrev 2009-10-13 09:16:37 följande:
    Mrs K skrev 2009-10-13 09:06:51 följande: Varsågod ! Vågade inte ge ut länken till alla på en gång utan har tagit ngra i taget, fick skrivförbud sist jag länkade ut en ny tråd till alla deltagare.. man får ju lära sig av sina misstag.
    Känner igen det. Har också blivit portad av den anledningen
  • Milkina cerka

    Mrs K skrev 2009-10-13 09:19:02 följande:


    Känner igen det. Har också blivit portad av den anledningen
    Tror det är rätt många som råkat ut för det, men tar man det lungt så ordnar det sig ju.
  • Milkina cerka
    tjötas skrev 2009-10-13 09:49:55 följande:
    Tack för länken, nu har jag hittat hit!
    Så bra .
  • mom2be

    Tack för länken! Konstigt att det skall vara så att man får skrivförbud av den anledningen!?!

    Tanja: Jag ber att det skall lösa sig för dig med en bra arbetsträning i din närhet!

    Ni får gärna be för mig... Jag har hamnat i en riktigt knepig situation. Jag blev utförsäkrad av f-kassan efter 10 års sjukskrivning. Jag hade fått information om att vi skulle göra en rehab-plan och att jag skulle få arbetsträna under hösten med rehab-pengar från f-kassan. Nu blev det inte så. I augusti damp det ner ett brev där det stod att f-kassan räknar mig som frisk från och med oktober. Jag har överklagat förstås, men fått veta att det kommer att ta många månader innan de ens hinner titta på mitt ärende. Så just nu är jag helt utanför systemet. Ekonomiskt sätt klarar vi oss på min mans lön. Problemet är att vi riskerar bli av med dagisplatsen. Vår son trivs verkligen på dagis och jag trivs med att jobba lite i vårat eget företag och vill gärna fortsätta med det och öka på i lagom takt. Jag orkar inte ha vår son hemma hela dagarna så jag vet inte vad vi skall göra. Jag var på arbetsförmedlingen igår och skrev in mig som arbetssökande. Men jag kan inte ta ett jobb... det fixar jag inte. Nu funderar vi på om min man skulle anställa mig i vårt företag på heltid ändå. Vi kan få ekonomiskt stöd för en sådan anställning men jag kan ju inte jobba mer än ca. 25% så jag tycker inte det känns helt rätt. Dessutom: om min överklagan skulle gå igenom så får jag ju problem om jag har visat att jag kan jobba (även om jag inte kan det så står det ju så på pappret isåfall). Jag känner mig inträngs i ett hörn och hur jag än vänder och vrider på situationen får jag inte till en lösning som känns tillfredsställande. Be gärna om Guds lösning på detta och att jag får frid över vad jag skall göra. Kram/M

Svar på tråden Kristna se hit(del18)!