Inlägg från: Trolltoka |Visa alla inlägg
  • Trolltoka

    Trollens grotta del 5

    Välkommen till våran mysiga lilla grotta!

    Här håller vi troll till som drabbats av missfall och genom våra missfall hittat varandra. Inget ont som inte har något gott med sig!
    En del av oss är gravida på nytt, och till dom önskas all lycka till som går att fås. Åter en del av oss är fortfarande i försökartagen, självfallet ett stort lycka till till de som också hoppas på ett nytt groende frö.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Svar på tråden Trollens grotta del 5
  • Trolltoka
    Molltroll skrev 2009-10-13 13:09:08 följande:
    Vilka fina bilder trolltoka!!!!!!!!!!!!!! Ska hälsa från Nyssel att hon kan inte skriva mer här på FL förrän tidigast i eftermiddag då hon blev blockad när hon skickade ut länken med den nya tråden, nån spam-varning eller vad det var. Men hon kommer tillbaka
    Mmm jag älskar dom!

    Nu när ni har mina tiotal ultraljudsbilder å även några 4d å massvis med magar, vad tror ni det blir här?

    Hahahaha Nyssel då!

    Hur är de å äntligen få snusa bebis då? Går allt bra?
    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Man biter i det sura äpplet och härdar ut med den tröstande tanken att det blir bättre förr eller senare och att man när man blivit tonårsförälder kommer förbanna sig själv för att man "klagade" över sånna bagateller och försöker njuta av att få vara nära sitt barn


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Här har dagen spenderats på VC. Ringde igår förmiddag om hennes månadslånga hosta och fick akuttid kl 10.30 idag, men fick inte komma in förens 11.30! Igårkväll tog jag tempen på henne och den låg på 40.2!!! Efter två isglass och febernedsättande hade vi fått ner den till 38.9. Imorse låg den på 39.8.

    Väl på VC träffade vi en läkarstudent å prata lite sen sitta å vänta minst 15-30minuter på att läkarstudenten skulle hämta doktorn. Novah hann å somna i min famn innan dess. Å när hon äntligen kom tillbaks så skulle vi till ett annat rum. Där blev hon lyssnat på hjärta å lungor, kände på nå körtlar vid halsen å kollad i hals och ögon. Möjlig ögoninflamation på g, inge astmatiska lungor, CRP på 66 (gränsen för virus går vid 50, över 50 är de nån annan infektion som jag uppfattade det) ingen behandling(!!!) trots att dom egentligen skulle gett det då (vilket han sa själv läkarn!) Dom frågade hur magen var på henne och då hade hon inte hunnit göra något där (avföring alltså) och dom frågade så att hon inte var lös å så. När jag kom hem var hon jättelös i magen. Enda ordination vi fick var att dricka massor och febernedsättande. Självfallet hostade hon inte en ända gång bara för att vi väl var där suck. Läkarn vart inte imponerad när jag berättade att hennes förkylningsastma med kortisonbehandling inte blivit uppföljd, så blir väl kanske uppföljning på det med då. 12.40 var vi äntligen klara där! Efter att ha varit där i över 2 timmar!!! Är det akuttid de?! Imorgon ska vi in igen för att ta en ny CRP och kolla allmäntillståndet igen på henne. Blir hon sämre så ska vi ringa igen alternativt åka in på akuten.

    Har knappt fått i henne 1dl att dricka idag. Hon totalvägrar att dricka nånting. Inte ens mjölk vill hon dricka!

    Hoppas ni andra har bättre dagar än vi. Har knappt fått sova de senaste fyra veckorna pga hennes hosta. Vaknar varje gång hon hostar, och vaknar jag måste jag dricka eller pinka. Sen vaknar jag varje gång jag ska vända på mig för det är så otympligt att vända på sig så måste ta stöd av armarna för att få runt ordentligt så jag inte får ont nånstans, samma procedur där vaknar jag måste jag pinka eller dricka. Trött? Som f*n!


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Har gått sisådär idag med. Morgonen spenderades på VC återigen. Dom tog ny CRP som nu gått från 66 upp till 139 på mindre än ett dygn! Idioterna vägrade ta reda på vad för form av infektion hon har i kroppen utan satte bara in Kåvepenin "utifall att" det är en bådande lunginflamation! Men dom tog inte reda på om det är det eller inte! Vägrade skicka remiss till Barnmottagningen på NUS eftersom hon ÄNNU inte är uttorkad. Vi menade inte på att hon skulle bli inlagd, utan genomkollad ordentligt av BARNläkare inte allmänläkare! Så de enda besked vi fick var att ge Kåvepenin 3ggr/dag i 10 dagar och få i henne minst 5dl att dricka om dagen. Hittils har vi fått i henne max 1 ½ dl... Så antagligen blir det väl akuten ikväll så kanske man kan få henne genomkollad ordentligt.

    Kommer ju förjävla lägligt eftersom jag har kursslut imorgon...


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Emmlo - Hon har idag varit relativt pigg jämförelsevis med tidigare i veckan, men fortfarande inte helt pigg. Har knappt fått i henne hälften av vad hon måste dricka. SÅ vettekatten hur resten av denna vecka och helg kommer se ut. Gör hon inget tokryck å drar i sig 2½-3dl vätska nu ikväll blir det väl in för vätskeersättning. Kul? Not! Man blir så frustrerad och känner sig så värdelös som inte ens kan få sitt barn att dricka! Spelar ingen roll om vad jag försöker ge henne eller hur jag försöker. Vill bara vakna upp å inse att detta var en mardröm och att vi får vår lillskrutta frisk å pigg igen!


    Hur går det för dig då? Känns bättre i magen igen? När var det du skulle till BM och få prova lyssna efter hjärta? Synd att Novah nu är sjuk annars hade vi kunnat tagit en dejt snart så du fått prova med angelsounden


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Nyssel - Var nog något mer också eftersom hon fick pencilin också och hade mycket förhöjd CRP. Dom TRODDE ju att de kunde vara nån lunginflammation som inte gick å höra just då (hon skrek å grät när dom skulle lyssna på henne) och som inte brutit ut till fullo.

    Bara tre veckor kvar?! Så alltså om en vecka så kan din lille komma när som? Kul!

    Insåg just att jag går in i v.27 imorgon (26+0) och har mindre än 100 dagar kvar till beräknat!


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden Trollens grotta del 5