• Trolltoka

    Trollens grotta del 5

    Välkommen till våran mysiga lilla grotta!

    Här håller vi troll till som drabbats av missfall och genom våra missfall hittat varandra. Inget ont som inte har något gott med sig!
    En del av oss är gravida på nytt, och till dom önskas all lycka till som går att fås. Åter en del av oss är fortfarande i försökartagen, självfallet ett stort lycka till till de som också hoppas på ett nytt groende frö.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Svar på tråden Trollens grotta del 5
  • Molltroll

    Vilka fina bilder trolltoka!!!!!!!!!!!!!!

    Ska hälsa från Nyssel att hon kan inte skriva mer här på FL förrän tidigast i eftermiddag då hon blev blockad när hon skickade ut länken med den nya tråden, nån spam-varning eller vad det var. Men hon kommer tillbaka

  • Trolltoka
    Molltroll skrev 2009-10-13 13:09:08 följande:
    Vilka fina bilder trolltoka!!!!!!!!!!!!!! Ska hälsa från Nyssel att hon kan inte skriva mer här på FL förrän tidigast i eftermiddag då hon blev blockad när hon skickade ut länken med den nya tråden, nån spam-varning eller vad det var. Men hon kommer tillbaka
    Mmm jag älskar dom!

    Nu när ni har mina tiotal ultraljudsbilder å även några 4d å massvis med magar, vad tror ni det blir här?

    Hahahaha Nyssel då!

    Hur är de å äntligen få snusa bebis då? Går allt bra?
    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Flyssel

    Ahhhhh, förvärk...... Andas.....

    Så, nu släppte det..

    Ja hej igen då! Jag blev blockad när jag försökte sköta min plikt gentemot Trollen och länka till nya tråden i allas gästböcker
    Ok, det var inte hela världen, men det kändes lite surt... Inläggen räknades tydligen som spam, antagligen för att jag kopierade länken och klistrade in. Men det är ju lite svårt att hålla länktexten i minnet och skriva för hand, så jag tycker att de borde förvarna lite innan så man inte blir blockad trots att man inte har för avsikt att spamma.

    Vet ni - enligt min BM så kan den kroppsliga graviditetssvullnaden även sätta sig på hjärnan och göra att man tänker sämre (vilket jag har fått erfara)!!
    Det var så skönt att höra att man inte blir dum i huvudet på riktigt utan att det bara är lite extra vatten som ställer till det och som kommer försvinna med tiden...

  • emmlo

    åh vad kul att få se bebisen sådär tydligt! ps. jag tror att det är en lillebror!

    jag känner mig lika konstig i "magen" idag också. det känns som att det spänner och drar ihop sig i livmodern hela tiden. och när jag står eller går känns det som att jag håller på att tappa ut livmodern eller vad man ska säga! riktigt obehagligt. är det här något normalt, eller kan jag typ ha förvagad livmodertapp eller missfall på g?

    försökte ringa min bm idag för att få lugnande råd men fick inte tag i henne som vanligt!

  • Filuren81

    Hej hej på er! Då har jag också hittat hit, tack vare nyssels spam

    Vad gör man med en bebis som vägrar sova och äter varje timme?? Idag är lilla Mira helt omöjlig...äter varje timme och däremellan vägrar hon ligga själv, ska bara vara i famnen... Vill ju inte skämma bort henne för mycket!

  • Molltroll
    Filuren81 skrev 2009-10-13 17:04:54 följande:
    Hej hej på er! Då har jag också hittat hit, tack vare nyssels spam Vad gör man med en bebis som vägrar sova och äter varje timme?? Idag är lilla Mira helt omöjlig...äter varje timme och däremellan vägrar hon ligga själv, ska bara vara i famnen... Vill ju inte skämma bort henne för mycket!
    Hej och välkommen
    Min åsikt är att man inte kan skämma bort en liten bebis för mycket. Vi bar på Molly hela tiden säkert de första 2 månaderna (hon var likdan som du beskriver), men hon har inte haft några problem med att exempelvis sova själv efter det. Mira kanske behöver vara nära mycket nu? Sen är det ju lättare sagt än gjort Märker redan att man inte kan bära runt på Olivia på samma sätt, nu har man ju liksom händerna fulla! Sen är det klart det är jobbigt ibland om masn inte kan lägga ner dem, det tycker jag med.
Svar på tråden Trollens grotta del 5