Inlägg från: Molltroll |Visa alla inlägg
  • Molltroll

    Trollens grotta del 5

    Jag är här!

  • Molltroll

    Vilka fina bilder trolltoka!!!!!!!!!!!!!!

    Ska hälsa från Nyssel att hon kan inte skriva mer här på FL förrän tidigast i eftermiddag då hon blev blockad när hon skickade ut länken med den nya tråden, nån spam-varning eller vad det var. Men hon kommer tillbaka

  • Molltroll
    Filuren81 skrev 2009-10-13 17:04:54 följande:
    Hej hej på er! Då har jag också hittat hit, tack vare nyssels spam Vad gör man med en bebis som vägrar sova och äter varje timme?? Idag är lilla Mira helt omöjlig...äter varje timme och däremellan vägrar hon ligga själv, ska bara vara i famnen... Vill ju inte skämma bort henne för mycket!
    Hej och välkommen
    Min åsikt är att man inte kan skämma bort en liten bebis för mycket. Vi bar på Molly hela tiden säkert de första 2 månaderna (hon var likdan som du beskriver), men hon har inte haft några problem med att exempelvis sova själv efter det. Mira kanske behöver vara nära mycket nu? Sen är det ju lättare sagt än gjort Märker redan att man inte kan bära runt på Olivia på samma sätt, nu har man ju liksom händerna fulla! Sen är det klart det är jobbigt ibland om masn inte kan lägga ner dem, det tycker jag med.
  • Molltroll

    Åh, hoppas du får riktigt kul ikväll nyssel! Härligt med någon annan som lagar maten Kul att klä upp sig också, det vet jag inte när jag gjorde sist!
    Ps. 23 kilo kvar tills kläderna passar KUL VA? Sådär....

  • Molltroll

    Godmorgon tjejer!

    Hinner inte skriva så ofta längre - dagen kantas av matning, blöjbyte, vyssning och försök till sömn däremellan Hoppas iaf att ni har det bra allihopa. Olivia växer som hon ska och ser ut att må fint. Hade bvc-ssk här igår på hembesök, hon var så trevlig och gullig, kändes jättebra. Olivia väger nu 2940 g och har tangerat sin födelsevikt! Ska till bvc igen nästa vecka, känns skönt med så täta kontroller i början, man behöver ju bekräftelse på att allt är som det ska.

    Sköt om er allihop och ha en bra dag i regnrusket!

  • Molltroll

    nyssel du får be den skärpa sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min kotte som förvisso är utanför magen är också lite busig, vill väääldigt gärna sova i mammas famn, och gå omkring ska man också. Kramp i armen var det ja.... Tur att hon är så söt så man kan stirra på henne i timmar!!!

  • Molltroll
    Filuren81 skrev 2009-10-19 13:35:56 följande:
    Molltroll: Samma sak här. Skulle precis försöka lära Mira att ligga i SIN säng (hon sover mellan oss på natten...) och det funkade i sisådär en kvart, nu hör jag hur hon börjar gnälla... Helst är hon i famnen hela tiden, men man får ju inget gjort då! Bör man vänja henne av vid det redan nu eller kan man inte skämma bort de små liven för mycket?? Ojoj, nu får jag nog gå och plocka upp henne....
    Nej man kan inte skämma bort dem när de är så små.... även om det gör j-kligt ont i armen ibland
  • Molltroll

    Vad härligt emmlo - snart den magiska gränsen nådd!!!!! Och det är klart att pyret mår bra hörrudu!!!!

  • Molltroll

    Ja du, det är underbart, mysigt, hektiskt, förvirrande - you name it!!!!!

  • Molltroll

    Molly kaskadkräktes mycket i början, men gick ändå upp i vikt. Alltså hon kräktes OTROLIGA mängder. Småkräktes sedan jämt tills hon var över året. Vi hade typ 25 mjuka tyghaklappar som satt på jämt.

Svar på tråden Trollens grotta del 5