• Satin

    BF framåt Jul 2009 del 3

    Hej alla!

    Här har det oxå tvättats kan jag lova =)
    Hade en köporgie i Ullared för några veckor sedan + lite annat smått o gott från stan och Tradera..... Och jag har tvättat allt! Tycker faktiskt att det är lite mysigt att hänga o vika de små kläderna , och filtar o lakan med såklart =)

    Jag börjar nu få riktigt fina kommentarer om magen.... de flesta verkar tro att det handlar om dagar kanske timmar nu... O de blir lätt långa i ansiktet när jag svarar att Nä... det blir i December... Vi ser alla olika ut!!!!! Men stor är jag.. det måste erkännas... =)

  • Satin

    Var oxå tvungen att testa... fick flicka o vi vet ju att det är en pojk.... =)

  • Satin

    Jag har fått HP och den gäller bara fram till 11 dagar före bf, så då får jag börja plocka mammadagar... känns lite surt men ska ta så få som möjligt!...Vill ju hellre använda dem när bebisen är ute! Men är fruktansvärt tacksam att jag får gå hemma, vet inte hur jag hade orkat annars!

    Min lilla ligger oxå oftast på tvären, tycker att det är hög tid att han lägger sig rätt nu!!! =)

  • Satin

    Känner igen mig precis Miss Vampiria!!!
    Den här veckan har jag varit fruktansvärt trött, halvsover mest hela tiden. Ingen lust till nånting... Trist. Känner mig sjuk fast jag inte är det!
    Vi får hoppas det går över. Skulle verkligen behöva köra en rejäl storstädning innan julpynt och bebis =)

    Har ni börjat fundera på att packa väskan än? Tänkte nog börja om ett par veckor. Några bra tips?

  • Satin

    Jag har varit på visning på förlossningen och bb idag!!! 4 veckor kvar till bf och jag längtar mer än någonsin nu!!!

    Jag har oxå svårt att sova på natten.... förstår inte varför, är ju jättetrött o sen på förmiddagen går det hur bra som helst =)

  • Satin

    Jag bor i Karlskoga. Visningen på förlossningen är det enda man kan gå på som det är nu, just för att de tycker att den är så viktig för föräldrarna!
    Men det är inga föräldragrupper av något slag.... Tråkigt men det är väl bra att de är försiktiga.......
    Känns som att man skulle kunna gå på hur mycket som helst som handlar om bebis och förlossning just nu!! Det tar ju upp en ganska stor del av tankeverksamheten förtillfället!

    Vi har oxå tänkt oss att vår lilla kille ska titta ut lite tidigare, men måste nog förbereda mig på att det inte blir så... Fattar bara inte hur magen ska kunna hänga med om han ska tjocka på sig ännu mer =)

  • Satin

    Häftigt att veta (senast) datum Miss Marti! =)
    Skulle jag oxå vilja. Vi har ju hela tiden tänkt att han kommer att komma lite tidigare men nu börjar jag bäva för att det inte blir så... Det kommer att bli långa tunga veckor isåfall..... Är riktigt svullen nu =)

    Börjar dock bli färdig med det mesta, har STORstädat, klar med julklappar, storstorhandlade på maxi igår och har nu oxå bakat lussekatter och börjat fylla frysen med mat..... Är med andra ord REDO nu!!! ( måste bara vaxa benen oxå förresten...)

    O visst är det tillåtet att klaga nu!! Tror att man måste bli trött på det här för att vilja bli av med det och genomgå förlossningen. Annars har det ju hitills varit ganska mysigt att vara gravid.... Kommer allt att sakna det lite grann!

  • Satin

    Jag hade för första gången ganska mycket förvärkar förra natten. Det fick mig att packa väskan igår =)
    Efter ditt förra tips om packlista Miss V, så ser nog min packning ut ungerfär som din. Vill gärna lägga till ombyte till sambon med!! Samt halstabletter eller tuggummi om ni som jag är känsliga mot lukter o inte vill ha en "taskig" andedräkt flåsandes bredvid er =)
    Jag har inte packat så mycket till själva förlossningen, sist använde jag ingenting av det jag hade med ( godis, musik, tidningar m.m.... ) Men det är ju jättesvårt att veta vad man vill ha efter!! Ska ge mig ut på jakt idag efter en ny mysdress tror jag....

Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3