• Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3
  • vi och lilla hjärtat

    Bra Miss Marti att du skapde ny tråd? Är det därför som det varit lite dött på den gamla på sistone?
    Jaja, ska inleda denna nya med att skriva ett från mig ovanligt kort inlägg.
    Kom hem från vattengympan nu o det är så skönt! Så fort man är nere i det varma vattnent kan man röra sig rätt mycket utan att det gör ont. Det är underbart! Men inte lika underbart när man går upp... Räknar med att få många sammandragningar ikväll, men nu är jag iaf beredd. Ser fram emot att se bonde söker fru

    Ha en trevlig kväll!

  • vi och lilla hjärtat

    Bra Miss Marti att du skapade ny tråd! skulle det börja ju... inte med ?

  • Lumix

    Vilken tur att du såg att tråden gick ut Missmarti!! Jag hade fått för mig att det var en månad till så jag tänkte inte alls på det jag......
    Usch va hemskt att bli så där orolig när de inte rör sig och härjar runt som de brukar....skönt att ni kunde göra ultraljud snabbt och se att bebisen hade det bra. Ett tips om den rackaren skrämmer dig någon mer gång är att dricka ett stort glas med nån kall dryck med massor av is. Sen lägger du dig ner.....då ska du få se på reaktion . Det var min läkare som gav mig det tipset då min lilla tös kan vara ganska lugn vissa perioder.

    Jag kan heller inte sitta bekvämt några längre stunder i bilen Vi och lilla hjärtat. Så det är oftast min man som kör nu så jag kan hålla på och trixa runt för att hitta en bra ställning. Hon ligger gärna och trycker upp mot revbenen på höger sida när jag sitter för länge.... Så just nu håller jag på att förbereda mig inför lördagens dryga 1 timmes resa in till Washington för att hämta bonussonen på flygplatsen

  • Missvampiria

    Vad bra att du startade ny tråd Missmarti, jag hade precis tänkt göra det, men då slapp jag 

    Vad läskigt när bebisen bli sådär stilla, jag skulle bli jätterädd! Skönt iallafall att det inte var nån fara och att äggvitan är borta också!
    Kan hålla med om Lumix tips. Min Bebis blir alltid galen i magen när jag dricker nåt Behöver inte ens vara särskilt kall dryck.


     


    Nya magbilder ligger ute nu också {#lang_emotions_heart}

    Bara 3 arbetsdagar kvar nu, sista dagen på lördag *nedräkningen är igång*


    ~Neo 16/1-07 och Bebis i magen med BF 26/12-09~
  • MissMarti

    Hej!

    Jag svarar er båda...tro mig jag provade det...drack en liter  is vatten på stoende fot...o kuta i säng igen...ingen reaktion..ja lös med en lampa på magen...då brykar lill*n vända sig ingen reaktion...låg på sidan som lill*n brukar hata ingen reation....Hel t sjukt...jag hoppade omkring med o värmde magen...men de va sten tyst där inne... men igår va de som vanligt fullt ös medvetslös och även inatt...
    kan hända nu att ja e frånvarande några dagar,,,kommer in o kollar men skriver kanske inget...ska hårdplugga de sista nu så aj med kan få vara mammaledig!

    ha de bra tjejer!

  • vi och lilla hjärtat

    Lycka till med plugget Miss Marti!
    Jag känner mig så mycket bättre i fogarna nu att jag vill ut på en promenad! Men jag ska nog nöja mig att gå sakta till brevlådan o hem igen... Vill ju inte bli dålig igen.

    Tat lugnt ni övriga oxå. Vila är tråkigt, men kanske behöver man vila lite mer än vad man tror.

  • Bel

    Vi och lilla hjärtat, vad tråkigt att du har så ont! Skönt att i allafall att vattengympan kändes bra. Jag förstår vad du menar med att man gärna vill vara med och hjälpa till, men du kommer att få fler chanser framöver. Bara vila dig och ta det lugnt! Det går alltid bra att "arbetsleda" från soffan annars, det har jag gjort många gånger till min sambos förtret haha!

    Missmarti, usch och fy! Jag hade nog kallat in hela läkarkåren om min lilla knatte hade lurats på det viset! Skönt att det inte var någon fara. H*n var nog bara lite trött, du vet, det är ju jobbigt att ligga där inne och skumpa runt, växa och gro
    Vilket bra tips med iskallt vatten! Hade ingen aning om att det kunde hjälpa. Då vet man att man kan prova det!

    Igår var jag och knatten på besiktning! Allt såg så bra ut!
    Jag hade bara ökat 1kg i vikt , men däremot så hade magen vuxit hela 4 cm!
    Tycker jag att kläderna börja sitta tajt
    Mitt blodvärde hade faktiskt ökat från 94 till 100. Så skönt, då vet jag att järntabletterna hjälper.
    Knattens hjärtljud låg på 142.
    Igår fick jag också en hel del info om olika förlossningsställningar, vad man ska ha med sig till BB och lite om smärtlindring.
    Fick också de fyra sista tiderna hos BM. Fatta det! Ska bara dit 4 ggr till innan det är "klart"! Pirrigt men spännande!

    Vi kan också räkna med att vi blir föräldrar runt den 17:e då det är uträknat, för enligt min BM så låter inte sjukhuset mig gå över alls.
    Främst för att det är en IVF graviditet.
    Häftigt! Detta innebär (förhoppningsvis) att jag får fira min allra första jul som nybliven mamma! Vad jag har längtat...

    Ha en bra dag tjejer och ta hand om er och era fina magar!

  • MissMarti

    Oh måste bara få srpida lite glädje!! eller ja detta är glädje för mig i varje fall! För idag har ja i en paus från pluggandet vart ute o gått i en hel timma med vovven!! Kan inte minnas när jag kunde göra de förut utan att nästan svimma av värk... Det är så underbart o vara sig själv igen o kunna njuta av hösten o solen o promenader! Oh ja e så lycklig!!
    ne nu åter till de mindre roliga tentaskrivandet!

    tack för dina gulliga ord Vi o lilla hjärtat!

Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3