Inlägg från: MissMarti |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3
  • MissMarti

    Hej!

    Jag svarar er båda...tro mig jag provade det...drack en liter  is vatten på stoende fot...o kuta i säng igen...ingen reaktion..ja lös med en lampa på magen...då brykar lill*n vända sig ingen reaktion...låg på sidan som lill*n brukar hata ingen reation....Hel t sjukt...jag hoppade omkring med o värmde magen...men de va sten tyst där inne... men igår va de som vanligt fullt ös medvetslös och även inatt...
    kan hända nu att ja e frånvarande några dagar,,,kommer in o kollar men skriver kanske inget...ska hårdplugga de sista nu så aj med kan få vara mammaledig!

    ha de bra tjejer!

  • MissMarti

    Oh måste bara få srpida lite glädje!! eller ja detta är glädje för mig i varje fall! För idag har ja i en paus från pluggandet vart ute o gått i en hel timma med vovven!! Kan inte minnas när jag kunde göra de förut utan att nästan svimma av värk... Det är så underbart o vara sig själv igen o kunna njuta av hösten o solen o promenader! Oh ja e så lycklig!!
    ne nu åter till de mindre roliga tentaskrivandet!

    tack för dina gulliga ord Vi o lilla hjärtat!

  • MissMarti

    Nallebjörnis: Klart du är välkommen ändå...=) Ni har väl kämpat...2 mf e inge o leka med... För mig e de som inte kämpat de som bara råka bli gravida eller de som de tog sig på första försöket...=) men de e min åsikt...
    Vet du vad det blir kön? Skriv gärna lite om dig själv =)

  • MissMarti

    Idag tvättas det kläder i Karlstad...tvättar ni ALLA era kläder och lakan osv med parfymfritt nu innan bebisens ankomst? Ja fick reda på de häromdagen att man rekomenderas göra det...herreguud de e ju asmycket kläder osv som ska tvättas då...men som sagt bara o göra...inte vill vi att lilla eftrelängtatde bebis ska få hudkrämpor för att vi vill att kläderna ska lukta gott eller hur!? hehe nej men seriöst hur gör ni??
    Imorgon drar operation skötrum igång på allvar...har en liten tanke om att nästan alt tungt ska vara klart när ja går på mammaledighet den 2 november...så ja kan göra de som jag vill under en månad eller mer...va tror ni om de???
    Nån som har ideér på mat man kan laga o slänga i portioner i frysen? har fått tips om att de e skönt o ha en massa mat i frysen så man slipper stå o laga mat forsta tiden...

  • MissMarti

    nallebjörnis: Det är nog ingen fara att du inte läst ignom hela tråden med tanke på att vi är inne på del 3 va den nu!!
    Men de e alltid kul o veta lite om de som skriver..vi som skriver i tråden har ja hängt här sen trådens start så vi känner nog varandra ganska väl nu! därför e de lite kul o veta vem du är!
    kan ju bara berätta att här är vi inte blyga av oss..o man får tillfälle o ventílera sig och häva ur sig krämpor osv...o en massa massa frågor,...o bilder på magar och bebissaker!
    själv kommer jag lägga upp en massa bilder på de vi handlat till bebisens ankomst senare idag...Håller på o tvättar och grejjar nu!
    O du fråga på om du vill veta nått om oss!!

  • MissMarti

    Ja måste va allt bra dum ibland...har idag tvättat ALLT dvs vårt och bebisens kläder osv...o dum som ja e så tänkte ja inte på att sambon ska o jobba om en timma så vem blir de som måste gå ner i tvättstugan och bäta upp allt när det torkat? Jo Jag bra gjort där =)

  • MissMarti

    Men alltså jag menar att vi tvättar även våra kläder i parfrymfritt =) så idag har ALLA kläder i hela vårt hem tvättats och ävne lakan och handdukar...bebisens kläder tog bara upp två maskiner =) våra kläder får ju inte ha parfym på sig heller så alla måste ju vara i parfymfritt...då blir det en hel del =)

  • MissMarti

    Jo ni jag har tvättat som en galning...men fick rådet att även tvätta vårt i parfrymfritt dvs samma tvättoch sköljmedel som bebisen just för att  inte kunna ge bebisen allergiska reaktioner osv på deras känsliga hud...efterhand kan man ha i lite parfymerat på sina kläder men i början sa de att ingen parfym... men nu e de klart 7 ikea kassar sånna blå blev de =) o ont i ryggen av de...men la mig i ett bad förut o nu mår ja prima ballerina igen =)
    la upp en masas bilder jag med på käder osv =)

Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3