Inlägg från: Waiting 4U |Visa alla inlägg
  • Waiting 4U

    Här har allt tvättats direkt när vi köpt det. Det blir en del! Idag har vi varit hos barnmorskan och min vikt stiger normalt (+7 kg) och bebisens hjärta slog med 150 slag i minuten, magmåttet var på 31 cm och ligger imon den normala kurvan. Mini ängeln har lagt sig med huvudet neråt i magen nu, inte så långt ner ännu men den är på väg iaf!:) Tog vaccinet mot svininfulensan idag med, någon annan som gjort det?
    Kul att höra att alla mår bra/bättre här på tråden.
    Själv har jag haft foglossning men som tur är börjar bli mycket bättre nu så i helgen blir det att åka till Ullared och shoppa loss!

    Missvampiria: Lådan kommer med från IKEA ja, den heter komplement och är i mått 50, skenor och sånt finns med i paketet. Man måste köpa 2 lister att sätta fast på skötbordet för att sedan kunna sätta fast lådan i.
    Listerna behöver vara 5-6 cm breda, 1,5 cm tjocka och 72 cm långa.
    Lycka till!

  • Waiting 4U

    Nya bilder på magen kommer idag!


    Nallebjörnis skrev 2009-10-19 18:02:50 följande:
    Jag tog sprutan åxå ida... har blivit lite öm nu på kvällen men annars bra... min bebis har åxå vänt på sig med huvudet ner...
    Jag blev väldigt öm i armen där sprutan togs, har fortfarande ont!
    Hur är det för dig?

    vi och lilla hjärtat skrev 2009-10-19 19:53:30 följande:
    Kul att du hängt på nallebjörnis! Har för mig att vi kommenterat lite om varann innan? Just ja! Det var ju du som hade 7 dec, mitt drömdatum! Ang. tvättning så har jag köpt nån sån där sensitive tvättmedel som jag ska tvätta bebisens alla grejer med. Våra kläder kommer jag nog fortsätta att tvätta med de vanliga medlena. Tycker om när det luktar lite. Men hittills har jag inte så mycket till bebis så om jag skulle tvätta nu skulle jag ju ta med en del av vårt egna oxå för att fylla ut maskinen. Men Wow Miss Marti vad mycket du måste ha tvättat! Fattar inte att du orkar! Har lagt ut ny bild på magen + lite kläder till bebis idag. Känns som om jag har shoppat alldeles för lite... Orkar ju inte gå i affärer än, men kanske får skicka maken. Det kan ju bli spännande! Satin: Kul att folk tror du ska få så snart Jag får mest kommentarer om att jag borde vara större... börjar tröttna på dem nu... Tycker att jag visst är stor! Wauting4U: Vad skönt att allt gick så bra hos BM. Är ju härligt när allt är normalt o så. Och jag måste oxå få säga; Vilket fint skötbord!
    Ja, det känns bra när man får höra att allt är som det ska!
    Tack, blev faktiskt ganska nöjd med skötbordet, ska bara köpa några korgar att sätta på hyllplanet med!
  • Waiting 4U
    Kotten7381 skrev 2009-10-21 11:05:01 följande:
    Waiting 4U skrev 2009-10-21 10:59:49 följande: Jag har också tagit sprutan och blev också VÄLDIGT öm i armen. Kunde inte ligga på armen på natten. Det tog några dagar innan det gick över...
    Det var väldigt jobbigt på natten eftersom dom tog sprutan i den armen som jag ligger på, vaknar varje gång jag ska ändra sovställning.
    Men även om det gör ont så börjar det faktiskt kännas lite bättre nu, men jag ser ju inte fram emot spruta nr 2!
  • Waiting 4U
    diggiloo skrev 2009-10-22 19:29:50 följande:
    Hej tjejer. Nu har jag läst ikapp, jösses vad ni har skrivit Jag sätter genast igång med ett egoinlägg . Idag var jag på tillväxt UL och allt såg finfint ut med Bebben. Verkar som det lutar åt "vanlig" förlossning iaf för bebben ligger med huvudet ned, precis som de senaste gångerna vi tittat. Och h*n ser ut att växa fint oxå. 6% över medelmåttet trodde läkaren. Värre var det med mina händer. Dom domnar ju bort mer och mer och gör ont och nu hade det gått så långt med svullnaden att jag fick en remiss till ortopeden som antagligen kommer att öppna upp i handleden så att jag kan få tillbaka känseln innan jag ska ta hand om bebben. Såg att ni diskuterat vaccin eller icke vaccin och jag står fortfarande i valet och kvalet hur jag ska göra... kan bara inte bestämma mig! Kram
    Låter inte kul det där med att händerna domnar bort,
    hoppas att ingreppet fungerar bra!
    Du får skriva hur det gick sen!
  • Waiting 4U

    Ja nu är det inte långt kvar.
    40 dagar för vår del
    Det känns fortfarande lite overkligt, så länge som man väntat, längtat & kämpat.
    Men sen vet man ju inte om det kommer lite tidigare eller lite senare.
    Va ett tag sen man såg BF listan här på tråden, hade vart kul om man la upp den på nytt så man man hålla lite koll på er allihop
    Hoppas att alla mår bra annars!?
    Kram på er!

  • Waiting 4U
    Missvampiria skrev 2009-11-08 10:43:51 följande:
    Fick tag i en jourtandläkare igår så nu är tanden fixad tills vidare. Måste söka upp min ordinarie tandläkare inom ett par veckor för att få en rotfyllning... Härliga pengar... Hade fått varbildningar runt rötterna så nu måste jag hålla koll så jag inte börjar svullna för då ska jag få penicillin också. Är fortfande öm i tanden och käken, men det är inte lika påfallande smärta som det var igår.
    Fy, låter inte alls kul eller billigt!
  • Waiting 4U
    Missvampiria skrev 2009-11-09 12:52:08 följande:
    Idag har jag äntligen fått tillbaka lite energi Har varit ute på promenad med familjen, bäddat rent i sängen, satt på en tvättmaskin och plockat ordning lite i huset. Ska försöka dammsuga och moppa golven också innan energin försvinner igen Vad skönt det är att äntligen vara sig själv igen, det är jobbigt när man är så orkeslös och apatisk...
    Härligt med en liten energikick!
    Jag har vart väldigt trött det sista nu & städ nojjan har inte var lika farlig som innan Järnvärdet är toppen så dte är graviditeten som tröttar ut mig, sen gör vädret hemskt mycket med.
    Men det kliar i fingrarna på mig hela tiden iaf & jag vill ha nått att göra, det blir lite lång tråkigt.
    Något särskilt ni andra hittar på nu?
  • Waiting 4U

    Jag har med tänkt att laga mat & frysa, men vet inte riktigt vad som är bäst, en del rätter passar ju inte alls att frysa utan blir äckliga. Några bra recept som passar toppen att frysa?

  • Waiting 4U
    Kotten7381 skrev 2009-11-11 16:51:52 följande:
    Vi har fått en liten kille!!!!! =) Han föddes i V. 31 - 1713 g tung och 41 cm lång. Jag drabbades av havandeskapsförgiftning och blev snittad i förtid. Vi mår bra, speciellt lillkillen. Själv har jag fortfarande högt blodtryck, men har fått mediciner som jag hoppas ska hjälpa.
    Oj vad jag har missat när jag inte vart inne & läst på några dagar!
    Ett stort GRATTIS till er & en bamse KRAM!
Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3