Inlägg från: Kotten7381 |Visa alla inlägg
  • Kotten7381

    BF framåt Jul 2009 del 3

    Jag känner igen din oro MissMarti, vi åkte in till förlossningen för några veckor sedan då jag inte kände minsta lilla från kotten där inne, också blev jag osäker på om jag kännt nått på hela dagen. Tillslut ringde vi iaf och fick komma in för att kolla. BM klämde och tryckte och tillslut kom det en liten buff. Hjärtljuden var också bra som tur var! Men när vi åkte till sjukhuset så var jag stensäker på att allt var över, ursch hemska tanke!!!

  • Kotten7381

    Idag har jag också tvättat bebiskläder med parfymfritt tvättmedel, men våra kläder tvättar jag nog också som vanligt... har ju mest lånat ihop kläder än så länge, men jag tvättade det ändå, man vill ju att det ska vara fräscht. Sambon kom hem precis när jag höll på att hänga tvätten och han undrade om kläderna krypt! *s*

    Jag har tagit influensavaccinet också, det ömmade i armen några dagar men nu är det bra. Är många som inte ska ta den, men jag gjorde det iaf... på läkarens inrådan.
    I morgon bär det av till Umeå för tillväxt UL igen, hoppas Kotten visar sig från sin bästa sida så att vi får en ny fin bild!!! =)

  • Kotten7381

    Haha.. jag var också tvungen att göra testet o enligt det är det en liten pojk i magen!Tyckte jag såg det idag på UL också, men sambon är stensäker på att det är en liten tjej, så vi får väl se vad det blir! =)

    Vi fick göra tillväxt UL idag igen, Kotten ligger på -22% av "normalt" - vikten var 1166 g.

  • Kotten7381

    Waiting 4U skrev 2009-10-21 10:59:49 följande:


    Jag blev väldigt öm i armen där sprutan togs, har fortfarande ont! Hur är det för dig?
    Jag har också tagit sprutan och blev också VÄLDIGT öm i armen. Kunde inte ligga på armen på natten. Det tog några dagar innan det gick över...
  • Kotten7381

    Nej, det är ju jättesvårt att veta vad man ska tro om allt som sägs om vaccinet. Man måste ta ställning själv. För mig var det självklart att ta vaccinet då jag redan befinner mig i en riskgrupp pga mitt hjärtfel. Jag fick ju inte ens jobba kvar som förskollärare för min läkare pga smittorisk. Men precis som Missvampiria skriver så går ju antikroppar över till bebis, vilket gör att den också får lite skydd. Det sägs att det ska komma en influensavåg till runt jul och att den är mycket värre än den som varit nu. Men som sagt, man måste ju ta ställning själv.

  • Kotten7381
    MissMarti skrev 2009-10-22 13:13:12 följande:
    är ju själv hjärtsjuk men min hjärtläkare sa att du kan bli sämre av vaccinet så du får bestämma själv...o de e inte ens säkert att influensan kommer.... de e ju de som redan är sjuka som oftast drabbas hårdast.... Jag tycker nog att de  lite hysteri ang influensan...varje år har vi en influensa där en massa personer främst äldre eller sjuka avlider pga att deras kroppar inte klarar en infektion...de står inget i tidningarna om de...o även denna "OTÄCKA" fågelinfluensa som skulle va så hemsk för nåra års sen...så ja känner mig inte manad att ta nått gift i förebyggande...ojoj va ja låter provocerande....men ta de inte fle tjejer...Alla gör sitt val o ta sprutan..o alla väljer själv vilka risker de vill ta...=)))nu ska ja göra klart tentan som jag tjtat om i flera veckor...herregud att ja inte blir kar nångång...men de va svårare än ja trodde o göra klart studierna i samma veva som man förbereder för bebis =)
    Jag tar inte heller illa upp, som sagt alla får ju göra sina egna val! =)
  • Kotten7381
    MissMarti skrev 2009-10-22 13:13:12 följande:
    ...men de va svårare än ja trodde o göra klart studierna i samma veva som man förbereder för bebis =)
    glömde skriva kommentera detta...
    tycker att du gör det bra!! Jag tycker det är nog att göra något överhuvudtaget i väntan på lillKotten! =D Går här hemma och tänker på allt som jag BORDE göra men som inte görs... Sen är jag väl lite lat också! *S*
  • Kotten7381
    MissMarti skrev 2009-10-23 23:36:27 följande:
    Glömde skriva igår o kom på de nyss men jag är KLAR MED TENTAN!! jag är numera mammaledig =)))så nu tar jag helg o kommer tillbaka på söndag =) ha en toppenhelg tjejer! Godnatt!
    Vad härligt, grattis!!! =D
  • Kotten7381

    igår fotade vi magen hos en fotograf, det kändes lite löjligt men jag skulle ha ångrat mig om jag inte gjorde det! Har inte fått se bilderna än, men jag hoppas att de blev bra! =) I eftermiddag ska jag till bm för att göra ctg och mäta flödet i navelsträngen, hoppas verkligen att allt är bra.

    Har ni bestämmt hur ni ska vara hemma, hur länge o så. När måste man anmäla det till försäkringskassan??

  • Kotten7381

    Jag funderar också på sele eller sjal, men har inte köpt något av det än...

    Var hos läkaren i måndags och hade tydligen högt värde av äggvita i urinen. Jag fick därför ta en massa blodprover, vilket visade på "hög risk" för havandeskapsförgiftning. Ursch, det låter inte alls kul men blev ordinerad vila så får vi väl se hur det går. Ska till BM på måndag igen iaf.

Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3