Hjälper till med bilder från: mipsan.blogspot.com/
Tårta ett, av två, till min bästa vän.
Vit botten, vit chokladmousse, vaniljmousse, spacklad med vit chokladsmörkräm. Täckte med SP och dekorationer i SP.
Tårta två.
Chokladbotten, tobleronefluff, hallonmousse med chokladsmak, spacklad med chokladsmörkräm, täckt med ett expriment som inte fungerade så bra. Försökte först att göra choklad SP genom att tillsätta kakao, men det sprack hela tiden när jag kavlade den, så då försökte jag att göra modelleringschoklad av det hela, men det gick inte heller bra, men då fick det vara. Chokladen jag använde då var med hallonsmak. Gott, men inte kul att jobba med och inget jag kommer att göra igen.
Ska testa chokladMMF nästa gång istället. Dekorationer i SP och pyntgelé.
Tårta till en som fyllde nitton.
chokladbotten, ahlgrens bilarfluff, vaniljmousse, spacklad med chokladsmörkräm, täckt med SP och marsipan. Dekorationer i SP , kaksmulor och FP. FP (flowerpaste) är heelt otroligt kul att jobba med. ME LOVE.
Denna tårta är jag mest nöjd med. Det var roligt att testa något nytt.
Till en jobbarkompis son som fyllde arton.
vit botten. *Hade stora problem med botten som sjönk ihop, hårda kanter och div annat som gick fel så det blev en annan storlek än det var tänkt ifrån början*, pollyfluff, vaniljmousse, chokladfärskostkräm, spacklad med vit chokladsmörkräm, täckt med SP och dekorationer i SP och FP. Dekorationerna hade jag gjort i förväg och var då tänkt till en större tårta därav det lite plottriga intrycket.