Limefrukt skrev 2009-11-28 20:13:34 följande:
Aha! Mousse kan man göra flera dagar i förväg. Se till att det är lufttätt bara.
Tack för hjälpen, nu är dom iaf tillverkade och uppätna. Dom blev väldigt fina och moussen väldigt smarrig men jag tror faktiskt kladdisarna hade blivit godast utan moussen, det blev lite väl kladdigt tillsammans.
Fast det var nog för att de vita kladdisarna var så söta så hela kombon blev liksom sliskig.
Vanliga mörka choklad kladd cc har jag gjort med aftereight fluff och dt var ju underbart gott.
Nu vill jag ha tips, jag är så otroligt sugen på att göra ngt med toblerone fluff, vad passar bäst till det? vanliga vanilj cc eller?
Annars så älskar jag creeam cheese frostings och har gjort lemon yoghurt cc 100 ggr men vill göra ngt nytt. Inte morots cc bara för det gör vi alltid i långpanna på gubbens önskemål.
MVH//Sofia